レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

De har ikke styr på noget i forhold til Cøliaki/ glutenallergi, de kom med pomfritter og jeg fik ikke tilbudt nogle andre kartofler, og min families sovs smagte sjovt sagde de, som om at det var meget... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hold da helt op – sikke en oplevelse! 🍔🔥 Vi bestilte både en gourmet burger og en crispy chicken burger, og fra første bid var det ren forkælelse. Kødet var mørt, saftigt og fuld af smag, og s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min mand og jeg var på en travl fredag aften, på café tidsløs og spise en dejlig bøf. Super god betjening og lækker mad. De smilende unge piger viste os hen til et lille hyggeligt bord og vi fik best... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 米国南部の田舎風料理店

当該企業による記述

Vi er en lille hyggelig og intim cafe med et stort hjerte og passion for mad og vin. Vores Café / resturant/ vinbar er berømt for sin service og velsmagende retter. Vi går meget op i kundetilfredshed og gør hvad vi kan for den enkelte gæst for at sikre os den helt perfekte service. Vi har ikke så højt til loftet, som mange andre steder og det giver os den helt perfekte akustik og uden alt for meget larm .

3.8

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Hold da helt op

Hold da helt op – sikke en oplevelse! 🍔🔥

Vi bestilte både en gourmet burger og en crispy chicken burger, og fra første bid var det ren forkælelse. Kødet var mørt, saftigt og fuld af smag, og serveringen kom imponerende hurtigt.
Det her sted ved virkelig, hvordan man laver en burger i verdensklasse – saftig, sprød og perfekt afbalanceret.

P.S. Gourmetburgeren var så god, at jeg fik den spist, før jeg nåede at tage et billede! 😅

2025年12月22日

Gammel mad og intetsigende service

Gammel mad og intetsigende service

Vi bestilte Luksus Brunch. Det var en stor skuffelse.
Frugten var ikke skåret på samme dag. Osten var rullet og sat en tandstik igennem. Men den var så tør, at den ikke kunne spises. Generelt virkede det ikke friskt. Servicen var ligegyldig

Vi kommer IKKE igen

2026年2月12日

Vi har fået nytårsmenu

Vi har fået nytårsmenu, og hvilken en 🙏🏼 det var så lækkert, alt smagte fantastisk, det var nemt at anrette efter anvisningen, sidst men ikke mindst, så var portionerne virkelig store, så store så flere af os måtte levne, kæmpe stor ros til jer 👌👌👏🏻👏🏻🌟🌟🌟
Godt nytår 🥳

2025年12月31日
5つ星のうち3の評価

Skuffende oplevelse

Udover vores bord på fire personer, var der et andet bord med 2 personer.
Trods de meget få gæster, tog det alligevel lidt tid, inden vores bestilling kom.
Vi havde bestilt desserter, servering og smagsoplevelsen var desværre skuffende - derudover fik vi grillbestik, og ingen skeer til isen.

Vi er normalt tilfredse med Cafe Tidløs, i dag var dog en undtagelse.

2025年7月20日

Hej Rita .

Vi kede af at vi ikke har levet op til jeres forventninger ved jeres sidste besøg og vi får taget en snak med personalet der var på arbejde gældende dag, så der forhåbentlig ikke sker noget lignene igen.

Mvh
Ismail
Café Tidslös

5つ星のうち5の評価

Fantastisk café og skøn personale

Fantastisk café med god service, og god mad, som ikke er ligesom alle andre café steder. Det giver en hyggelig og intim følelse Ved det ikke er store lokaler. Jeg har også været stamkunde i 3 år og kan kun anbefale det til andre. Både familie og jeg afholder fødselsdage og store arrangementer på café Tidsløs, grundet hyggen. Man bliver altid modtaget med et stort smil. De to som ejer stedet har virkelig forvandlet og kæmpet for stedet igennem hårde tider.

Tusind tak for jer, vi ses snart igen.

2024年7月20日
5つ星のうち2の評価

Jeg kommer ikke på Tidsløs mere

Jeg kommer ikke på Tidsløs mere. Fik et langt foredrag om, at Ældresagens rabat ikke gjaldt brunch. Og at det stod meget tydeligt på hjemmesiden. Nej, det gør det ikke. Det skal stå tydeligt og klart, at brunch er undtaget rabat, fordi kaffen en inkluderet. Og jeg gider heller ikke høre på, at en anden kunde - af samme årsag- havde overfuset ejerens kone. Jeg gider heller ikke høre på, at Ældresagens rabat er pga. ejerens gode hjerte og penge op af lommen.
Den unge mand, der betjente os, gjorde det så fint.

Svar til Tidslos :
Ja, der står : " Tilbuddet gælder ikke på brunch- og dagstilbud.... " Brunch er ikke et tilbud. Så I skal fjerne bindestregen ! Kommunikationen er fejlagtig.
Jeg overfusede i hvert fald ingen.

2024年7月18日

Hej Nicolette .

Læs venligst afvigelse.

Det står faktisk ret tydeligt .

