Banner for Cadeaubon.be

1,551
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het was leuk dat ik mijn bon in zoveel verschillende winkels kon omruilen en zelf mijn bedrag kon kiezen dat ik in elke shop wou uitgeven . Had ook een probleem met mijn voucher en ze hebben me instan... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

werkt goed en het aanbod is groot, maar het is al meerdere keren dat ik een bon niet ingeruild krijg. Je hebt dan een hoop nummers ingegeven en dan kom je bij nummer 10 en wil hij niet aannemen. Je ge... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... もっず芋る

䌁業情報

1. ギフト ショップ
  2. ビゞネス ギフト提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

連絡先

(1,551)

過去12か月のレビュヌ数: 921ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

het omwisselen naar een waardebon naar

het omwisselen naar een waardebon naar keuze werkte prima.

Hallo,

Fijn om te horen dat het omwisselen naar een waardebon naar keuze soepel is verlopen en goed heeft gewerkt. Dank voor het delen van je ervaring.

Een leuk kado

Het is leuk om zo een bon te krijgen maar ik vond er weinig keuze om de bon kn te wisselen

2026幎5月22日

Beste Sabrina,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je het leuk vond om de cadeaukaart te ontvangen. Jammer dat het aanbod voor jou niet voldoende aansloot bij je wensen. We nemen je feedback mee om ons aanbod en onze dienstverlening verder te verbeteren.

5぀星のうち2の評䟡

Probleem met QR-code niet opgelost.

2026幎5月22日

Hallo Annick,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het probleem met de QR-code nog niet is opgelost. Stuur ons gerust even een e-mail met meer informatie over het probleem, dan helpen we je graag verder en kijken we samen naar een oplossing.

5぀星のうち5の評䟡

Leuke kado om te geven (en te krijgen)

wanneer een collega jarig is geven we altijd zo'n cadeaubon. Misschien minder persoonlijk, maar dan kan die steeds iets kiezen wat hij/zij leuk vindt. en de lange houdbaarheid is ook een pluspunt :)

2026幎5月18日

Hallo,

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat de cadeaubon goed werkt als flexibel cadeau voor collega’s en dat de lange geldigheid als pluspunt wordt ervaren.

Nog altijd niet ontvangen

2026幎5月18日

Hallo Jean-Pierre,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je bestelling nog niet is ontvangen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je ordernummer? Dan kijken we dit graag voor je na en helpen we je verder.

No help received

I asked a question. I get a confirmation of the receipt of my question. Then i get an email asking me to review the help. What help?

Dear Samira,

Thank you for your review.

We can see that your question was answered by my colleague on 26-05 at 12:32 PM. Did you receive this email? If not, please feel free to contact us again.

Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,
Felicia

Mail

In de mail stond er dat ik het binnen een uur ging ontvangen maar het heeft zeker 3 dagen geduurd.

Hallo Nell,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je de e-voucher later hebt ontvangen dan verwacht. Wij versturen de e-voucher direct na verwerking van de bestelling, maar door spamfilters of vertragingen bij e-mailproviders kan de ontvangst soms langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

5぀星のうち1の評䟡

Het was een heel gedoe eer ik er

Het was een heel gedoe eer ik er gebruik kon van maken, dat was een heel stressvolle ervaring!

2026幎5月15日

Hallo Myriam,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het verzilveren van je cadeaubon, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

5぀星のうち3の評䟡

De barcode kan via een app

De barcode kan via een app, via een mail of website is niet gemakkelijk.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review.

Dank je wel voor het delen van je feedback. Vervelend dat dit niet gemakkelijk is gegaan, in deze adviseer ik je contact op te nemen met onze klantenservices. Dit omdat zij je in deze het beste verder kunnen helpen. Excuus voor het ongemak!

5぀星のうち3の評䟡

Geen idee wat je meerwaarde is...

Geen idee wat je meerwaarde is...

Beste Johan,

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat de meerwaarde voor jou niet duidelijk was. Op onze website kun je uitgebreide informatie vinden over de cadeaukaart, waaronder waar deze besteed kan worden, de aangesloten locaties en de verschillende mogelijkheden die de kaart biedt.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de cadeaukaart, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

2026幎5月15日

Hallo Marleen,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.

Great

Great! Everything went perfect!

2025幎10月14日

Hallo Anna,

Thank you for your kind review. Great to hear that everything went perfectly.

Kind regards,

Vlotte service

Vlotte service

2026幎5月12日

Hallo,

Fijn om te horen dat je onze service als vlot hebt ervaren.

5぀星のうち4の評䟡

Vlot omzetten naar andere bon

Het omzetten van de cadeaubon naar een andere bon liep vlot

Hallo Jeannine,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het omzetten van de cadeaubon naar een andere bon zo vlot is verlopen.

5぀星のうち5の評䟡

Het winkelmeisje was zo lief om mij te

Het winkelmeisje was zo lief om mij te helpen met het valideren van de bon, ik ben 80jaar en wist niet hoe het moest! Voor de rest ging alles prima, bedankt.

Hallo Annie,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door het winkelpersoneel bij het valideren van de bon. We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht ervaring met digitale systemen, goed op weg wordt geholpen.

Mooi om te horen dat verder alles prima is verlopen en bedankt voor het delen van je ervaring.

Vlotte omruiling 2 cadeaubons

Vlotte omruiling van 2 gekregen cadeaubons. Ik kocht iets op Bol.com en de omzetting verliep heel makkelijk en vlot. Hopelijk is hetgeen ik besteld ook oké!

2026幎5月9日

Hallo,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de omruiling van de cadeaubonnen zo vlot en makkelijk is verlopen en dat je aankoop op Bol.com goed is gegaan.

We hopen natuurlijk ook dat je bestelling helemaal naar wens is en wensen je er veel plezier mee.

5぀星のうち4の評䟡

Eenvoudig om online een cadeaukaart te geven

Eenvoudig om online een cadeaukaart te bestellen en deze bij iemand te laten bezorgen, wanneer je diegene zelf niet ziet. Het zou nog handiger zijn als je ook dag en tijd kan aangeven voor aflevering.

2026幎5月11日

Hallo Sylvia,

Bedankt voor je mooie review en fijn om te horen dat het eenvoudig was om online een cadeaukaart te bestellen en direct bij iemand te laten bezorgen 😊

We begrijpen je opmerking over het kunnen kiezen van een specifieke bezorgdag en tijd heel goed. Dat zou inderdaad nog extra handig zijn, zeker bij een verrassing of speciale gelegenheid. We nemen deze feedback dan ook graag mee.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。