レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mig og nogle veninder var taget pÃ¥ Café Valentin med forventningen om, at vi skulle sidde og have det hyggeligt og fÃ¥ noget god mad, men vi blev chokerede over, hvad vi blev mÞdt af. Vi blev betjent a... もっず芋る

Cafe Valentin - HillerÞd Har prÞvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid vÊret rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... もっず芋る

Klammeste mad jeg nogensinde har fÃ¥et serveret. Absolut ikke pengene vÊrd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mÊtte en 2 Ã¥rig! Pastaerne kunne tÊlles pÃ¥ en hÃ¥nd,... もっず芋る

Ekstrem dÃ¥rlig service. Vi ventede lang tid pÃ¥ vores drikkevarer, selvom vi bÃ¥de havde bestilt Þl, vin og softdrinks
 Derudover bestilte vi en pasta, bruger og bÞf, hvor alle retter var fuld gennemst... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

182件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Café Valentin et hyggelig sted der skal opleves.

BesÞger med stor glÊde Café Valentin ved Rungsted Havn og HillerÞd. Deres mad smager fantastisk, hver gang vi besÞger dem og fortjener vores gode anbefaling. Godt udvalg indenfor burger, salater og deres hÞnsesalat fejler heller ingenting.

Udover har vi altid mÞdt en meget venlig og imÞdekommende betjening, hvor man fÞler sig velkommen. Vi kan klart anbefale at besÞge Café Valentin og de har også flere forskellige special Þl som skÊnkes i orginale glas.

2024幎1月26日

God betjening - Dårlig hÞnsesalat

Dejlige omgivelser og ham der serverede for os var meget venlig
DesvÊrre fik jeg serveret en hÞnsesalat, der virkelig ikke smagte godt. Havde tanken at den var sur.
BemÊrkede at en dame på nabobordet, tog to gange af hendes hÞnsesalat, og lod resten stå.
Jeg omtalte det for tjeneren, som tilbÞd mig en erstatning. Men, jeg havde mistet appetitten.
Da vi skulle betale, havde jeg en klar forventning om at fÃ¥ refunderet de 49 kr for hÞnsesalaten. Men det skete ikke😡
Ham der stod for at tage imod penge, havde ikke den mindste forståelse, var nedladende og mega arrogant. De havde sagt det til kÞkkenet og de mente ikke at hÞnsesalaten fejlede noget. Men den smagte virkelig dårlig

2024幎1月20日

Fantastisk fÞdselsdagsbrunch

Tak for en fantastisk dejlig brunch. Tak for at I er så servicemindede og gode til at lytte til de ekstra behov der måtte vÊre.
Jeg kunne ikke havde holdt en bedre brunch for min familie d. 28. dec. på min fÞdselsdag.
Maden var delikat, rigelig mÊngde, god kvalitet og der blev sÞrget godt for alle 😊👍
Tak for at gÞre et familie arrangement sÃ¥ stressfrit, sÃ¥ hyggeligt og med den lÊkreste mad 👍🌟
Tak Tony, for din hjÊlp, forstÃ¥else og gÊstfrihed 😊

2023幎12月28日

Venligt og smilende personale

Venligt og smilende personale. Alt maden vi fik var velsmagende og det var nogen fine portioner. Udover det ventede vi kun 10 minutter på vores mad, alt i alt var det en god oplevelse vi havde på cafe valentin kommer helt klart igen

2023幎12月16日

Valentin burgere

Jeg bestilte 2 Valentin burgere som bl.a. består af 1 stk. hakkebÞf og spejlÊg, pris på hjemmesiden kr. 149,- minus 10% ved take away. Da jeg kom hjem var der 2 stk. Valentin XL burgere med 2 hakkebÞffer og intet spejlÊg, pris kr. 179,-. Jeg kan altså ikke spise så meget kÞd, og jeg savnede spejlÊgget. Undskyldningen da jeg ringede og brokkede mig var, at deres hjemmeside nok ikke var opdateret. Det kunne de da bare sige ved bestillingen.

2023幎10月9日

Frokosttallerkenen

Frokosttallerkenen. Maden blev serveret i små skåle, men uden hverken smÞr, bestik eller tallerken. Det måtte vi rykke efter.
Osten, der skulle bestå af dansk ost og brie, manglede, og da vi rykkede for den, kom tjeneren med 2 små skiver ost.

2023幎9月24日

Bedste service!

Bedste service!! Deres gedeostsalat er fuldstÊndig gennemfÞrt god!!
Jeg vil også lige tilfÞje at husets hvidvine smager eminet isÊr på deres soldÊkkedede terrasse.

Udsigten over havnen er også at tage med i betrÊkning til nogle gode timer!

100% en anbefaling fra mig!

