Fantastisk service! Jeg havde fÃ¥et et par ÞrekÊder fra Signe Brixtofte af min kÊreste som jeg rigtig godt kunne lide designet pÃ¥, men de var i guld og jeg gÃ¥r kun med smykker som er sÞlv-farvede (syne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Signe designer de smukkeste smykker. Stilsikre i et spÊndende design, som kan bruges i alle aldre. Desuden kommer der hele tiden nye designs som frister. Leverigen er altid hurtig og korrekt. De... ãã£ãšèŠã
Fantasisk smukke smykker af hÞj kvalitet. Hurtig levering og smukt indpakket i super fine Êsker. Klar til at gÞre nogle ganske sÊrlige glade juleaften :-). Det er hverken fÞrste eller sidste gang jeg... ãã£ãšèŠã
Signe Brixtofte laver de fineste, smukkeste og mest elegante smykker. Signes kundeservice, venlighed, professionalisme er er fryd. Hun svarer hurtigt, nÃ¥r man henvender sig og altid venlig og imÞde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
By Signe Brixtofte er et dansk smykkebrand fra 2020.
é£çµ¡å
KÞbenhavn, ç±³åœ
- hello@bysignebrixtofte.com
- bysignebrixtofte.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk service!
Fantastisk service! Jeg havde fået et par ÞrekÊder fra Signe Brixtofte af min kÊreste som jeg rigtig godt kunne lide designet på, men de var i guld og jeg går kun med smykker som er sÞlv-farvede (synes guld er grimt til mig). Jeg skrev og hÞrte om hun havde nogle sÞlvsmykker som jeg kunne bytte dem til eller om de kunne returneres i vÊrste fald, men hun sagde at jeg blot kunne sende ÞrekÊderne til hendes adresse, og så ville hun lave dem om til sÞlv uden ekstra betaling! De er blevet så flotte, og jeg er helt forelsket i dem. Mange tak, Signe Brixtofte!
De fineste Þrenringe og super service
KÞbte et par Þrenringe til min datters fÞdselsdag. De er Sà fint lavet, og Signe var så sÞd at gÞre opmÊrksom på sit sÊrlige januar tilbud. Min datter blev super glad for ringene og har fået mange komplimenter for dem.
Smukke smykker og super service
Smukke smykker og super service til meget fair priser. Har kÞbt herfra et par gange og er altid positivt overrasket over det flotte hÃ¥ndvÊrk. KÊmpe anbefaling herfra ð«¶

By Signe Brixtofte ããã®åç
Signe Brixtoftes smukke smykker
Signe Brixtofte laver de fineste, smukkeste og mest elegante smykker.
Signes kundeservice, venlighed, professionalisme er er fryd. Hun svarer hurtigt, når man henvender sig og altid venlig og imÞdekommende.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Signe og få mulighed for at eje nogle af hendes kreationer.
De flotteste smykker
Jeg er super glad for mine nye, smukke Þreringe fra Signe Brixtofte. Det er ordentligt hÃ¥ndvÊrk lavet af flotte materialer. Den varmeste anbefaling fra mig â¥ïž
Smukke smykker og fantastisk service.
Hurtig og nem at bestille -
Hurtig og nem at bestille.
KÊden levede op til forventningen.
Dejligt med en personligt vedlagt hilsen.
Fint tilbud og gode varer at vÊlgeâŠ
Fint tilbud og gode varer at vÊlge mellem.
Hurtig levering til egen postkasse.
Tilbud pÃ¥ smykker blev sendt pÃ¥âŠ
Tilbud på smykker blev sendt på baggrund af tidligere kÞb.
Hurtig levering og med smykkerne var der et personligt kort med hilsen fra Signe Brixtofte.
Hurtig levering - Þrestikkerne levede helt op til mine forventningerne.
Mega flotte smykker og hurtig levering
Smukke smykker
Smukke smykker, der alle lever op til beskrivelsen.
Meget rimelige priser og hurtig levering.
Personlig og nÊrvÊrende nethandel
Fine feminine smykke til en god pris.
Signe formår at gÞre nethandel personlig og nÊrvÊrende.
Som altid en rigtig god oplevelse at handle med Signe
Flotte smykker og god service
Rigtig god oplevelse
Signes smykker vÊkker glÊde hos alle
Signes smykker vÊkker glÊde hos alle, jeg giver dem tilâŠog hos mig selv. De er smukke, kreative og i meget hÞj kvalitet - og priserne er meget rimelige.
Super hurtig ekspeditionstid
Super hurtig ekspeditionstid - mine smykker kom få dage efter bestillingen.
Meget fine og holdbare smykker
Meget fine og holdbare smykker.
Og så er Signe både sÞd og professionel. Vil klart handle der igen.
Signe laver de fineste ting
Signe laver de fineste ting. Og super hurtig levering. Kunne ikke vÊre bedreð€©
Fremragende!
Fantastisk service, smukke smykker og hurtig levering - jeg kan kun give min bedste anbefaling til Signe Brixtofte.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