Et skønt hoftesæde for både min datter og jeg. Mine håndled bliver aflastet og min datter kan kan bl.a. røre ved de ting hun vil i højden uden jeg skal stoppe pga håndledssmerter. Tak for det Minel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super god hoftepude som vi blev nødt til og købe igen da vores el bil selvantænde og den brændte. Kunne være fedt hvis der kunne udvikles en eller anden “bælte” der kunne sættes rundt om “mor” og... もっと見る
企業が回答しました
Uundværligt produkt! Jeg har brugt hoftesædet hver dag siden jeg købte det, godt nok brugt, men ikke desto mindre end kæmpe anbefaling værd. Gåture i skoven, handle ind, amme på vej hjem fra parken... もっと見る
企業が回答しました
Love the ByMinella hip carrier! It's so comfortable abd stylish and perfect for when you are out and about with a little one who always has tired legs. We have tried one of the shoulder toddler carrie... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
BY MINELLA er et univers skabt til at lave bæredygtige, gavnlige og funktionelle produkter af høj kvalitet i skandinavisk design til både forældre og børn. Det første produkt er BY MINELLA hoftesæde/hip carrier. En game changer og fuldstændig uundværlig i dagligdagen med små børn, der bæres og løftes op og ned mange gange om dagen.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg vil anbefale ByMinella til alle på min vej! - Dette er ultimativt den bedste købsoplevelse jeg har haft til dato.
Jeg vågnede imorges og tænkte “nu skal det være” - Jeg skrev til Minella, da jeg havde nogle spørgsmål til hoftesædet, og indenfor 5 minutter havde hun svaret mig på Instagram, og derfra var servicen bare i top! - Jeg kunne hente sædet indenfor 3-4 timer og så var det bare at tage det i brug.. og at sige at den er uundværlig er en underdrivelse - Jeg forstår ikke at jeg har kunnet bære rundt på min søn uden. Det er en befrielse at jeg har kunne bære rundt på ham i dag, uden at skulle sige “Mor skal lige have pause”.
Tak Minella - Tak fra min krop, tak fra min søn og tak fra mig ❤️⭐️!
(Så hvis der sidder en mor eller far derude og er i tvivl, så tvivl ikke længere - Gør det!!! 😍)
Med venlig hilsen
Trine

BY MINELLA からの回答
Stor hjælp til små og lidt større børn
Min mand og jeg er glade for hoftesædet og bruger det til både lillebror på 1,5 år og storesøster på 3,5 år ❤️
Vi har viklet begge børn meget, men synes hoftesædet er skønt til hurtige op/ned og bruger det i alt fra køkkenet til ammetår i skoven eller når der bare er brug for lidt ekstra tryghed.
Det er dejligt at der er lommer i, det er perfekt til nøgler, mobil og en figenstang 😍
Stor anbefaling herfra 🫶

BY MINELLA からの回答
Virkelig god service og hurtig…
Virkelig god service og hurtig levering. Vi elsker hoftesædet og bruger det hver dag!🤩 Uundværligt med to små børn der stadig vil op hele tiden. Vi bruger den når vi laver mad og også når vi er på ture.

KÆMPE ANBEFALING!!
Havde ønsket mig sædet til min søn, helt fra før han kom til verden.
Var så heldig at min mors søde kæreste kunne trylle et sæde frem til Liam og jeg. 😍
Kan slet ikke leve uden! Det reder mig gang på gang i alle situationer derhjemme. Med hunden, handle, ud i bilen og putning - sågar amning.
Anbefaler det til alle. Selv os med en større barm, som også vejer, hjælper det med at man ikke får yderligere ondt i ryggen 🙌🏽😍

BY MINELLA からの回答
Musthave for både mødre og fædre 🤗
Jeg lånte hoftesædet i forbindelse med et bryllup - det havde længe stået på min ønskeliste og jeg var solgt med det samme jeg fik det på. Min datter havde været syg i en uges tid inden brylluppet og var stadig ekstra pylret og ville helst være tæt. Det blev så meget nemmere at bære hende med hoftesædet på. Hun sad og kiggede ud af og var glad og tryg.
Jeg købte hurtigt mit eget sæde og valgte efter lidt overvejelse str L/XL, så kan min mand også bruge det. I dag var vi for første gang på heldagstur med vores datter på 1 år. Det var også første gang vores hoftesæde kom i brug. Og det var helt perfekt - ligesom jeg havde håbet. Min mand bar vores datter på det næsten hele eftermiddagen efter hendes middagslur, og sammen så de på dyrene og oplevede alt det spændende helt tæt.
Meget stor anbefaling herfra - det eneste jeg fortryder er at jeg ikke købte det før.

En kæmpe hjælp!
Jeg bruger mit hoftesæde til min nu 3-årige datter, og selvom hun er så stor, så er det en kæmpe hjælp! Hoftesædet er et fantastisk produkt, som alle med små børn bør unde sig selv.
Kæmpe anbefaling herfra!

