Jeg har haft en rigtig god oplevelse med både min kørelærer og teorilærer. De var begge meget søde, tålmodige og altid i godt humør, hvilket gjorde undervisningen både tryg og hyggelig. Yousef... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har været virkelig glad for driveteam. Yousef, min kørelærer, har været rigtig rar og venlig, og har guidet mig til at bestå både teori- og køreprøve i første hug. Alt i alt en rigtig god oplevels... もっと見る
Super fint forløb, Det var et super fint forløb med god undervisning som gav en meget god forståelse for mc. Teorien var super med en god stemning generelt. Motorcyklerne var også klasse uden nogl... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vælger du at tage dit kørekort hos DRIVETEAM, så gennemgår du et seriøs, spændende og sjovt forløb fra start til slut med dedikerede kørelærere.
Skanderborgvej 32, 8000, Århus C, デンマーク
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
MC-kørekort 🌟
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at tage mit motorcykelkørekort hos Driveteam og kan varmt anbefale stedet. Soran og Nash er begge utrolig flinke, tålmodige og dygtige kørelærere, som skaber en sjov og god stemning gennem hele forløbet. Både køre- og teoritimerne var lærerige og rigtig godt strukturerede, og der var styr på tingene gennem hele forløbet. Alt i alt en super god oplevelse, som får min klare anbefaling 🌟👌🏻
Jeg har haft en rigtig god oplevelse
Yousef (min kørelærer) var god til at forklare tingene på en rolig måde og sørgede for, at jeg følte mig sikker bag rattet. Selv når jeg lavede fejl, blev det taget med et smil, og jeg fik konstruktiv feedback, som hjalp mig til at blive bedre.
Finn (min teorilærer) gjorde undervisningen spændende og let at forstå. Der var plads til spørgsmål, og stemningen i lokalet var afslappet og positiv. Det gode humør gjorde det meget nemmere at følge med og huske stoffet.
Alt i alt har det været en virkelig god oplevelse, og jeg kan klart anbefale dem til andre, der skal tage kørekort.
Meget tilfreds med servicen
Meget tilfreds med servicen, jeg kan varmt anbefale den. Søren var meget venlig og opmærksom hele tiden. Fremragende service, 6 stjerner.
Professionelt og trygt miljø at tage kørekort i.
Jeg har været virkelig glad for driveteam. Yousef, min kørelærer, har været rigtig rar og venlig, og har guidet mig til at bestå både teori- og køreprøve i første hug. Alt i alt en rigtig god oplevelse!
God oplevelse
Jeg var glad for driveteam og havde et godt forløb og godt samarbejde med min kørerlærer. Hele oplevelse var god og rar og alt skete i en god og rolig tone, hvilket gjorder det nemmere for mig at lærer. God anbefaling her fra - især kørerlæreren Yousef
Trailerkørekort
Tak til Bjørn og Driveteam for et rigtigt godt forløb. Fik trailerkørekortet i første forsøg.
Uprofessionel Kundehåndtering
Jeg kontaktede Soran med en helt almindelig forespørgsel om at komme på et hold sammen med en ven.
Dialogen udviklede sig hurtigt til en konfronterende og unødvendigt skarp kommunikation fra Soran, hvor tonen blev personlig og nedladende. Soran mente at jeg prøvede og fortælle ham hvordan virksomheden skal drives, fordi jeg tilbød og at tage en ven med så holdet kunne blive fyldt.
Jeg blev bl.a. mødt med kommentaren om, at jeg “var for lille til at kunne gøre noget”, efter jeg gav udtryk for min utilfredshed, over hans attitude og måde og skrive til mig på.
Det efterlader et klart indtryk af manglende professionalisme i håndtering af almindelige kundehenvendelser.
Jeg arbejder selv med salg til dagligt, jeg er i absolut chok over reaktionen og beskederne fra Soran.

Driveteam.dk からの回答
Jeg fik mit kørekort i dag
Jeg fik mit kørekort i dag, og jeg er utrolig taknemmelig for min kørelærer, Yousef Omarieh fra Driveteam.
Jeg startede hos en anden køreskole (March Køreskole), fordi jeg gerne ville tage forløbet på engelsk, men desværre var det en meget dårlig oplevelse. Efter at have bestået teoriprøven skiftede jeg til Driveteam på grund af de mange gode anmeldelser af Yousef på Trustpilot — og det er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde.
Yousef er uden tvivl en af de bedste kørelærere i Aarhus. Han er tålmodig, professionel, venlig og rigtig god til at forklare tingene på en enkel og tydelig måde. Han var altid fuldt fokuseret under køretimerne, gav nyttig feedback efter hver lektion og holdt mig motiveret gennem hele forløbet.
Da jeg startede, havde jeg lav selvtillid og var meget stresset over at køre bil, men Yousef hjalp mig trin for trin med at overvinde det. I dag kan jeg køre med selvtillid takket være hans støtte. Han hjalp mig endda med overgangen fra min tidligere køreskole, og det betød meget for mig.
Han er velorganiseret, altid til tiden og oprigtigt engageret i sine elever — både fagligt og menneskeligt. På dagen for køreprøven støttede han mig som et familiemedlem.
