レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super lÊkker mad som er perfekt tilberedt, rigtig god service og rigtig dejligt sted at spise en hyggelig aften ude Kan anbefales at besÞge caféen. Venlig, smilende personale,👌

En fantastisk aften 3 personer 3 forskellige retter i top ,aftens vidunder en meget mÞr bÞf af Kalv helt i top . Wienersnitzel pÃ¥ stÞrrelse af en tallerken ,velstegt og godt tilbehÞr. 3.ret var lak... もっず芋る

Eneste cafe i Hvidovre som jevnlig har live musikk. Godt tilbud pÃ¥ smÞrrebrÞd, hvor du fÃ¥r 3 stk smÞrrebrÞd + en Þl/sodavand for lidt mer end en hund. Godt sted at fange solnedgangen. Ejer... もっず芋る

䌁業情報

3.6

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

25件のレビュヌ

Elendig opfÞrsel

Fredag den 6. december 2025 var pÃ¥ café Claudio -ᅩ fik to stykker smÞrrebrÞd og en juice!! – EfterfÞlgende spurgte servitricen om det var godt!! –ᅩ da jeg sagde til hende - nej det var det ikke- ,blev hun sÊrdelesᅩ fornÊrmet, og sagde at alle andre synes at det var lÊkkert og gik midt i det hele!! – Kan man ikke tÃ¥le sandheden skal man ikke spÞrgeᅩ!! – da jeg skulle betale ,fortsatte hun med at feje gulvet fÊrdig ,fÞr hun betjente mig -Jeg synes at det var et hyggeligt sted og ville gerne vÊre kommet igen, men ikke efter sÃ¥dan en behandling!!-

2025幎12月4日

En fantastisk aften 3 personer 3

En fantastisk aften 3 personer 3 forskellige retter i top ,aftens vidunder en meget mÞr bÞf af Kalv helt i top . Wienersnitzel på stÞrrelse af en tallerken ,velstegt og godt tilbehÞr. 3.ret var laks i pasta så lÊkkert
Vi fik fÞrst Rejecocktail , Tigerrejer , Bruschetta. Alt i skÞnneste orden!

2025幎10月30日

Maden smager som udgangspunkt

Maden smager som udgangspunkt udemÊrket, men der er stor variation. De sidste par gange vi har bestilt, har der manglet salat til bÞrnenes retter. Det er ikke brasede kartofler man får til wienerschnitzel selvom det står i menuen. Ligeledes er det heller ikke en tomatiseret bearnaise man får til laks, men en almindelig bearnaise, det plejede det at vÊre.

2025幎7月11日

Vi har i dag fejret vores 4 års dag

Vi har i dag fejret vores 4 års dag, konen og jeg. Det var noget af det bedste mad vi har fået lÊnge!

Vi fik fÞrst 3 forretter, laksemousse, tiger rejer i hvidlÞg og bruchetta brÞd. Super lÊkker forret og til en virkelig skart pris!

Til hovedret fik jeg oksefilet med ovnbagte kartofler, perfekt tilberedte grÞnsager, samt bearnaise sovs. Super god kÞd kvalitet og lavet til perfektion! Igen til en pris du ikke kan få andre steder!

Konen fik kalve wiener snitzel med rigitg skysovs og ovnbagte kartofler, det var også perfekt tilberedt. Og prisen var i top.

Vi fik foreslået en hvidvin og den var virkelig god (vi er meget krÊsne mht. Vin).

Desert bestod af kage og is, super lÊkkert at slutte af med ovenpå så godt et måltid.

Betjeningen var i top og man kunne ikke kender forskel på en af de helt dyre restauranter og denne! 😊

Kan kun anbefale dette sted, og skal helt sikkert herinde igen, har allerede inviteret noget familie herinde, bare for at de kan få oplevelsen.

2025幎6月6日

Efter 25 ventetid

Efter 25 ventetid, gik jeg op til tjeneren for at spÞrge til vores mad. Havde bestilt 3x smÞrrebrÞd. Hun havde glemt at aflevere bestillingen til kÞkkenet! Beklagede og sagde de kunne lave det på 5 min?? Vi betalte 60 kr for 3 små sodavand og gik.

2025幎3月8日

Vi var på cafe Claudia i Hvidovre i

Vi var på cafe Claudia i Hvidovre i går. Her bestilte vi en bÞf hver med pomfritter og sodavand. BÞffen var slet ikke steget ordentligt den var helt rå. Og tjener fatte jo ikke hvad man prÞve af sige. De glemmer halvdelen af det man har bestilt. Vi mange hvidlÞg smÞr som skulle ha vÊre til retten. Da de endelig kom med det var bÞffen kold og smÞrte var frossen. Det var mig og min sÞn. Og jeg betalte nÊsten 600 kr for noget mad der var uspiselig. Kommer aldrig på Claudia igen.

2025幎1月19日
自発的なレビュヌ

Var inviteret til fÞdselsdag og havde

Var inviteret til fÞdselsdag og havde set frem til en lÊkker buffet.
Hvor blev hele selskabet dog Skuffet.
Buffeten bestod blandt andet af tarteletter med hÞns i asparges, hvor du skulle lede efter hÞnen, halve fiskefileter, flÊskesteg lå i en bunke- ikke sÊrlig indbydende, tynd tynd tynd risalamande.
Det skal hermed siges, at fÞdselaren har vÊret der fÞr og fået smÞrrebrÞd som er upåklageligt.

