Mig og nogle veninder var taget pÃ¥ Café Valentin med forventningen om, at vi skulle sidde og have det hyggeligt og fÃ¥ noget god mad, men vi blev chokerede over, hvad vi blev mÞdt af. Vi blev betjent a... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Cafe Valentin - HillerÞd Har prÞvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid vÊret rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... ãã£ãšèŠã
Klammeste mad jeg nogensinde har fÃ¥et serveret. Absolut ikke pengene vÊrd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mÊtte en 2 Ã¥rig! Pastaerne kunne tÊlles pÃ¥ en hÃ¥nd,... ãã£ãšèŠã
Ekstrem dÃ¥rlig service. Vi ventede lang tid pÃ¥ vores drikkevarer, selvom vi bÃ¥de havde bestilt Þl, vin og softdrinks⊠Derudover bestilte vi en pasta, bruger og bÞf, hvor alle retter var fuld gennemst... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Café Valentin et hyggelig sted der skal opleves.
BesÞger med stor glÊde Café Valentin ved Rungsted Havn og HillerÞd. Deres mad smager fantastisk, hver gang vi besÞger dem og fortjener vores gode anbefaling. Godt udvalg indenfor burger, salater og deres hÞnsesalat fejler heller ingenting.
Udover har vi altid mÞdt en meget venlig og imÞdekommende betjening, hvor man fÞler sig velkommen. Vi kan klart anbefale at besÞge Café Valentin og de har også flere forskellige special Þl som skÊnkes i orginale glas.
God betjening - Dårlig hÞnsesalat
Dejlige omgivelser og ham der serverede for os var meget venlig
DesvÊrre fik jeg serveret en hÞnsesalat, der virkelig ikke smagte godt. Havde tanken at den var sur.
BemÊrkede at en dame på nabobordet, tog to gange af hendes hÞnsesalat, og lod resten stå.
Jeg omtalte det for tjeneren, som tilbÞd mig en erstatning. Men, jeg havde mistet appetitten.
Da vi skulle betale, havde jeg en klar forventning om at fÃ¥ refunderet de 49 kr for hÞnsesalaten. Men det skete ikkeð¡
Ham der stod for at tage imod penge, havde ikke den mindste forståelse, var nedladende og mega arrogant. De havde sagt det til kÞkkenet og de mente ikke at hÞnsesalaten fejlede noget. Men den smagte virkelig dårlig
Fantastisk fÞdselsdagsbrunch
Tak for en fantastisk dejlig brunch. Tak for at I er så servicemindede og gode til at lytte til de ekstra behov der måtte vÊre.
Jeg kunne ikke havde holdt en bedre brunch for min familie d. 28. dec. på min fÞdselsdag.
Maden var delikat, rigelig mÊngde, god kvalitet og der blev sÞrget godt for alle ðð
Tak for at gÞre et familie arrangement sÃ¥ stressfrit, sÃ¥ hyggeligt og med den lÊkreste mad ðð
Tak Tony, for din hjÊlp, forstÃ¥else og gÊstfrihed ð
Dejlig Cafe med venligt personale.
Venligt og smilende personale
Venligt og smilende personale. Alt maden vi fik var velsmagende og det var nogen fine portioner. Udover det ventede vi kun 10 minutter på vores mad, alt i alt var det en god oplevelse vi havde på cafe valentin kommer helt klart igen
Fantastisk service
Super hyggelig restaurant. God kaffe og lÊkker mad. Servicen er helt i top!
Super oplevelse
Super oplevelse
Lynhurtig servering af både drikkevare og maden
Valentin burgere
Jeg bestilte 2 Valentin burgere som bl.a. består af 1 stk. hakkebÞf og spejlÊg, pris på hjemmesiden kr. 149,- minus 10% ved take away. Da jeg kom hjem var der 2 stk. Valentin XL burgere med 2 hakkebÞffer og intet spejlÊg, pris kr. 179,-. Jeg kan altså ikke spise så meget kÞd, og jeg savnede spejlÊgget. Undskyldningen da jeg ringede og brokkede mig var, at deres hjemmeside nok ikke var opdateret. Det kunne de da bare sige ved bestillingen.
Frokosttallerkenen
Frokosttallerkenen. Maden blev serveret i små skåle, men uden hverken smÞr, bestik eller tallerken. Det måtte vi rykke efter.
Osten, der skulle bestå af dansk ost og brie, manglede, og da vi rykkede for den, kom tjeneren med 2 små skiver ost.
Valentin HillerÞd, dyr cola
Ãv for dyr Cola 49kr for 0,25l
Ingen citronskive eller noget
Bedste service!
Bedste service!! Deres gedeostsalat er fuldstÊndig gennemfÞrt god!!
Jeg vil også lige tilfÞje at husets hvidvine smager eminet isÊr på deres soldÊkkedede terrasse.
Udsigten over havnen er også at tage med i betrÊkning til nogle gode timer!
