レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God, venlig, smilende og hurtig betjening... ~ men fremfor alt er maden fantastisk. Jeg fik en helt igennem lÊkker omelet, og mÃ¥tte prÞve den flotte brunch, efterfulgt af cheesecake, med en latte...... もっず芋る

Efter et besÞg pÃ¥ BronxBurger i Roskilde begynder man virkelig at sÊtte pris pÃ¥ de fantastiske burgere som Cafe Crema i City 2 har pÃ¥ menu kortet. Navnene pÃ¥ burgerne er nÞjagtigt de samme som... もっず芋る

Priserne er hÞjere end pÃ¥ de fleste andre cafeer, men maden lever desvÊrre ikke op til prisniveauet. Jeg fik en laksesalat.. GrÞntsagerne var grimt hakket halvt igennem, og salaten var drivvÃ¥d :(... もっず芋る

䌁業情報

3.0

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

35件のレビュヌ

Virkelig godt

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var utrolig velsmagende, frisklavet og fuld af smag. Portionerne var store, og man kan virkelig mÊrke, at der bliver kÊlet for detaljerne.
Servicen var i top – personalet var smilende, imÞdekommende og meget opmÊrksomme. Man fÞler sig virkelig velkommen.
Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, og det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til både familie, venner og forretningsmÞder.
Jeg kommer helt sikkert igen! 👌🔥

2026幎2月21日

Simpelthen et ringe måltid

Brunchtallerkenen pÃ¥ Café Crema bestod bl.a. af sej bacon, yoghurt der smagte af kÞleskab med en sÃ¥ kraftig sirup, at den nÊsten ikke var til at spise. BrÞdet var enten daggammelt eller af utrolig dÃ¥rlig kvalitet og min cappuccino smagte af en smule meget dÃ¥rlig kaffe med rigtig meget mÊlk, der var blevet udsat for for hÞje temperaturer - eller som havde overskredet sidste dato. Desuden fik vi et beskidt glas. Øv!

2025幎7月31日

DÃ¥rlig oplevelse

SÞde unge piger der serverer.
DesvÊrre er de ikke oplÊrt sÊrlig godt.
Ingen viden og maden eller priser ved ekstra bestilling.
Bestilte plankebÞf med ekstra bÞf. Det var en kÊmpe fejl. KÞdet var meget gennem stegt, det var helt tÞrt og smagte mÊrkeligt. Tvivler på at det var mÞrbrad de serverede.
Sovsen var ikke god og kartoffelmosen var smagslÞg.
Konen bestilte en pastaret der også var smagslÞs.

2025幎6月13日

Pap pizza👎

Vi tog pÃ¥ café crema for og spise frokost og jeg bestilte nummer syv pÃ¥ frokost menuen som er en pizza med tomat, mozzarellaost og skinke og mÃ¥ da sige at det var nok den mest kedelige pizza jeg nogensinde har fÃ¥et det var som at sidde og tygge pÃ¥ pap bunden var alt for tynd sÃ¥ jeg ville tÊnke at det er kÞbe bunde der var ingen smag som i overhovedet og vil helt klart ikke kalde det for mozzarellaost men pizza topping. NÃ¥r man tÊnker pÃ¥ at det er en restaurant sÃ¥ forventer man mÃ¥ske lidt at pizzaen er som den skal vÊre nÃ¥r det er en restaurant mÃ¥ sige at vi kunne lige sÃ¥ godt have Taget pÃ¥ McDonald’s da deres mad rent faktisk smager af noget👎👎👎 og sÃ¥ kan jeg kun anbefale folk ikke at sidde over ved dÞren ud til kÞkkenet da der flyver sorte smÃ¥ fluer rundt synes mÃ¥ske det er lidt ulÊkkert nÃ¥r man sidder og spiser ᅩ

2025幎5月1日

Fantastisk oplevelse...

God, venlig, smilende og hurtig betjening... ~ men fremfor alt er maden fantastisk. Jeg fik en helt igennem lÊkker omelet, og måtte prÞve den flotte brunch, efterfulgt af cheesecake, med en latte... Super!
Jeg vender tilbage om et par dage, har en frokost i området og foreslog stedet her...

