レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Nu har jeg bÃ¥de taget mit A2 og mit A motorcykel kÞrekort ved Lisbeths kÞreskole og specifikt ved Bjarne. Klar anbefaling, det er nemt nÃ¥r man har en kompetent kÞrelÊrer som ogsÃ¥ gerne vil dig det... もっず芋る

Har bÃ¥de taget A2 og opgradering til A ved Bjarne ved Lisbeth KÞreskole i Odense. Bjarne er super god til at lÊre fra sig, er sikker i tingene og han sÞrger for at man kan finde ud af at kÞre rigtigt... もっず芋る

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Lisbeths KÞreskole i Vejle. Undervisningen var tryg og lÊrerig, hvor min kÞrerlÊre var tålmodig og man fÞlte sig hÞrt. Kan helt klart anbefales.

Super kÞreskole! Har taget kÞrekort til A2 og opgradering til A hos Bjarne på Havnegade i Odense. Godt forlÞb og fokus på individet. Klart Anbefales!

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Lisbeths KÞreskole blev grundlagt i 1986 i Kolding af Lisbeth Jensen, kort efter at hun havde afsluttet sin uddannelse som kÞrelÊrer. Med en baggrund som pÊdagog har Lisbeth fra starten haft en sÊrlig tilgang til undervisning – hvor tryghed, forstÃ¥else og respekt for den enkelte elev er i centrum. Den pÊdagogiske vinkel har siden vÊret et bÊrende element i hele skolens udvikling. I de fÞrste Ã¥r stod Lisbeth selv for al undervisning, men i takt med den stigende efterspÞrgsel blev den fÞrste medarbejder ansat i Ã¥r 2000. I 2005 blev Kolding KÞretekniske AnlÊg opkÞbt, hvilket gjorde det muligt at samle teori, kÞreundervisning og manÞvretrÊning ét sted – en milepÊl i kÞreskolens historie. Samme Ã¥r Ã¥bnede nye afdelinger i bÃ¥de Vejle og Haderslev. I dag har Lisbeths KÞreskole vokset sig til Danmarks stÞrste kÞreskole med 18 afdelinger fordelt over stÞrre byer i Jylland og pÃ¥ Fyn. Vi beskÊftiger ca. 50 engagerede og fagligt stÊrke medarbejdere, der alle arbejder for at levere undervisning af hÞj kvalitet med fokus pÃ¥ bÃ¥de faglighed og elevens individuelle behov. Vi tilbyder undervisning i kategori B (bil), A (motorcykel) og B/E (trailer) – og uanset hvilken kategori man vÊlger, lÊgger vi vÊgt pÃ¥ en undervisningsform, der er struktureret, gennemsigtig og effektiv. Vores elever fÃ¥r adgang til en moderne app, hvor de kan fÞlge deres forlÞb, se deres planlagte timer, og fÃ¥ overblik over Þkonomi og eventuelle ekstra lektioner. Vi arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer og undervisningsvÊrktÞjer – bÃ¥de gennem digitale lÞsninger, pÊdagogisk opkvalificering og lÞbende dialog med vores elever. Vores mÃ¥l er ikke blot at hjÊlpe folk til at bestÃ¥ en kÞreprÞve, men at uddanne sikre og ansvarlige trafikante

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

2625件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 92に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Dobbelt kunde

Nu har jeg taget to kÞrekort gennem denne skole (A-B). Det har vÊret upåklageligt begge gange, engagerede kÞrelÊrere med solid faglig forståelse og erfaring (specielt Olav).

Klart anbefalet.

2026幎3月31日

Anbefaling herfra

Jeg har haft fornÞjelsen af at tage MC kÞrekort ved Olav i Esbjerg. Det var en super god oplevelse og alle hjalp hinanden med teori og erfaringer fra kÞrsel. Det kan klart anbefales!

Teoriaftenerne var fyldt med humor, så det endte jo med at vÊre helt hyggeligt at tage kÞrekort.

2026幎3月30日

God oplevelse

Tog mc kort ved JÞrn i Kolding. En person med temperament og god humor. " kvaje fejl" afregnes i kage 😅😅. Gode cykler og overordnet set styr pÃ¥ en meget struktureret kalender. Kan anbefales.

2026幎3月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。