Et skønt hoftesæde for både min datter og jeg. Mine håndled bliver aflastet og min datter kan kan bl.a. røre ved de ting hun vil i højden uden jeg skal stoppe pga håndledssmerter. Tak for det Minel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super god hoftepude som vi blev nødt til og købe igen da vores el bil selvantænde og den brændte. Kunne være fedt hvis der kunne udvikles en eller anden “bælte” der kunne sættes rundt om “mor” og... もっと見る
企業が回答しました
Uundværligt produkt! Jeg har brugt hoftesædet hver dag siden jeg købte det, godt nok brugt, men ikke desto mindre end kæmpe anbefaling værd. Gåture i skoven, handle ind, amme på vej hjem fra parken... もっと見る
企業が回答しました
Love the ByMinella hip carrier! It's so comfortable abd stylish and perfect for when you are out and about with a little one who always has tired legs. We have tried one of the shoulder toddler carrie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
BY MINELLA er et univers skabt til at lave bæredygtige, gavnlige og funktionelle produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn. Det første produkt er BY MINELLA hoftesæde/hip carrier. En game changer og fuldstændig uundværlig i dagligdagen med små børn, der bæres og løftes op og ned mange gange om dagen.
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt! Har dårlig ryg og har kæmpet med at bære på min dreng på 10 mdr.. Nu har jeg haft hoftesædet i en uge og jeg kan bære ham uden at provokere mine smerter ❤️ Min varmeste anbefaling til alle forældre! Og et klart "must-have" 🤩👌🏻
Alle pengene værd! Tak By Minella 🙏🏻

Intet mindre end fantastisk
Intet mindre end fantastisk beskriver dette hoftesæde meget godt.
Materialet er lækkert, der er lommer hele vejen rundt, hvilket gør det muligt at finde eller pakke en sut frem/væk, eller andet. Den er nem at sætte på, og ellers har hun lavet hjælpevideoer, hvor man kan sikre sig en god komfort for både voksen og barn.
En klart anbefaling herfra.

God kvalitets produkt
Nem og hurtigt levering. Produktet (hoftesæde) er i mega god og holdbar kvalitet. Jeg og min datter er i hvert fald rigtig glad for den :)

Stor anbefaling herfra!
Jeg har nu haft hoftesædet i en rum tid. Jeg overvejedede det kraftigt inden køb, da min yngste er på grænsen til at sædet kan bruges ret lang tid. Jeg har en lille puttefis, som gerne vil være ved mor, så meget som muligt (hun er 2,5). Men hold da op, hvor har jeg været glad for det!
En hjælp til sygdom:
Vi havde en sygdomsperiode med hende, hvor det eneste der virkede var at blive båret rundt liggende, det havde jeg umuligt kunne klare, hvis jeg ikke havde haft sædet.
Dårlig ryg:
Jeg døjer en del med smerter i læn og ryg. Men med hoftesædet kan jeg sagtens bære rundt på min datter uden at få problemer!
På tur:
Jeg elsker virkelig sædet når vi er på tur. Forleden var vi i Legoland, hvor var det bare nemt at tage min datter op efter behov. Vi bor i byen - så også gåturen på vej hjem gik så fint. Pludselig kan jeg bære hende, længe! og uden problemer. Uden den, kan jeg knap nok holde til 5 minutter.
Hjemme:
Herhjemme går jeg også med det, behovet er ikke helt så stort, men når man har trætte børn om eftermiddagen, hjælper det også at kunne tage dem op og fortsætte med fx madlavningen.
Stor anbefaling herfra! 🙏🏻

BY MINELLA からの回答
Fantastisk produkt pg god kundeservice
Fantastisk produkt pg god kundeservice! Jeg skrev til kundeservice da jeg var i tvivl om hvornår bæltet måtte bruges fra, de kom med et hurtigt og fagligt svar.

Perfekt kvalitet
Perfekt kvalitet, hurtig levering. Hoftesæde - er bedst ting i min første erfaring med barn 😊

BY MINELLA からの回答
Kæmpe hjælp i hverdagen med en baby der vil bæres meget
Har en baby, der gerne vil bæres MEGET. Der hjælper hoftesædet utroligt meget, så jeg kan bære i lang tid - og uden at det er lige så hårdt. Jeg bruger også sædet, når jeg putter min baby i armene. Det har virkelig været en gamechanger for mig! Jeg var så træt i armene sidst på dagen, men nu er hver putning blevet en hyggestund for mig, fordi hoftesædet bærer så meget af vægten, så jeg i stedet kan fokusere på nærheden med min baby. Og så er jeg vild med, at der er lommer, så man har eksempelvis en sut eller stofble lige ved hånden.

BY MINELLA からの回答
Hurtig levering og et fantastisk produkt!
Jeg er mor til et barn på 4 år, på 1,5 år og en på 8 måneder. Det vil sige at jeg har hænderne fuld og altid et barn i armene og 1000 opgaver i hjemmet der skal laves. Med dette hoftesæde kan jeg have et barn i min favn imens jeg ordner tingene, og give et barn tryghed. Jeg har ligeledes mindre ondt i ryggen nu, da hoftesædet hjælper med at jeg har min ryg i en god position imens jeg bære rundt på mine børn. Hurtig levering og et fantastisk produkt!

