Et skønt hoftesæde for både min datter og jeg. Mine håndled bliver aflastet og min datter kan kan bl.a. røre ved de ting hun vil i højden uden jeg skal stoppe pga håndledssmerter. Tak for det Minel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super god hoftepude som vi blev nødt til og købe igen da vores el bil selvantænde og den brændte. Kunne være fedt hvis der kunne udvikles en eller anden “bælte” der kunne sættes rundt om “mor” og... もっと見る
企業が回答しました
Uundværligt produkt! Jeg har brugt hoftesædet hver dag siden jeg købte det, godt nok brugt, men ikke desto mindre end kæmpe anbefaling værd. Gåture i skoven, handle ind, amme på vej hjem fra parken... もっと見る
企業が回答しました
Love the ByMinella hip carrier! It's so comfortable abd stylish and perfect for when you are out and about with a little one who always has tired legs. We have tried one of the shoulder toddler carrie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
BY MINELLA er et univers skabt til at lave bæredygtige, gavnlige og funktionelle produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn. Det første produkt er BY MINELLA hoftesæde/hip carrier. En game changer og fuldstændig uundværlig i dagligdagen med små børn, der bæres og løftes op og ned mange gange om dagen.
Fredshøj Mark 5, 4600, Køge, デンマーク
- Contact@byminella.com
- byminella.com
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ærgelig produkt - som IKKE kan benyttes af mennesker som er normal eller slank af bygning.
#1742 Fak.nr.
Vi købte et hoftesæde på webshoppen som var noget langsom og slog et utal af fejl i deres betalingsvindue. Det tog lang tid og efter flere forsøg på både telefon og computer gik betalingen igennem. Vi havde kontakt med virksomheden undervejs da vi skulle have det tilsendt til vores ferie adresse. Og her var de hurtige til at svare og var hjælpsomme.
Vi modtager produktet som vi har set frem til, dog blev vi meget chokkeret over hvor meget den nagede og var ubehagelig at have på. Selve hoftesædet nager ind i maven som en jernplade. Og sidder den til siden, skære den i hoftebenet. Vi var faktisk i tvivl om der var tale om en produktionsfejl da ingen kan af os her hjemme kan have hoftesædet på uden det nager og skære i hoften eller maven. Vi kontakter derfor byminella som svare at de ikke kan være behjælpelige. Vi bliver henvist til handelsbetingelserne og skal selv købe returlabel til 59 kr. på trods af det muligvis kan være tale om en reklamation. Men de mener at det er fordi man ikke er et match til produktet vi er i ferieboligen 3 voksne som åbenbart ikke er et match.
Søger man på byminella på nettet kan vi se at flere som har købt hoftesædet i den korte version ikke kan benytte den hvis man er normal/slank af bygning. Og ellers skal man bruge den uden på en tyk jakke. Flere skriver også man bliver våd hvis man har den på længere tid. Det har vi dog ikke prøvet da vi kun har prøvet den på.
Blot ærgerligt man ikke advare kunder om at den er lavet til bestemte kropsbygninger og ikke til dem som er normal eller slank af bygning.

BY MINELLA からの回答
First you go hoftesæde, you never go back 🤩
Både min mand og jeg elsker hoftesædet herhjemme. Det er så skønt at kunne imødekomme vores datters behov for tæthed uden at være begrænset eller blive træt i kroppen. Jeg kan lave mad, støvsuge, være med vores store datter, danse, you name it, alt i mens jeg har min datter i favn ♥️
Selv da min mand for nogle uger siden havde hold i lænden kunne han nemt bære vores datter ved hjælp af hoftesædet 🤩

BY MINELLA からの回答
Jeg er meget glad og tilfreds
Jeg er meget glad og tilfreds med mit køb hos By Minella. Jeg fik både rigtig hurtig levering, god service og hurtigt svar på mine spørgsmål.
Jeg har i længere tid døjet med ondt i mine håndled, og prikken i min arm efter jeg har overbelastet det, når jeg bare rundt på min søn. Men efter kort tid hvor jeg havde brugt hoftesædet, begyndte det at blive mindre, og jeg har næsten ingen smerter i hverken håndled eller arm.
Så jeg er virkelig glad og tilfreds med købet. Som både min mand og jeg bruger flittigt i vores hverdag.
Kæmpe kæmpe anbefaling og tak herfra :)

BY MINELLA からの回答
Jeg anbefaler hoftesædet til alle der…
Jeg anbefaler hoftesædet til alle der bærer deres børn! Som mor med scoliose har den lettet mine smerter markant og jeg er ikke helt smadret efter en dag med et barn på hoften. TAK er et fattigt ord! 😍