Hvis du ikke vil komme længere grundet til du ikke vil acceptere de regler der er sat for at man kan modtage rabatten ligeledes de dage der er sat, så kan vi ikke gøre så meget andet .

Ligeledes som fortalt en anden kunne ligesom dig ikke ville acceptere det idag og valgte at overfuse vores medarbejder .

Svar igen :

1. Det står ret tydeligt og det er et tilbud da bruncen er sammensat med en drikkevare.

2. Så skal du kontakte ældresagen, hvis du mener de ikke formulere sig godt nok til de forstår det .

3. De fik det jo at vide inden de bestilte , så hvad er problemet ?

4. Hvorfor skal du prøve og ødelægge det for os fordi du ikke vil acceptere det ?
Hvis du ikke ønsker at komme længere kan du bare lade være istedet for at prøve og give os en dårlig anmeldelse.

5. Vi gjorde alt for at informere dig om det inden du bestilte og du valgte det alligevel.

Hold jer væk !!!!!

Opdatering fra svar fra tidløs igen :

Jeg vil bare have en beklagelse på min oplevelse , ikke et fræk svar tilbage om at maden var spist op osv , du sviner mig faktisk og det finder jeg mig ikke i. At man kan være uheldig å komme ud for det jeg / vi har da vi spiste hos jer , da skal man bare lægge sig flade og si undskyld , ikke det I gør til svar !

Opdatering fra svar fra tidløs:

For det første syns jeg det utrolig uprofessionelt svar , ingen undskyldning. Alle fire tartar blev overhode ikke spist, det er en BLANK LØGN. en blev spist ja , men min blev ikke spist, og hvis de ser nøje efter på overvågningen, så ser man at den 3 person giver sin tartar til fjedre person som ikke spiser den op.
Wienerschnitzel var helt ok , men personen som spiste den , siger selv at hun har spist Wienerschnitzel mye bedre et andet sted.

Og som I selv skriver , I kan ikke finde ud af at servere kold øl , enda en grund til at ikke komme til jer.
------------------
De fortjener ingen stjerner!
Hold jer væk fra tartar, den var elendig, smagte og fik kun capers og picels. Ølen var varm. Mange på arbejde, men de kom å spurte om maden var god ( noget den ikke var)
Oplever også at personale gør gæster til grin , en kunde kommer op å lager på ar hendes drikke ikke var kold. Tjener i baren står bare å stirrer ud i luften og vil ikke svare. Så en anden kommer å redder situation, kunden får en ny drikke. Så gør tjener i baren bare de værste grimasse fordi hun syns nok det var dårlig af kunden , men kære tjener, Hold det for dig selv ! Jeg som så det hele ville egentlig bare rejse med op å gå , for sån gør man ikke. Utrolig dårlig stil og kundeservice. Toiletterne var så grimme , ikke vasket , og det var mange på arbejde så det kunne de sagtens have gjort ordentligt. En tjener står å passer glas , hoster i hånden og tager nye glas å passer. Det er til at bræk sig over. Jeg og de jeg spiste sammen havde en så dårlig oplevelse ar vi ALDRIG kommer der igen.

2024年7月6日

Hej igen .

Som jeg skrev til at starte med var vi kede af oplevelsen. Kan vi ikke finde ud af at servere kolde øl ? Det hele kommer igennem et fadølsanlæg anlæg , som jeg skrev lige var servicere og alt er som det skal være . Vi har intet med nedkølingen at gøre derudover .

Jeg prøver virkelig at finde en løsning til dig.

Er ikke helt klar over hvad det er vi skal undskylde for ?

Hej Ingrid.

Først og fremmest er vi kede af hvis din oplevelse ikke har været god og hele hændelsen skal vi nok tage en snak om med vores medarbejdere den gældene dag . At du ikke kan lide tartaren er en ting , men dem du er kommet med kunne tydeligvis godt lide maden, da de også tog din portion og alle 4 tartar blev spist samt den weinersnitzel der er blevet serveret ( set på overvågning efter klage).

Der er kun 2 tjenere der er var på vagten denne aften , så forstår ikke hvor de 2 andre er fra.

Men uanset hvad , så bliver der taget om sagen og vi skal nok få det løst.

Iforhold til øllene , så har vi lige fået service på vores anlæg for en uge siden og alt er som det skal være ifølge carlsberg. Kølemaskinen til fadølsanlæget er i top og de rør der skal køle er helt iset til som de skal være.

Rigtig god weekend

Yndlings brunch i Slagelse

De sidste tre gange, vi har spist brunch, har vi valgt café Tidsløs.
Vi er ikke så vilde med buffet, som alle roder rundt i, og derfor er det dejligt her at få en frisklavet og lækker tallerken fyldt med alt, man kan ønske sig - også af individuelle valg: spejlæg eller røræg. Laks eller tunmousse.
Og kaffen er god og juicen ligeså.
En super hyggelig lille café med dejlig mad og altid sød og hurtig betjening.

2024年7月6日

Trustpilot エクスペリエンス