Over al forventning!
Et sindssygt fint produkt, som hjælper mig SÅ meget i min hverdag med en tung lille fis der ikke kan gå endnu. Den er lækkert udført ift. materiale, super praktisk med lommerne og nem lige at tage af og på. De største anbefalinger herfra 🙌🏻
Ps. desuden er det vildt fedt at kunne støtte så sej en ung iværksætterkvinde, som virkelig har gjort sig fortjent til en plads på markedet, med et fuldstændig revolutionerende produkt for forældre! Jeg har allerede anbefalet alle mine venner og bekendte med børn at købe et hoftesæde fra Minella 👏🏻

Wow , bare Wow 🥰
Wow , bare Wow , siden vi modtog vores hoftesæde har det været i brug hver evig eneste dag , ligegodt om jeg har min 13 kg datter eller 9 kg søn på så er den dejlig behagelig at have på

Helt genialt hoftesæde
Helt genialt hoftesæde. Man skal slet ikke anstrenge sig, når man bærer.

BY MINELLA からの回答
Få mere overskud til at give den nærhed dit barn fortjener
Nu har jeg haft hoftesædet i et par måneder og jeg er vild med det! Det kommer med på tur, bliver brugt i det daglige og endda også om natten hvis min søn har brug for at blive vugget tilbage i søvn. At løfte så meget på mit barn har drillet min ryg men med hoftesædet behøver jeg ikke bekymre mig om det. Min ryg får ro, min søn får nærhed og mor er glad! <3

BY MINELLA からの回答
Hej synes det er en fin måde at…
Hej synes det er en fin måde at transportere sit barn hvis det er kort. Men hvis man har den på i længere tid ( (+20 min) er man helt våd på tøjet da kroppen ikke kan ånde.
Hvis man har en lille mave synes jeg den er svære at sætte på så den er behageligt. Min mand kan ikke holde den ud, jeg synes den er fin hvis jeg bare lige skal ud og handle.

BY MINELLA からの回答
By Minella hoftesædet har været en…
By Minella hoftesædet har været en gamechancer i mit moderskab.Min datter har, selvom hun er 2,5 år et stort behov for at være tæt på mig, men hun er efterhånden så tung, at jeg ofte ikke kan bære hende længere end ned fra 2 sal på hoften. Men med sædet kan hun sidde tæt på mig på lange distancer. Vi er netop kommet hjem fra ferie, hvor den blev brugt til al tranport at hende i lufthavnen og på ture. Den sidder godt på mig og jeg har slet ikke ondt i hofte og armen længere. Kæmpe anbefaling! Som i ægte KÆMPE ANBEFALING.

Super god service
Super god service!
Og det mest geniale produkt til børnefamilier!
Jeg har min datter meget med på arbejde og det gør bare en verden til forskel, at hendes vægt er på hoftesæde frem for min arm.
Virkelig dejligt produkt!

10/10
Ej, men hvor skal jeg starte? Det hoftesæde og service af Minella er jo fantastisk! 10/10.
Jeg tog først kontakt til Minella for at høre om jeg kunne forudbestille et hoftesæde og få det tilsendt til Holland. Hurtigt svar og det var ingen problemer!
Hoftesæderne kom på lager igen kort før vi skulle på sommerferie i Danmark, så skrev til hende for at høre om det kunne sendes til min mors adresse i Danmark i stedet, og det var bare helt okay. Leveret hos min mor dagen efter! Altså what?
Hoftesædet er uundværligt. Det var så mega praktisk at have med på sommerferien. Vores tur til Møns klint blev seriøst REDDET af hoftesædet. Det var ingen sag at slæbe vores datter op og ned af alle trapperne med hoftesædet om livet. Vi bruger det dagligt! Både på ture og herhjemme. Min partner og jeg er enige om at det er en af de bedste ting vi har købt! Virkelig en game changer!!! Anbefaler alle med små børn at anskaffe sådan et hoftesæde

BY MINELLA からの回答
Du kan ikke undvære et hoftesæde😍
Du kan ikke undvære et hoftesæde! 😍Det er den bedste investering jeg har gjort for min datter og for min ryg 😉 Jeg bruger det hver eneste dag efter jeg har fået det hjem. Når vi handler, laver mad, eller støvsuger -på alle tidspunkter! Min datter bliver helt rolig når hun ser jeg finder det frem, for så ved hun at hun bliver taget op 🫶🏼 Det er tydeligt at mærke at der er lagt tid og ressourcer i at gøre hoftesædet til et kvalitets produkt. Det er støttende omkring hele core og jeg kan mærke en markant forskel på både ryg og skulder ved at bruge hoftesædet frem for ingenting. Kæmpe gamechanger! 💪🏼 Desuden kom pakken dagen efter bestilling og kom i en fin lille pose der gør det hele super lækkert at åbne ✨ Du kan ikke undvære et hoftesæde! 😍

BY MINELLA からの回答
Det hoftesæde er fuldstændigt genialt
Det hoftesæde er fuldstændigt genialt!
Jeg har lige været på Kreta med min datter på 8 måneder. Allerede da vi stod i kø i CPH blev hoftesædet taget i brug med stor succes.
Det reddede vores ferie flere gange. Jeg blev også stoppet et par gange af andre danskere, som spurgte nysgerrigt ind til sædet. De fik alle mine varmeste anbefalinger.
Fantastisk, hvordan det gør min hverdag lettere og min datter mere tryg. Jeg vil anbefale det til alle.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。