100% en anbefaling fra mig!
Rungsted - Fedtet, klam nyt brunch koncept
Rungsted. Klam fedtet "sammensÊt selv" brunch, serveret ucharmerende i skåle stille på et brÊt. Tidligere serverede Café Valentin en virkelig lÊkker brunch på et brÊt, der bestod af små lÊkre portioner af forskellige ting - oftest skyr m crunch, frugtsalat, en skive melon, rÞrÊg, sprÞd kylling, pÞlse, brÞd, pancake. Vi har spist denne brunch mange gange igennem mange år. Nu har de Êndret konceptet til "vÊlg 5 ting" af ovenstående. Man får så nogle meget store portioner, der alle er fedtede - vi var to og fik tunmousse og hÞnsesalat (begge med masser mayonnaise - kvalm efter de fÞrste bidder) - rÞrÊg m slasket stk bacon (kÊmpe mÊngde rÞrt op med måske flÞde? - smagte fedtet og blev kvalm efter nogle bidder) - crispy chicken med chilimayo (kylling lÊkker sprÞd men lagt i en skål oveni chilimayo, så det blev fedtet ind i chilimayo) - cocktailpÞlser m sennepsmayo (lagt oveni mayo så de blev snaskede). Vi spiste omkring halvdelen af vores to brunch ordrer. Da jeg ved betalingen nÊvnte for overtjener (måske Tony?) at vi savnede det tidligere meget appetitlige brÊt med mange små lÊkkerier, sagde han kÊkt, at det var 2-3 år siden de havde Êndret menuen... Nu har jeg så tilfÊldigvis fotos taget d 23/2 I à R af den oprindelige brunch. Han lyver for kunderne så man skal fÞle sig dum. Her kommer vi ikke igen - efter at vÊre kommet her igennem mange år. Rigtig Êrgerligt
Virkelige god byg selv brunch
Ikke 4 stjerne vÊrdig
Ikke 4 stjerne vÊrdig
Tallerkner er flottere end maden. Jeg bestilte en gedeost salat, og mine piger bestilte bÞrnemenu med nuggets.
Vi var alle meget skuffet, portionerne er små i forhold til hvad man må betale.
Min gedeost salat kom med to skiver brÞd, hvor gedeosten var smeltet ud over brÞdet!
Hvilket ikke var beskrevet i menukortet.
Alt i alt dårlig oplevelse.
Som mine piger sagde, så skulle vi havde vÊret på Vivaldi.!
Bedste café i NordsjÊlland
Bedste café i NordsjÊlland med enormt god mad, perfekt placering og et personale i verdensklasse!
Hurtig lÊkker mad
Hurtig lÊkker mad
Bestillte en mexikansk Burger det smagte himmelsk
Gammel laks i HillerÞd
Ville spise på Café Valentin i HillerÞd.
Bestilte 2 gange salat med kold rÞget laks. Laksen smagte forfÊrdeligt, helt uspiselig ð€¢ Da jeg sagde til tjeneren, at laksen var dÃ¥rlig. Svarede han meget hurtigt Det beklager jeg, hvad kunne I tÊnke jer i stedet? En ny salat med stegt laks pÃ¥. De blev mistÊnkelig hurtigt klar. Laksen lignede noget, der var stegt i stegeolie, der var brÊndt pÃ¥ og den var kold. Den havde den samme klamme smag ð€® tjeneren kom heller ikke hen og spurgte, hvordan den stegte laks smagte. Vi spiste ikke noget selv salaten smagte af laksen. De ville give os 25% rabat pÃ¥ regningen. Han kunne ikke forstÃ¥ at laksen smagte dÃ¥rlig. Der var mange gÊster, som havde spist og han havde selv spist 2 gange i dag. Tjeneren var sÃ¥ frÊk og sige, at det mÃ¥ske det var vores smagslÞg... Eller smagen fra camembert dressingen...
- Der kommer vi aldrig igen. Der er heldigvis mange andre spisesteder i HillerÞd. Café Valentin bliver det aldrig igen...
LÊkker mad og god service
Jeg har efterhånden besÞgt cafe Valentin i HillerÞd og Rungsted en hel del gange. Jeg har aldrig vÊret skuffet. Betjeningen er altid venlig. Maden er altid i orden. En god cafe til både stÞtte måltid eller en hurtig frokost. Priserne er mere end fair i forhold til de ublu-priser man får serveret mange af steder efterhånden. I HillerÞd er de ca 20-25 % billigere end deres konkurrent på torvet, som tilmed ikke levere tilnÊrmelsesvis samme gode service.
Cafe Valentin i Rungsted Havn
Cafe Valentin i Rungsted Havn, er en hyggelig café, med udsigt til havnen og folkelivet.
Personalet og betjeningen er i top, og deres iskaffe, er en af de bedste jeg har fået i lang tid.
Et sted jeg bestemt kommer igen, og vil varmt anbefale den til andre
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