BY MINELLA からの回答
Sundhedsplejerske anbefaler By Minella hoftesæde.
Jeg anbefaler By Minella hoftesædet da det giver baby mulighed for, at opleve verden trygt siddende hos en omsorgsperson. Hoftesædet er samtidig ergonomisk og understøtter sund hoftesundhed både for baby og for den der bærer barnet. Hoftesædet kan bruges fra 6 måneder til 20 kg og har en 30 graders hældning der sikrer optimal støtte for bærer og barn. Hoftesædet er praktisk med ialt fire opbevaringsmuligheder så man kan have det mest nødvendige lige ved hånden. Fra baby er 0-6 måneder kan hoftesædet ydermere bruges som ammestøtte.
Som fagperson og som mor anbefaler jeg hoftesædet fra By Minella, da det giver muligheden for nærhed med baby og tilmed er praktisk og ergonomisk korrekt.

Uundværligt hoftesæde
Lige siden vi fik hoftesædet hjem, har det været brugt på daglig basis. Vi er så glade for at have investeret i netop det her hoftesæde og vil ikke kunne undvære det. Den sidder rigtig godt på kroppen og vores lille dreng har nydt at komme op i vores øjenhøjde og følge med i hvad vi laver.
Havde vi vidst hvor meget vi ville komme til at bruge den, havde vi købt den noget før.
Udover et godt produkt, er der også en rigtig god kundeservice. Den varmeste anbefaling herfra.

Amazing hip carrier!!
Great and useful if you want to do things in the house and in parallel to keep your children!!

Et aldeles fremragende hoftesæde
Et aldeles fremragende produkt der virkelig aflaster en på den fede måde. Vores søn var helt oppe og ringe første gang han blev sat på sædet, og vi er sikre på han får mange gode stunder tæt på os via hoftesædet. Tak til Minella for et skønt produkt.

Fantastisk redskab
Fantastisk redskab! Bruger sædet når vi skal handle eller på tur, da begge piger har behov for nærvær eller små pauser til benene på skift. Særligt fantastisk for mig som har scoliose. Det støtter og afhjælper mig i dagens gøremål, så jeg stadig kan være aktiv med børnene ❤️

BY MINELLA からの回答
Jeg er mormor til to drenge
Jeg er mormor til to drenge. Når jeg har dem ved jeg at en af dem altid bliver træt i benene når vi er på tur. Så er hoftesædet fantastisk og slet ikke til at undvære. Nemt at have med og fylder ikke meget.

Kæmpe anbefaling herfra
Kæmpe anbefaling herfra!
Har givet en helt anden mulighed for at være tæt på mit barn, uden at ødelægge arme og ryg 😍

Fantastisk og super effektivt
By Minella's hoftesæde har virkelig været en game-changer for mig som mor.
Da min 2 årige datter altid ønsker at blive båret, begyndte min ryg og skuldre at
protestere.
Inden vores seneste rejse gjorde bekymringerne om at bære hende rundt mig nervøs. Heldigvis blev jeg introduceret for Minella's hoftesæde, og det har været en redning! Det er fantastisk at have dette hoftesæde med – det gør det så let at bære min datter uden at belaste min ryg.
Jeg opfordrer oprigtigt alle mødre med børn til at investere i dette hoftesæde. Det er virkelig guld værd, og du vil aldrig fortryde købet."

Fantastisk produkt
Fantastisk produkt!
Den aflaster virkelig mine hofter, læn og arme - og elsker at den har et lille rum foran til mobil, pung, nøgler…
Jeg glæder mig til at få den med på ferie.
Derudover så blev min ordre behandlet hurtigt. Kan klart anbefale både produkt og hjemmeside.

Just wauw🔥
A true must have for all parents with small children🙏 Don’t hesitate, just buy it. Worth all the money. Your back and arms will thank you big time🔥

Rigtig skønt hoftesæde
Rigtig skønt hoftesæde. Det er blevet helt uundværligt i min dagligdag og skåner min dårlige ryg meget. I øvrigt super hurtig levering og virkelig sød kundeservice. Kan kun anbefale sædet.

BY MINELLA からの回答
Er så glad for mit hoftesæde og min…
Er så glad for mit hoftesæde og min mindste elsker at sidde der. Også en fantastisk måde at være der for begge børn samtidig. Har brugt det hver dag siden jeg modtog det.

BY MINELLA からの回答
Nem og hurtig bestilling og levering
Nem og hurtig bestilling og levering. Super lækkert produkt, som dog lige kræver lidt tilvænning hos mindstemanden.

BY MINELLA からの回答
Min barnebarn kan ikke gå,fordi han er…
Min barnebarn kan ikke gå,fordi han er handicappet,og han er blive tung,men hofte bæresæde hjælper meget til at bære ham😊mange tak,og da jeg bestille den,så modtage jeg den kun 3 dage efter👏🌸😊

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。