2024幎12月3日

Skuffende oplevelse

Sikke en skuffende oplevelse.
Kvaliteten er den stÞrste mangelvare.
Spaghetti Carbonara var total smaglÞs. Laksen smagte slet ikke friskt og clubsandwichen var meget intetsigende. Vi måtte efterlade noget af maden for derefter at spise os mÊtte med lidt mad fra McDonald's.
Dette er sidste gang vi kommer på Cafe Crema med mindre at kvaliteten stiger gevaldigt.

2024幎8月18日

Bestilte brunch tallerken

Bestilte brunch tallerken, der var hår i marmeladen, ananas var rådden og toast med pesto, skinke og ost var sej og uspiselig, der var en skive indtÞrret chorizopÞlse selvom der står i menuen at der skal vÊre 2 slags pålÊg, pyntesalat var så slatten at hvis jeg havde en kanin, ville jeg ik engang tilbyde den det, min veninde bestilte kalvebÞf med stegte kartofler og dampet garniture med pebersauce, kartofler var ik stegt og smagte af kÞleskab, saucen havde de helt sikkert tabt peberbÞtten i alt i alt uspiselig mad . Så blev vi spidset af med et gratis glas isvand og 10 % på regningen af mad som var uspiselig.

2024幎8月11日

Cafe Crema- City2

Hej Jeg var med en veninde der - Jeg bestilte Laske med kartofler ( Her ikke meget man får af mad - pris 200) Der gik lidt tid fÞr maden kom. Ikke mange kartofler eller dressing til. Den grillet laske ved ikke her den bÞr vÊre sådan. Betjeningen fin nok.
Jeg kunne mÊrke lidt ondt i maven da vi tog afsted og natten. Om morgenen vÊlte det ud sÊrlig I den ene ende og kastede op også. Det tog lidt tid, at komme oven på .
Jeg gik derop for, at fortÊlle hvordan jeg havde haft det . Det var Chef selv her.
- Han kom med der kom friske fisk hverdsg ....hmmm ? Han gav mig en kilde vand og gjorde ikke mere.🥺😱
Jeg har nu givet det videre til mad forstyrrelser..
Anbefale absolut ikke et besÞg hos dem

2024幎7月22日

Ikke pengene vÊrd

Virkelig ikke hvad det har vÊret. Portionerne er blevet vÊsentligt mindre efter de har flyttet lokaler, de er uden smag, og den spaghetti carbonada og Club sandwich, vi fik var virkelig ikke pengene vÊrd.
Betjeningen var okay, men ikke et sted vi gider komme igen.

Vi har ellers tidligere vÊret glade for at komme der.

2024幎7月12日

Sidste besÞg hos Café Crema i City 2

Er lige kommet hjem fra et besÞg hos Café Crema i City 2
Ikke et sted vi vil besÞge iigen
Blir bestemt ikke mÞdt af et smilende personale,
Ikke noget med Þjenkontakt og et lille smil
Vi venter lÊnge på vores mad, isen i vandet er nÊsten smeltet. Vi får en Club Sandwich, brÞdet er kedeligt, og kylling som er meget sort og tÞrt
Tjeneren kommer og han vil sige det videre
Men da vi har betalt kommer fortÊller at det var Êrgerligt, da han påstår at at han havde lavet et afslag, men gjorde ikke mere ved det
Hvor er det sÞrgeligt, at skulle behandles sådan

2024幎1月19日

SÞd tjener, hyggeligt sted, RÊdsom Brunch

SÞd tjener, hyggelig café, godt indrettet, men Brunchen var rÊdsom.
De lover "friskbagt brÞd", man får tÞrt toastbrÞd, ristet, men helt koldt. De lover to slags ost, man får en smule camembert og en lillebitte bitte bid mozarella. De lover melon indsvÞbt i skinke,man får en skive melon og 6 vindruer i en lille skål og en lille meget tÞr skive skinke. De lover pandekage med lidt sÞdt på, man får en tÞr, kold, absolut ikke"hjemmebagt"pandekage, lagt sammen med noget sirup på. 1 skive bacon. En almindelig lille kop kaffe kostede 35 kr, og var ikke god.
Jeg kunne blive ved & ved...
De åbner 9.30, vi var der 10.10, men måtte vente meget lÊnge på at afgive bestilling.
Det kunne vÊre alletiders sted, men den brunch oplevelse gÞr at vi nÊppe kommer igen, og det er faktisk rigtig Êrgerligt.
Det er synd at servere så dårlig brunch, når stedet ellers virker hyggeligt.

2024幎1月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