BY MINELLA からの回答
Nu har jeg haft hoftesædet i over en…
Nu har jeg haft hoftesædet i over en måned og er helt vild med det! Har jo brugt vikle som lavet om til hoftesæde før, men byminellas hoftesæde giver bare en fantastisk støtte med bæltet samt også meget stabilt 🤩 Det bliver brug nærmest dagligt både af mig og min mand og vi er begge super glade for det 🤩 Udover det er Byminella super hurtig til at sende og god i kommunikation 🤩 5/5 stjerner! Køb køb køb 🤩🤩🤩🤩

Helt uundværligt 🤩
Helt uundværligt 🤩
Dejlig nemt og aldrig noget problem at baby vil op og hænge op på armen, når man har hoftesædet på 🙏

Yndlings mama acc…
Yndlings mama acc…
Jeg elsker dette hoftesæde! Jeg elsker at bærer mine børn og det kan jeg nu uden problemer eller ondt i ryg. På ture, under madlavning, putning mm. Sædet kan både bruges hvis barnet vil side på siden, kigge fremad eller som god støtte til amning. Længe leve dette hoftesæde.!! Og så det så nemt at tag på…
Hilsen en hjemmegående mor til 2 som ikke kan undvære den :)

Den perfekte barselsgave
Jeg købte hoftesædet som en barselsgave til min mand, da hans barsel startede for et par uger siden! Han ELSKER hoftesædet (det gør jeg også selv, når jeg får lov at låne det😅), og det er uden tvivl hans yndlingsbæreredskab til dato! Det er nemt og hurtigt og uden en hel masse indstillinger og besvær. Jeg kan kun anbefale det som gave til enten en selv eller medforældre👍🏻

BY MINELLA からの回答
Når barnet bliver for stor til bæresele…
Når barnet bliver for stor til bæresele er det her bælte en god investering! Jeg elsker at bære og have min datter tæt! at hun så kan sidde godt og vi begge har det komfortabel er jo en win win! Helts sikkert det bedste køb ever ! Kan varmt og stærkt anbefale den.

Kæmpe anbefaling
Kan klart anbefale alle med børn at eje et hoftesæde! Bestemt enlig 😍Den er nem at tage på og sidder behageligt🙏🏼♥️

BY MINELLA からの回答
Bare køb det, trust me det er det værd!
Listen over ting man i virkeligheden skal eje når man får børn er ikke særlig lang, men den her er tilføjet! Det er en helt igennem fantastisk opfindelse og jeg er lykkelig for jeg bestemte mig for at forkæle mig selv med en - har en på snart 4, der lige kan komme op lidt endnu og en på 7 mdr som sidder på det hele tiden! Pludselig er det hyggeligt at bære og op og ned og han hygger sig og putter sig ind til mig!
Tak Minella for at lave det her produkt til os alle sammen, du har gjort det meget nemmere at være mor ❤️

BY MINELLA からの回答
Den bedste gave jeg har fået!
Den bedste gave jeg har fået!
At kunne have så meget nærvær med sit barn uden at skulle bære på hele vægten er guld værd!
Et produkt jeg aldrig vil være foruden!

På min top 5 liste af anbefalinger til forældre
Jeg var så heldig at få denne i dåbsgave lige inden en 4-ugers rejse i udlandet. På diverse hoteller har vi nogle gange skulle gå langt og op af trapper og her har den været intet mindre en fantastisk til at tage tyngden fra vores voksende lille pige. Er ikke i tvivl om at dette hoftesæde bliver en naturlig del af vores hverdag når vi lander i DK igen. Gør jer selv en tjeneste og anskaf jer dette skønne produkt! 🤩

Kæmpe lifesaver
Kæmpe lifesaver!
Hvis jeg skulle anbefale ét bæreredskab til mine veninder bliver det hoftesædet! Vores eftermiddage er blevet så meget lettere efter jeg har modtaget hoftesædet. Den er lækker kvalitet og let at tage på og af, i en hektisk ulvetime hvor barnet vil op og ned hele tiden er den meget lettere end en slynge eller sele. Derudover er der en fantastisk kundeservice med hurtigt svar. Kæmpe anbefaling herfra.

Helt igennem fantastisk
Helt igennem fantastisk! Jeg har haft den i 2 dage og jeg er allerede totalt solgt!
Jeg døjer med min ryg i forvejen, og med en 2-årig som gerne vil være rigtig meget på armen, og specielt når man laver mad, så er den virkelig fantastisk 😃 Det er som at få sin arm igen 😃😃😃

Kæmpe anbefaling!🙌🏼⭐️
Knuselsker hoftesæde!😍 Jeg har en stor pige på 11kg der rigtig gerne vil bæres rundt på - så min ryg og arme takker for denne opfindelse! Derudover er den pæn og praktisk, med en masse opbevaringsmuligheder. Kæmpe anbefaling herfra!🙏🏼

BY MINELLA からの回答
Jeg er super tilfreds med mit køb af By…
Jeg er super tilfreds med mit køb af By Minella hoftesæde! Fra første gang jeg brugte det, har jeg oplevet en markant forbedring af min holdning og mindre smerter i ryg og hofter når jeg bærer og løfter mit barn. Og så er designet tilmed super pænt. Alt i alt en fantastisk investering!

BY MINELLA からの回答
Buy it! Your back, spine and child will thank you
This hip carrier is a game changer. I dreaded the back pain that would accompany every time my daughters (3.5 year old,15kgs ; 2 year old 11 kgs) asked me to pick them up.
Not only is it super practical (this thing has pockets ya'll), but I feel like it is making me a better mom. My eldest has been feeling disconnected from me since we moved countries and I went back to work a few months ago and this hip carrier has allowed me to fulfill her need for connection while at the same time keeping one hand free for activities. She now brings me the carrier when she needs a cuddle. Need I say more?
The purchasing experience was wonderful. I was given a choice of the freight options that would suit me the best and the way the product was packaged for delivery showed how much care and consideration they have for their customers. I am just annoyed I didn't buy it sooner.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。