BÞttern KÞreskole - KÞrekort Århus & Risskov レビュヌ 963

TrustScore 5段階評䟡の5

5.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Formidabel kÞreskole! Jeg havde Henrik Aaby som bÃ¥de teori- og kÞrelÊrer. Man bliver altid i godt humÞr i Henriks selskab, og han er ogsÃ¥ en topklasse kÞrelÊrer, som medfÞrte at jeg bestod i fÞrste om... もっず芋る

Rigtig god oplevelse bÃ¥de med teori og praktisk kÞrsel. Det var isÊr fedt fordi jeg havde en rigtig god kÞrelÊrer (Henrik Post) han gjorde det hele til en god stemning og var nem at tale med. Klarede... もっず芋る

Super god kÞreskole. Jeg havde Henrik Aaby til terori og kÞretimer hvilket der har vÊret en sand fornÞjelse hver evig eneste gang! 🙌

KÞreskolen BÞttern var helt klart hvad jeg kun kunne have hÃ¥bet pÃ¥ for en kÞreskole. Alle lektioner blev gjort spÊndende, og Thomas forstod virkeligt at gÞre stoffet sjovt. Derudover vil jeg give de v... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi tilbyder kÞrekort til bil og motorcykel,seriÞst med et smil på lÊben

BÞttern KÞreskole - kÞrekort til bil og mc -kundeservice

圓該䌁業による蚘述

5.0

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

963件のレビュヌ

BÞttern oplevelse

Rigtig god oplevelse både med teori og praktisk kÞrsel. Det var isÊr fedt fordi jeg havde en rigtig god kÞrelÊrer (Henrik Post) han gjorde det hele til en god stemning og var nem at tale med. Klarede begge prÞver i fÞrste forsÞg ingen klager.

2026幎4月17日

Super godt forlÞb

Super godt forlÞb, med god undervisning, Teoriundervisningen var hyggelig, og kÞretimerne var ogsÃ¥ super gode og behagelige med Torben som kÞrelÊre, kan klart anbefale BÞttern.😀

2026幎4月16日

Formidabel kÞreskole

Formidabel kÞreskole! Jeg havde Henrik Aaby som både teori- og kÞrelÊrer. Man bliver altid i godt humÞr i Henriks selskab, og han er også en topklasse kÞrelÊrer, som medfÞrte at jeg bestod i fÞrste omgang. Servicen var også fremragende, hvor Henrik altid retter sig ind efter behov og placering.

2026幎4月14日

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse! Jeg kan stÊrkt anbefale Henrik Aaby som kÞrerlÊrer, han er tydelig, rar, sjov og rolig i stressede situationer, hvilket gÞr det meget trygt. Kan stÊrkt anbefale BÞttern 😁

2026幎3月12日
自発的なレビュヌ

Seks ud af fem stjerne hvis man kunne

KÞreskolen BÞttern var helt klart hvad jeg kun kunne have håbet på for en kÞreskole. Alle lektioner blev gjort spÊndende, og Thomas forstod virkeligt at gÞre stoffet sjovt. Derudover vil jeg give de varmeste anbefalinger til Martin SÞndergaard. En mand som virkeligt kan få kÞretimerne til bare at flyve derudad og som også kan tage ung seriÞst hvis det er hvad man har behov for.

2026幎2月25日

10/10 kÞreskole

Syntes det at lÊre og kÞre bil har vÊret mega godt hos BÞttern. Mega hjÊlpsomme mennesker, teoriunderviser og kÞrelÊrer. Havde selv, Henrik Post, hvilket var en fornÞjelse. Mega god til, at lÊre en og kÞre bil og god til at besvare eventuelle spÞrgsmål.

2026幎1月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。