Banner for Cadeaubon.be

1,550
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. ビゞネス ギフト提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

連絡先

Ik wou de cadeaubon inwisselen bij E5

Ik wou de cadeaubon inwisselen bij E5 en het lukte niet...was nog niet in orde

2026幎5月30日

Beste Sonja,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het inwisselen bij E5 niet is gelukt. Neem gerust contact op met onze klantenservice, dan kijken we graag met je mee naar wat er mis is gegaan.

5぀星のうち1の評䟡

Heb een cadeau bon van de Gamma

Heb een cadeau bon van de Gamma aangevraagd maar het zijn Belgische cadeau bonnen en worden niet in Nederland geaccepteerd bij de Gamma En via de Belgische Gamma wordt niet online naar Nederland opgestuurd Dus dit is het probleem met vriendelijke groet Jan Durk schreuder

2026幎6月2日

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het gebruik van de Gamma cadeaukaart. We kijken graag met je mee naar deze situatie. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat we kunnen onderzoeken wat er aan de hand is.

Misleidend vooral de fashioncheque

2026幎5月30日

Hallo Petra,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Als je feedback specifiek betrekking heeft op de Fashioncheque, raden we je aan dit bij de uitgever van de Fashioncheque neer te leggen. Wij zijn uitsluitend wederverkoper van deze cadeaubon en hebben geen invloed op de voorwaarden of werking ervan.

Shania

5぀星のうち5の評䟡

Was een heel leuk verjaardags cadeau

Was een heel leuk verjaardags cadeau 👍en kon kiezen uit verschillende bonnen

2026幎5月29日

Hallo,

Leuk om te horen dat het zo’n geslaagd verjaardagscadeau was en dat de keuze uit verschillende bonnen goed beviel. Dank voor je feedback en veel plezier ermee.

5぀星のうち4の評䟡

Het was heel eenvoudig en nam niet veel

Het was heel eenvoudig en nam niet veel tijd in beslag. Ideaal om nog snel ene geschenk te vinden.

2026幎5月26日

Hallo,

Fijn om te horen dat het zo eenvoudig en snel ging en dat het ideaal was om last minute nog een geschenk te vinden. Dank voor je feedback.

5぀星のうち4の評䟡

Moet hem nog gaan gebruiken !!

2026幎1月24日

Hallo Lisette,

Fijn om te horen dat het in ieder geval allemaal duidelijk en snel is verlopen. Hopelijk bevalt het gebruik straks ook en kun je er een mooi cadeau mee vinden. Dank voor je bericht.

Zeer ruim assortiment

2026幎5月23日

Hallo Jan,

Fijn om te horen dat het ruime assortiment zo goed bevalt. Dank voor je feedback.

5぀星のうち2の評䟡

Veel moeite met inwisselen.

2026幎5月25日

Beste Geert,

Bedankt voor je review.

Jammer om te horen dat je moeite hebt gehad met het inwisselen van de cadeaukaart. Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte bestelling, snelle levering.

Bestelling verliep vlot, levering digitale bon volgde onmiddellijk na betaling. Petekind in de wolken met ticketmaster-bon!

2026幎5月25日

Hallo Linda,

Mooi om te horen dat alles zo vlot is verlopen en dat de digitale bon meteen na betaling werd geleverd. Geweldig dat je petekind er zo blij mee is, dat maakt het extra leuk.

Kkkk

Alles was goed ik kon alles zeer snel doen daarom ben ik blij

2026幎5月21日

Hallo,

Fijn om te horen dat alles snel en soepel verliep en dat je tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor je terugkoppeling.

5぀星のうち4の評䟡

Met deze bon heb je veel keuze om te
kiezen

Met deze bon heb je veel keuze om te beslissen waarvoor je hem gaat gebruiken.ook na gebruik was de bestelling en levering heel vlot

2026幎5月22日

Hallo Tiny,

Fijn om te horen dat je veel keuze hebt met de bon en dat zowel de bestelling als de levering zo vlot zijn verlopen. Dank voor het delen van je ervaring.

Aanrader!!!

Heel simpel en eenvoudig in te wisselen, ik kreeg de code in enkele minuten toegestuurd

2026幎5月21日

Hallo,

Goed om te horen dat het inwisselen zo eenvoudig en vlot verliep en dat je de code al binnen enkele minuten hebt ontvangen. Dank voor je feedback.

facile à utiliser

2026幎4月30日

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre retour, ravi d’apprendre que vous trouvez cela facile à utiliser.

Cordialement,

Ik had via Dreambaby Zaventem een

Ik had via Dreambaby Zaventem een cadeaubon besteld en betaald voor een geboorte. Toen ik de voucher wilde inwisselen en printen stond er tussen de lijst van merken geen Dreambaby vermeld !
Ik heb daar correspondentie over gevoerd, maar naar ik vermoed was dat met machines met telkens een andere naam, overigens zonder concreet resultaat want ik ben dat geld kwijt ! Dus nieuwe gebruikers : let zeer goed op voor je bestelt en betaalt !

2026幎5月23日

Hallo Peter,

Bedankt voor je review. Als je de cadeaubon via Dreambaby hebt aangeschaft, dan adviseren wij je om rechtstreeks contact op te nemen met Dreambaby. Wij staan los van hun verkoop en administratie en kunnen daarom geen inzage geven in of ondersteuning bieden bij via hen aangekochte cadeaubonnen.

Daarnaast verzoeken wij je vriendelijk om deze review bij Dreambaby te plaatsen, zodat zij je klacht kunnen beoordelen en je verder kunnen helpen met een passende oplossing.

Shania

5぀星のうち5の評䟡

het omwisselen naar een waardebon naar

het omwisselen naar een waardebon naar keuze werkte prima.

2026幎5月20日

Hallo,

Fijn om te horen dat het omwisselen naar een waardebon naar keuze soepel is verlopen en goed heeft gewerkt. Dank voor het delen van je ervaring.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。