2024幎12月25日

Total dårlig opfÞrsel

Der skulle komme John Mogensen Jam. Dette var slået op på facebook. Vi ringede, og spurgte om "hvis vi gerne vil bestille et bord til den dag, skal vi så også spise mad", svaret var "nej, nej, det behÞver I ikke ", og vi bestilte et bord uden spisning.
Da vi kommer, går min veninde ind for at kÞbe et par Þl, og siger så "vi sidder lige udenfor, men kommer ind om lidt, vi har bestilt et bord.
Så bliver hun verbalt overfuset af ejeren, at det var kun bord bestilling med mad, og om vi havde tÊnkt os at vi skulle sidde og fise husleje af, det var en lukket fest og man skulle spise der, og om hun ikke kunne lÊse? Min veninde siger "jamen vi ringede og spurgte, og fik at vide, at det behÞvede vi ikke". Han begyndte at snakke om at han betalte 16.000 i husleje osv. og at det var en lukket fest.
Han hev fat i en af sine ansatte og spurgte "det er hende her du har talt med ikk'", hvortil min veninde svare "det ved jeg ikke, det kan jeg da ikke se gennem en telefon".
Vi måtte ikke vÊre der, og fik besked på at forsvinde igen.
Måske der var sket en fejl, men jeg tÊnker det kunne vÊre håndteret på en bedre måde af ejeren, og jeg håber at den stakkels pige han hev fat i stopper promte og finder sig et andet og bedre job.
Vi kommer der i hvert fald aldrig nogensinde igen.

2024幎3月8日
自発的なレビュヌ

Kan absolut IKKE anbefale at spise på Café Claudio i Hvidovre !

Lad jer ikke narre af den fine og alsidige Menu med gode danske retter !
Havde glÊdet mig til en dagens ret med 'Stegt FlÊsk med persille sovs ad libitum", men det var en skuffelse uden lige. Den vÊrste gang stegt flÊsk nogensinde serveret ! 7-8 stykker slatten og blÞd halvstegt flÊsk med en svag lugt af fersk kÞd var stablet oven på hinanden på tallerkenen. Ikke ét eneste af stykkerne var gennemstegt eller knasende som stegt flÊsk bÞr vÊre. "Persillesovsen" var en smaglÞs hvid sovs sparsomt strÞet med hel persille - intet at gÞre med 'persillesovs' hvor persillen normalt er tilsat basissovsen mens den koger op. Kildevand betalte jeg for, men pludselig havde de det ikke alligevel, så jeg kunne få et glas postevand. Der var også meget koldt i caféen - de to andre tilstedevÊrende gÊster sad indendÞrs med overtÞjet på.
På den positive side: Servitricen var sÞd og imÞdekommende og de fire mellemstore kartofler var kogt til perfektion, men fÞler jeg blev rÞvet for kr.149,- ! Jeg forlod stedet efter få mundfulde af "maden". Det var både fÞrste og sidste gang jeg nogensinde besÞger Café Claudio.
Mvh Lene

2024幎1月11日
自発的なレビュヌ

Dårlig take away og elendig styr på dagens ret

Har de sidste 4 sÞndage forsÞgt at bestille dagens ret og hvergang er jeg blevet ringet op at den er udsolgt. Skal siges at når jeg har bestilt er det kl 18 hvilket jo ikke burde kunne vÊre udsolgt når de lige er åbnet til aften.
Har også forsÞgt på hverdage hvor det samme sker - virkelig under al kritik så må i simpelhen fjerne muligheden for at kunne bestille det.
Har altid syntes i var et godt sted men i bliver på ingen måde anbefalet til nogen mere.

2023幎9月24日

ForfÊrdelig oplevelse

ForfÊrdelig oplevelse

Vi havde bestilt en salat, nachos og bruschetta til levering, nachos var brÊndt og bruschetta og nachos var kolde.

Salaten var mest skuffende.. 110 kr. for en håndfuld salat med fire små stykker kylling på, det må i kunne gÞre bedre.

2023幎1月1日
自発的なレビュヌ

Vi var nogle stykker som havde bestilt

Vi var nogle stykker som havde bestilt julefrokost og glÊdede os til god mad, men det var en skuffelse må jeg sige.
Det virkede ikke som om der var styr på noget som helst. Vi måtte selv bede om, at der blev lavet en buffet. SÞrgeligt syn. Nogle borde blev rykket sammen også kom der lidt fade på de borde, ikke sÊrlig pÊnt anrettet. SvÊren var ikke sprÞd på flÊskestegen, kedeligt.
Vi sad i meget meget lang tid og ventede pÃ¥ kiks og ost med lidt frugt. Kiksene mÃ¥tte de over og kÞbe kunne vi se 👎👎👎.
Noget af frugten var for gammel, fÞÞj.
Ris a la mande var god, det var så også det eneste der var godt sammen med rugbrÞd og smÞr.
Nu er det 2 gang jeg prÞver deres julefrokost, det bliver så sidste gang.
OvenikÞbet gik der en og malede vÊgge, så det lugtede hen hvor vi sad.
Det er sgu ikke iorden 😡

2022幎11月24日
自発的なレビュヌ

Har for fÞrste gang besÞgt Cafeclaudio

Har for fÞrste gang besÞgt Cafeclaudio. Vi var 6 voksne og 2 bÞrn, som bestilte lidt forskelligt fra menukortet.
Et hyggeligt sted med hvide duge og super betjening og dejlig mad til priser, som var til at betale. Er endnu et besÞg vÊrd med håb om, at den gode standard holder. 5 stjerner herfra (indtil videre).

2022幎7月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