レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mig og nogle veninder var taget pÃ¥ Café Valentin med forventningen om, at vi skulle sidde og have det hyggeligt og fÃ¥ noget god mad, men vi blev chokerede over, hvad vi blev mÞdt af. Vi blev betjent a... もっず芋る

Cafe Valentin - HillerÞd Har prÞvet deres kyllingesalat m. avocado en del gange, har altid vÊret rigtig god, men det gik dog helt galt 9 Nov. Salaten lignede ikke sig selv,, istedet var der kommet... もっず芋る

Klammeste mad jeg nogensinde har fÃ¥et serveret. Absolut ikke pengene vÊrd. Jeg bestilte en pastaret med rejer og laks, som i virkeligheden kun vil mÊtte en 2 Ã¥rig! Pastaerne kunne tÊlles pÃ¥ en hÃ¥nd,... もっず芋る

Ekstrem dÃ¥rlig service. Vi ventede lang tid pÃ¥ vores drikkevarer, selvom vi bÃ¥de havde bestilt Þl, vin og softdrinks
 Derudover bestilte vi en pasta, bruger og bÞf, hvor alle retter var fuld gennemst... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

182件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Rigtig god og afslappende oplevelse

Rigtig god og afslappende oplevelse, med lÊkker mad, hyggelig restaurant, som tilbyder massere af siddepladser - både inde og unden dÞre. Deres burgere var smagsfulde og pomfritterne var virkelig gode.
Klart et sted der kan anbefales, og her kommer jeg i den grad igen!

2020幎10月30日

Mad til 4.

Vi har idag d. 06/09-2020 vÊret 4 mennesker inde at spise på café valentin på Rungsted havn og nÞj vi oplevede god service. Satte os ned 2 min efter kom en flink og imÞdekommende tjener hen og tog imod vores bestilling, jeg kom ved en fejl til at bestille en stor Fanta men tjeneren tÞvede ikke med at bringe mig en cola istedet kvit og frit. Maden kom ca 5 min efter til os alle sammen og smagte yderst tilfredstillende og kan varmt anbefales fra de 4 jyder.

2020幎9月6日
自発的なレビュヌ

Udbetaler ikke lÞn til medarbejderne

Jeg fik tilbudt et job som tjener på deres cafe i HillerÞd. Inden jeg sagde ja til jobbet havde jeg hÞrt om en tidligere ansat som blev snydt for sin lÞn op til flere gange. Jeg valgte at tage chancen alligevel.
Min oplevelse det var at man blev dårligt behandlet og overhovedet ikke fik ordenligt oplÊring fÞr man blev sat til forskellige opgaver. Det kan jo vÊre en grund til at nogle gÊster oplever dårlig service..

Jeg arbejder der ikke mere, men jeg mangler stadig at få min lÞn udbetalt. Jeg har op til flere gange kontaktet lederen. PrÞvet at nå ud til chefen, men det er en nÊrmest umulig opgave.

2020幎7月28日

Rungsted Havn.

Rungsted Havn.
Den ringeste brunch mig og min kone nogensinde har fået.
Intet var tÊt på nogenlunde.
Intet var friskt - udover prisen!

Vi kommer aldrig igen. Virkelig skidt og spild af penge...

2020幎7月4日

Ringe service

Vi kommer ind og sÊtter os kl 20:40 og sidder sÃ¥ venter pÃ¥ der kommer nogle med menu kort, der gÃ¥r ca 10-12 min fÞr nogle retter henvendelse og udlever menukortet.. efter to minutter har vi besluttet os for hvilke mad vi skal have. Jeg stikker sÃ¥ en finger i vejret og siger vi klar til at bestille. Der gÃ¥r yderliger 10 minutter fÞr de kommer. Da hun sÃ¥ kommer for at tag mod bestilling sÃ¥ gÃ¥r det fint indtil hun sÃ¥ vender tilbage efter 2 min og siger kÞkkenet er lige lukket.. prÞver sÃ¥ at forklare at vi har vÊret klar til at bestille i meget lang tid men det er dem der har vÊret bagud og kan ikke se det os som skal spise skraldet pga de ikke kan fÞlge med og passe deres arbejde!! Ringe service og personale🀢

