レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Besides the great product quality, the customer service was amazing. Stine was really helpful throughout and helped me out with a change to my order quickly. Can recommend and will shop again :) -Ras... もっず芋る

䌁業が回答したした

DÃ¥rligste kvalitet! KÞbte en pakke med to Topsytail som er helt ubrugelige pga den dÃ¥rlige plastic kvalitet. Slatne, tynde og bÞjer nÃ¥r man kÞrer dem gennem hÃ¥ret. Direkte til plastic-genbrug. Posen m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte 2 mundbind og de er bare super. Kom hurtigt og blev leveret super fint pakket ind - en ren fornÞjelse at modtage min pakke. Udover de 2 masker jeg bestilte var de sÃ¥ sÞde at vedlÊgge et... もっず芋る

KÞbe bÃ¥de suttesnore til min datter og hÃ¥rbÞjler til mig. Super tilfreds, og hurtig levering. Har allerede fÃ¥et flere komplimenter. Vi var desvÊrre lidt uheldige med den ene suttesnor, men det blev... もっず芋る

䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

By StÊr er et farvestrålende multiunivers med alt, hvad hjertet begÊrer indenfor accessories, mode og interiÞr. Vi hylder farver og print og skaber et bredt sortiment af produkter til kvinder, bÞrn og hjemmet. Vores tÞj produceres af genbrugte sarier eller dead stock fra Indien. På den måde udnytter vi stof, som ellers ville gå til spilde. By StÊr er grundlagt af Camilla StÊr, der i den spÊde opstart håndsyede slÞjfer til bÞrn. IvÊrksÊtteri har altid vÊret en del af Camillas DNA, og hun driver i dag By StÊr som et trendbaseret brand.

4.5

Hurtig levering og flot produkt

Hurtig levering og flot produkt

2024幎10月25日

KÊre Iben

Tak for anmeldelsen! Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med både produktet og leveringstiden.

Fina kuddar

Snabb leverans, stort fint urval fina kuddar

2024幎10月25日

By StÊr からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Kh. Team By StÊr

Jeg har elsket deres slÞjfer siden jeg

Jeg har elsket deres slÞjfer siden jeg fik min fÞrste datter, og da nogle af dem var gået i stykker var servicen igen i top ligesom da jeg bestilte dem og leveringen er hurtig

2024幎11月1日

KÊre Henriette

Hvor er vi bare glade for at hÞre, at du altid har elsket vores slÞjfer og er tilfreds med vores kundeservice og leveringstid. Tak for at dele din oplevelse og anmeldelse med os.

Mine nye kasketter

Jeg er meget glade for mine nye kasketter, de var lige som forventet. Fra jeg bestilte og til de kom frem gik der ingen tid så tak for jeres hurtighed. NÊste gang jeg har bruge for noget tilsvarende vil jeg kikke på jeres hjemmeside igen.

2024幎10月8日

KÊre Bettina

Hvor er vi glade for, at du er glad for dine nye kasketter og er tilfreds med vores leveringstid. Tusind tak for at dele din oplevelse med os!

Rigtig fint hårspÊnde

i god kvalitet. Godt forlÞb fra bestilling til modtagelse med info hele vejen. SpÊndet var fint pakket ind og der var også en sÞd hilsen. Kan anbefales.

2024幎10月7日

KÊre Dorthe

Tusind tak for at dele din meget positive oplevelse med os! Hvor er det skÞnt at hÞre, at du både er glad for produkterne og hele kÞbsoplevelsen hos os.

Super god service

Ringede ind og fik fantastisk service og vejledning🀗

2024幎9月24日

KÊre Sandra

Tak for din rigtig fine anmeldelse og for at dele din positive oplevelse med os. Vi er meget glade for, at du har vÊret tilfreds med vores kundeservice.

Kh. Team By StÊr

Hurtig levering advisering og fin

Hurtig levering advisering og fin indpakning, kort, bolcher ect.

2024幎9月24日

KÊre Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med leveringstiden og indpakningen af din ordre. Det vil jeg helt sikkert sige videre til vores dygtige lagerpiger.

SkÞnt udvalg af hårpynt

SkÞnt udvalg af blandt andet unikke og sÊrlige hÃ¥rspÊnder og lynhurtig levering. Jeg er fan 😊

2024幎9月2日

KÊre Ida

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Hvor er vi glade for at hÞre, at du er fan af vores produktudvalg og leveringstiden. Tak for at dele din anmeldelse med os.

Kh. Team By StÊr

Fine produkter og hurtig levering.

Fine produkter og hurtig levering.

2024幎9月4日

KÊre Sofie

Tusind tak for at dele din fine anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med at handle hos os.

Kh. Team By StÊr

Varen lever bestemt op til mine

Varen lever bestemt op til mine forventninger. Hurtig modtagelse.
Gitte

2024幎8月5日

KÊre Gitte
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er meget glade for, at produktet lever op til dine forventninger, og at du har vÊret tilfreds med leveringstiden. Tak for at dele din oplevelse med os.

Hurtig service

2024幎8月1日

KÊre Katrine

Tusind tak for din fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores service.

Kh. Team By StÊr

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.
Fint og godt udvalg af forskellige farver og materialer

2024幎7月29日

KÊre Andreas

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for, at du har vÊret tilfreds med vores service, levering og produkter.

Kh. Team By StÊr

Virkelig god service og hurtig

Virkelig god service og hurtig levering. Jeg modtog en vare som jeg var yderst glad for, med en personlig hilsen. Kun varme anbefalinger herfra.

2024幎8月5日
自発的なレビュヌ

KÊre Nicole
Tusind tusind tak for din anmeldelse og dine pÊne ord! Vi er meget glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos By StÊr og er glad for dit kÞb. Tak for at dele!

God kundeservice

God kundeservice. Hårklemmerne er behagelige og virker til at vÊre god kvalitet.

2024幎5月15日
自発的なレビュヌ

KÊre Mathilde
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med hårklemmerne.

KÊre Bettina

Du er meget velkommen til at kontakte vores kunderservice på mail eller telefon, hvis du er utilfreds med de varer, du har modtaget fra os. Du er altid velkommen til at returnere dine varer, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Kh. Team By StÊr

Hurtig og meget venlig betjening

Hurtig og meget venlig betjening - selvom jeg kom fÞr Ã¥bningstid 😊

2024幎7月3日

KÊre Mette

Tusind tak for at dele din positive oplevelse med at handle hos By StÊr. Vi er glade for at hÞre, at du har vÊret tilfreds med vores betjening.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。