Jeg kan varmt anbefale Yousef fra Driveteam til alle, der leder efter en dygtig, støttende og professionel kørelærer.
I got my driving license today, and I’m incredibly grateful to my driving instructor, Yousef Omarieh from Driveteam.
I started at another driving school (March Køreschool) because I wanted to do the whole process in English, but unfortunately I had a very bad experience there. After passing my theory test, I changed to Driveteam because of the great Trustpilot reviews about Yousef — and I’m so glad I did. With Yousef, I was also able to continue everything in English.
Yousef is, without doubt, one of the best driving instructors in Aarhus. He is patient, professional, kind, and very good at explaining things in a simple and clear way. He always paid full attention during lessons, gave helpful feedback after each session, and kept me motivated throughout the whole process.
When I started, I had low confidence and a lot of stress about driving, but Yousef helped me overcome that step by step. Today I can drive with confidence because of his support. He even helped me with the transition from my previous driving school, which meant a lot to me.
He is organized, always on time, and truly cares about his students — both technically and mentally. On the day of my driving test, he supported me like a family member.
I highly recommend Yousef and Driveteam to anyone looking for a skilled, supportive, and professional driving instructor.
Super fint forløb
Super fint forløb,
Det var et super fint forløb med god undervisning som gav en meget god forståelse for mc. Teorien var super med en god stemning generelt. Motorcyklerne var også klasse uden nogle klager og generelt gik hele forløbet rimelig fint igennem. Super god oplevelse og stor anbefaling.
Fantastisk oplevelse med gode lærere
Det har været en fantastisk oplevelse hos driveteam jeg lærte en hel del og bestod begge prøver på første forsøg teori timerne er nemme og forstå og virkelig hyggelige og sjove kørslen er hyggelig og sjov og kørelæreren er virkelig gode til og lære fra sig. Det har været den største fornøjelse og jeg kommer igen om 2 år når jeg skal have opgradere til A kørekort.
Mega god oplevelse
Mega god oplevelse, de er både seriøse men kan også finde ud af at joke med andre. Kan 100% rekommanderes.
Motorcykelkørekort
Jeg havde fornøjelse til mit motorcykelkørekort af både Soran og Nash som jeg giver min allerbedste anbefaling. 🏍️👍
MC Lynkursus
Jeg har netop færdiggjort et MC lynkursus hos Driveteam i Aarhus. Nash er en enormt dygtig og engageret underviser, som formår at holde en rigtig god balance mellem seriøs undervisning og et møde i øjenhøjde. Undervisning og køretimer var super godt organiseret og der var altid styr på tingene. Jeg kan på det varmeste anbefale at tage dit forløb hos Driveteam.
Helt i gennem fantastisk forløb
Helt i gennem fantastisk forløb, det har været en fornøjelse at tage dette forløb hos driveteam. Det hele fungerede helt eminent, og før jeg vidste af det stod jeg med kortet i hånden. Dette forløb giver et helt fantastisk indblik k hvad det vil sige at køre på en motorcykel, man lærer virkelig hvad det er for en maskine man har med at gøre, det er så meget mere end bare færdselsloven der bliver læst op. Det er meget dybtgående. Kæmpe cadeau til Nash og resten af personalet. Stor anbefaling herfra
MC kørekort
Jeg tog MC-kørekort hos Nash og Soran ved driveteam.
Nash leverede en fantastisk god undervisning, både praktisk og teoritisk. Jeg bestod begge dele i første forsøg og føler mig derfor godt klædt på nu her!
Et lyn kursus var det bestemt, det tog præcis 1 månede, fra d. 23 februar til d. 23 marts, der var det i hus, med et meget stort smil på læben! Fantastisk god køreskole med en fantastisk god duo under forløbet! Stor og varm anbefaling herfra!
DBH. Louie
Nok den bedste mc køreskole i Aarhus
Nok den bedste mc køreskole i Aarhus. Kan godt anbefales!
Lærerigt forløb med styr på tingene
Alt var planlagt og struktureret, super rart når man selv har en stram kalender i forvejen. God og lærerig undervisning med plads til sjov. Nash som står for MC undervisning gjorde et godt stykke arbejde og jeg kom gennem både teori og køreprøve på første forsøg
Kan varmt anbefales herfra
God oplevelse
Jeg havde Nash som kørelærer, og har været meget tilfreds med mit forløb. Han var super rolig og gav klare instrukser, som var til at følge :)
Alt i top!
Hvis man frygter at teori undervisningen skal være kedelige timer man blot skal tvinge sig igennem, så kan man altså godt tro om igen.
Jeg havde fantastisk undervisning hos Yousef! Det var engagerende, det var sjovt og man fik lært absolut alt hvad man skal bruge.
Man kan meget trygt vælge driveteam, hvis man både ønsker sig godt klædt på og samtidig også gerne vil have et behageligt og direkte hyggeligt miljø.
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole, nærmest garenteret bestået, selvfølge skal man selv gøre lidt for det, men hvis man selv er med på det, så er man helt sikkert velforberedt til prøve.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。