2020幎6月18日
自発的なレビュヌ

Dårlig sercice, små portioner, udstegt kÞd

I dag var jeg på café Valentin i HillerÞd med min syvårige sÞn, da vi godt kan lide at besÞge lokale madsteder, faldt den i dag på dette sted, da knÊgten gerne ville have nachos og jeg havde lyst til en burger.
Det var lidt en blandet fornÞjelse, fÞrst finde et bord, op med armen, der kom en ung pige hen, pÃ¥ ca. 20 Ã¥r, og siger, ”ja, hvad vil i ha”, jeg siger, fÞrst vil vi gerne se jeres menukort, det kom hun sÃ¥ med, vi besluttede os for det vi havde i tankerne, nachos og burger, min sÞn ville gerne have en stor sprite, pris 49 kr. 0,4 , er det ikke en lille sprite, eller er det bare mig? Jeg ville gerne have en Edinger Weissbier, 69kr, ja fordi pÃ¥ en dejlig sommerdag, kan jeg godt li en kold hvede-Þl, den var desvÊrre lunken mÃ¥tte jeg konstatere, jeg fik fat i den unge pige i start tyvene igen, gjorde opmÊrksom pÃ¥ problemet, hun sagde ”den er ikke lunken, den er da kold”, jeg sagde, ”Þhh du mÃ¥ gerne mÊrke pÃ¥ glasset”, hun gentog ”den er koldagtig”, jeg sagde nu for tredje gang, ”den er lunken”, hun sagde til min store overraskelse, ”den har vÊret i kÞleskabet hele natten, sÃ¥ den er kold, og der er desvÊrre ikke noget jeg kan gÞre”, ”vildt nok”, tÊnkte jeg. Men fair nok, hun har Ã¥benbart styr pÃ¥ hvor alle Þl i cafeen befinder sig til alle tider! Min sÞns Nachos og min burger kom efter 32 min, der var ikke specielt mange i caféen, kl. var 14.17 da vi fik maden, der var ca. mellem 15 og 20 pax, der var tre-fire tjenere pÃ¥ arbejde. MexiBurgeren 129kr sÃ¥ ok ud, kÞdet var meget gennemstegt, fritterne var rigtig gode, der var bare alt for lidt af dem, dybelsen ti,l ved jeg ikke hvad var, det var noget hvidt dressingish noget, Min sÞn synes Nachos m. kylling smagte fint, igen en forholdsvis lille portion til 119kr. alt i alt en oplevelse til 1,5-2 pÃ¥ et grease Baometer pÃ¥ 6.
Jeg drak ikke min Þl, da jeg ikke bryder mig om lunken Þl, samlet pris 366kr.
Da vi var fÊrdig, kom jeg til at tÊnke, om det var mig der var helt galt på den, og det er nu I skal hjÊlpe mig, jeg synes at service tog for lang tid, at den unge pige ikke havde en snus forstand på service, mÊngden af mad var alt for lidt (jeg vil gerne vÊre mÊt, når jeg har fået frokost, jeg går aldrig efter mÊngden, men altid efter smagen) hvis alle disse elementer havde vÊret i orden, havde jeg betalt og vÊret tilfreds, men jeg gik derfra med fornemmelsen af at have betalt alt for meget for for dårlige varer, jeg ved godt det bare er et cafe besÞg, men alligevel.

2020幎6月9日
自発的なレビュヌ

Jeg var med familien ude at spise i

Jeg var med familien ude at spise i anledning af min 50 års fÞdselsdag i Rungsted havn min dag havde vÊret helt fantastisk flotte blomster og gode gaver lige indtil vi sku spise.
Jeg bestiller en rib eye det ku jeg ikke få for de var lÞbet tÞr fair nok jeg bestiller så en oksemÞrbrad det samme gÞr min mand og min datter en plankebÞf også af mÞrbrad min sÞn en grillet kyllingebryst og min mor et stjerneskud samt drikkevare.
Vi venter og venter og pludselig kommer en af de ansatte og fortÊller at der desvÊrre kun er to af os der kan fÃ¥ mÞrbrad Þhhhhhhh okay !,,, min mand vÊlger sÃ¥ en hjemmelavet burger og vi siger at det er sku ikke i orden nÊ nej men vi kan fÃ¥ 50% rabat pÃ¥ burgeren 🀚hvad 60 kroner min mors stjerneskud som iÞvrigt ikke kan kaldes for et stjerneskud men en stjernekaster da der ikke er nogen dampet rÞdspÊtte pÃ¥ til gengÊld er de to stegte rÞdspÊtter sÃ¥ tÞrre at panering falder , af min sÞns kyllingebryst har fÃ¥et sÃ¥ mange tÊsk at man dÃ¥rligt kan se det er et bryst og med et drys revet ost pÃ¥ alt i alt en rigtig dÃ¥rlig oplevelse og jeg tÊnker ikke at jeg til nogen vil anbefale at smide 1100 kroner ud i luften dernede men selvfÞlgelig hver sin smag !!