2023幎8月20日

Rungsted - Fedtet, klam nyt brunch koncept

Rungsted. Klam fedtet "sammensÊt selv" brunch, serveret ucharmerende i skÃ¥le stille pÃ¥ et brÊt. Tidligere serverede Café Valentin en virkelig lÊkker brunch pÃ¥ et brÊt, der bestod af smÃ¥ lÊkre portioner af forskellige ting - oftest skyr m crunch, frugtsalat, en skive melon, rÞrÊg, sprÞd kylling, pÞlse, brÞd, pancake. Vi har spist denne brunch mange gange igennem mange Ã¥r. Nu har de Êndret konceptet til "vÊlg 5 ting" af ovenstÃ¥ende. Man fÃ¥r sÃ¥ nogle meget store portioner, der alle er fedtede - vi var to og fik tunmousse og hÞnsesalat (begge med masser mayonnaise - kvalm efter de fÞrste bidder) - rÞrÊg m slasket stk bacon (kÊmpe mÊngde rÞrt op med mÃ¥ske flÞde? - smagte fedtet og blev kvalm efter nogle bidder) - crispy chicken med chilimayo (kylling lÊkker sprÞd men lagt i en skÃ¥l oveni chilimayo, sÃ¥ det blev fedtet ind i chilimayo) - cocktailpÞlser m sennepsmayo (lagt oveni mayo sÃ¥ de blev snaskede). Vi spiste omkring halvdelen af vores to brunch ordrer. Da jeg ved betalingen nÊvnte for overtjener (mÃ¥ske Tony?) at vi savnede det tidligere meget appetitlige brÊt med mange smÃ¥ lÊkkerier, sagde han kÊkt, at det var 2-3 Ã¥r siden de havde Êndret menuen... Nu har jeg sÃ¥ tilfÊldigvis fotos taget d 23/2 I ÅR af den oprindelige brunch. Han lyver for kunderne sÃ¥ man skal fÞle sig dum. Her kommer vi ikke igen - efter at vÊre kommet her igennem mange Ã¥r. Rigtig Êrgerligt

2023幎7月19日

Ikke 4 stjerne vÊrdig

Ikke 4 stjerne vÊrdig

Tallerkner er flottere end maden. Jeg bestilte en gedeost salat, og mine piger bestilte bÞrnemenu med nuggets.
Vi var alle meget skuffet, portionerne er små i forhold til hvad man må betale.
Min gedeost salat kom med to skiver brÞd, hvor gedeosten var smeltet ud over brÞdet!
Hvilket ikke var beskrevet i menukortet.
Alt i alt dårlig oplevelse.
Som mine piger sagde, så skulle vi havde vÊret på Vivaldi.!

2023幎7月1日

Gammel laks i HillerÞd

Ville spise på Café Valentin i HillerÞd.
Bestilte 2 gange salat med kold rÞget laks. Laksen smagte forfÊrdeligt, helt uspiselig 🀢 Da jeg sagde til tjeneren, at laksen var dÃ¥rlig. Svarede han meget hurtigt Det beklager jeg, hvad kunne I tÊnke jer i stedet? En ny salat med stegt laks pÃ¥. De blev mistÊnkelig hurtigt klar. Laksen lignede noget, der var stegt i stegeolie, der var brÊndt pÃ¥ og den var kold. Den havde den samme klamme smag 🀮 tjeneren kom heller ikke hen og spurgte, hvordan den stegte laks smagte. Vi spiste ikke noget selv salaten smagte af laksen. De ville give os 25% rabat pÃ¥ regningen. Han kunne ikke forstÃ¥ at laksen smagte dÃ¥rlig. Der var mange gÊster, som havde spist og han havde selv spist 2 gange i dag. Tjeneren var sÃ¥ frÊk og sige, at det mÃ¥ske det var vores smagslÞg... Eller smagen fra camembert dressingen...
- Der kommer vi aldrig igen. Der er heldigvis mange andre spisesteder i HillerÞd. Café Valentin bliver det aldrig igen...

2023幎6月12日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad og god service

Jeg har efterhånden besÞgt cafe Valentin i HillerÞd og Rungsted en hel del gange. Jeg har aldrig vÊret skuffet. Betjeningen er altid venlig. Maden er altid i orden. En god cafe til både stÞtte måltid eller en hurtig frokost. Priserne er mere end fair i forhold til de ublu-priser man får serveret mange af steder efterhånden. I HillerÞd er de ca 20-25 % billigere end deres konkurrent på torvet, som tilmed ikke levere tilnÊrmelsesvis samme gode service.

2023幎5月8日

Cafe Valentin i Rungsted Havn

Cafe Valentin i Rungsted Havn, er en hyggelig café, med udsigt til havnen og folkelivet.
Personalet og betjeningen er i top, og deres iskaffe, er en af de bedste jeg har fået i lang tid.
Et sted jeg bestemt kommer igen, og vil varmt anbefale den til andre

2023幎5月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。