2020幎6月3日

God aften og drinks

Har haft en dejlig aften på cafeen i HillerÞd, med gode mojitos
Der var fin betjening af de sÞde tjenere på trods af travlhed under happy hour.

2020幎2月23日

En våd aften i byen

En lÞrdag aften og vi er 2 par på vej i byen, og vÊlger at starte aftenen på café Valentin, som vi så ofte har gjort fÞr.

Vi starter aftenen lidt uheldigt ud ved at den fÞrste tjener pÃ¥ aftenen vÊlter hele bakken med drinks ned i skridtet pÃ¥ mig... SKET ER SKET og der er absolut ingen sure miner herfra, han kommer med nye drinks og streger min Þl fra regningen, sÃ¥ kun gode vibes fra vores side🀠

Senere på aftenen bestiller jeg 2 mojito oppe i baren hos en noget nÊsvis bartender, som ikke virker til at have intentioner om at tjene nogle former for penge til virksomheden, og afviser mig i baren.
5 minutter efter kommer hun ned med 2 Þl til bordet som jeg ikke har bestilt... jeg spÞrger til Þllene, da det ikke var mine. Hun gÃ¥r igen og jeg tÊnker ikke videre over det, da det kunne vÊre at personalet havde forbarmet sig over mine vÃ¥de bukser.. Yderligere 5 minutter efter kommer hun tilbage og hiver nÊsten Þllene ud af hÊnderne pÃ¥ os, da hun har leveret dem til det forkerte bord🥎 uden at have hÞrt nÊrmere, kom jeg til at betale for Þllene, hvilket jeg ikke er tilfreds med.... 🙀

Bedre held nÊste gang!!

2020幎2月22日
自発的なレビュヌ

vi var ude for at spise brunch på

vi var ude for at spise brunch på Rungsted, det var den dårligste oplevelse vi nogensinde har givet penge for!!! Maden var dyr i forhold til det lille buffetudvalg der var.. og så var maden kold.. da jeg havde taget en bid af min mad og hentede en tjener ned for at beklage mig over det, ville hun gå ud til chefen for at meddele dette. Da hun kom tilbage uden min tallerken, sagde hun at jeg lÞj- alt havde vÊret brandvarmt.. fik ikke min tallerken igen og havde Êrlig talt ikke lyst til en ny omgang kold mad... så da vi skulle betale, sagde jeg at jeg ikke ville betale for min kolde mad, som jeg desuden ikke havde rÞrt... der stod tjeneren og chefen og påstod hårdnakket at jeg lÞj og ville have mig til at sige at jeg havde ombestemt mig... jeg måtte bruge store ord for at få dem til at anullere min regning!!! Tag aldrig derhen... har aldrig oplevet noget lignende!! Dårlig service og uforskammede, uprofessionelle mennesker der har det..

2020幎1月12日

Ville Þnske jeg kunne give minus 5

Ville Þnske jeg kunne give minus 5 stjerner!

Dette både for service, betjening og mad.

Får serveret kold mad og nÊvner dette. Kan enten få det varmet op igen eller få halvdelen i rabat.

Jeg beder om halvdelen i rabat, og maden bliver taget straks fra mig. Da jeg skal betale, er rabatten nu kun 25%

Med andre ord har jeg betalt omtrent fuld pris uden at få mad serveret, da jeg stort set intet havde rÞrt på tallerkenen.

Udover det får man de sureste miner fra en i mine Þjne toralt inkompetent tjener, der ikke kender begrebet god service. Ingen tvivl om, at han ikke bÞr arbejde i en udadvendt stilling.

Intet under at anmeldelserne er som de er, negative! De afspejler et sted, der på ingen måde kan anbefales eller giver lyst til at man kommer igen.

FÞrste, eneste og sidste besÞg her!

LÊs anmeldelserne herinde og find alternativer. Dårlig service og mad skal man lede lÊnge efter!

😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

2019幎12月4日