レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

La Rustica Ringsted 10/10, alt var bare fremragende, hurtig betjening, god varm mad og enelig meget billigt for prisen, hende den blonde pige der var pÃ¥ vagt lavede nogen gode jokes, det oppede vores... もっず芋る

DÃ¥rligste betjening og mad vi lÊnge har spist MÞrbrad skulle vÊre medium men den ene var voldsom gennemstegt og den anden nÊrmest rÃ¥ Kolde kartoffler Skulle betale 40 kr ekstr... もっず芋る

Vi bestilte en brunch tallerken til kr 129 pr stk. Pandekagerne var iskolde, frugterne smagte alle af lÞg, kun hvidt brÞd, store peberkorn i de scrembled eggs. Det eneste der smagte godt var kaffen. B... もっず芋る

Ringsted: Fik pariserbÞf og en frokostpizza. ToastbrÞd var som forventet ristet, bÞffen en kedelig burgerbÞf uden smag. SpejleÊg og ikke rÃ¥ Êggeblomme og ingen kapers. Peberrodden var tÞr og smagslÞg.... もっず芋る

䌁業情報

2.7

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

253件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Ja tak

La Rustica Ringsted
10/10, alt var bare fremragende, hurtig betjening, god varm mad og enelig meget billigt for prisen, hende den blonde pige der var på vagt lavede nogen gode jokes, det oppede vores humÞr, kan klart anbefales. Vi spiste jack Daniels burgere, vildt gode!!! Vi spiste omkring klokken 20, virkelig god betjening, hende blondinen skal virkelig have ros, hun arbejde godt nok hårdt selvom hun var helt alene!!

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rligste betjening og mad vi lÊnge

Dårligste betjening og mad vi lÊnge har spist

MÞrbrad skulle vÊre medium men den ene var voldsom gennemstegt og den anden nÊrmest rå
Kolde kartoffler

Skulle betale 40 kr ekstra pr stjerneskud fordi det er aften og har aldrig fÃ¥et et stjerneskud der ikke var et stjerneskud fÞj for pokker en fisk 🀮🀮

Cabonara der kun smagte af Êg

Oven i kÞber for min ven en gratis sodavand
Og sÊtter på min regning uden jeg ved det
Dem fik jeg så tilbage

Her kunne de sku godt ha givet noget rabat !!

1000 kr for at gå derfra sulten

Få styr på jeres kok for det ender da galt for den reaturent der

2026幎4月19日

Absolut genial

Absolut genial! Das Essen war hervorragend, sehr lecker und das Personal unglaublich freundlich. Die Location ist super cool, alles ging ruckzuck, professionell und unkompliziert.
Das Personal war stets höflich und aufmerksam. Ich muss sagen: Letzte Woche war ich sowohl in der italienischen Schweiz als auch in Mailand unterwegs und habe Ìberall italienisch gegessen - aber an dieses Restaurant kommt niemand heran. Einfach perfekt!

2026幎4月5日

Ekseptionelt dårligt

Lokation Ballerup centeret.

Det er sjÊldent, man forlader en restaurant med en fÞlelse af, at absolut intet spillede, men vores seneste besÞg var desvÊrre en gennemfÞrt elendig oplevelse fra start til slut. Man forventer som minimum et basalt niveau af smag og hygiejne, når man går ud for at spise. Her var maden så ekstremt smagsforladt, at man skulle tro, kÞkkenet helt var lÞbet tÞr for både salt og peber. Jeg fik en pariserbÞf der var en decideret hån, da selve bÞffen overhovedet ikke smagte af noget og blev serveret på en blÞd og slatten halv endeskive franskbrÞd, der kun dÊkkede halvdelen af kÞdet. Min forlovede fik et stjerneskud der heller ikke var meget bedre, med en fiskefilet, der mindede om en billig frossen variant fra FÞtex toppet med en karakterlÞs thousand island-dressing og et stykke rugbrÞd på siden, som overhovedet ikke gav mening i sammenhÊngen. Selv fritterne, var ligesom resten af måltidet smagsforladt, ikke et gram salt eller krydderi havde nÊrmet sig omgangen. Sodavanden kunne de heller ikke gÞre rigtigt, den var flad og udvandet. Tjenerne spurgte heller aldrig ind til maden, hverken undervejs eller efter, hvilket man med de efterladte tallerkener i baghovedet godt forstår hvorfor. Som det absolutte lavpunkt og en direkte klam afslutning på besÞget kunne vi se kokken stå direkte oppe på kÞkkenbordet for at gÞre rent, hvilket fuldstÊndig drÊbte den sidste rest af appetit og enhver form for respekt for stedets generelle hygiejne.

2026幎3月29日

Anbefaling herfra

Ballerup
God service, maden kom hurtigt efter vi havde bestil, tjenerne var virkelig sÞde og opmÊrksom.
Virkelig lÊkker mad, og store portioner. (Kompliment til chefen)
Overalt en dejlig oplevelse, kommer helt sikkert igen:)

2026幎3月27日

Bliv vÊk

Ringsted: Fik pariserbÞf og en frokostpizza. ToastbrÞd var som forventet ristet, bÞffen en kedelig burgerbÞf uden smag. SpejleÊg og ikke rå Êggeblomme og ingen kapers. Peberrodden var tÞr og smagslÞg. Braskartofler og brun sovs ved siden af. Pizzaen var en lille calzone, som ikke var fÊrdigbagt og druknet i smagslÞs, vandet tomatsovs. De to colaer vi fik til maden var det absolutte hÞjdepunkt.

2026幎3月5日

DÃ¥rlig oplevelse!!!

HvidlÞgsbrÞdet var egentlig okay, men carbonara’en har aldrig set skyggen af hverken ost eller Êg
.eller peber for den sags skyld. Svag smag af bacon og ellers kun flÞde lignende smag. Skuffende, nÃ¥r de netop slÃ¥r den op pÃ¥ ost og Êg!

2026幎3月2日

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Maden var utrolig velsmagende, frisklavet og fuld af smag. Portionerne var store, og man kan virkelig mÊrke, at der bliver kÊlet for detaljerne.
Servicen var i top – personalet var smilende, imÞdekommende og meget opmÊrksomme. Man fÞler sig virkelig velkommen.
Stemningen i restauranten var hyggelig og afslappet, og det er helt klart et sted, jeg vil anbefale til både familie, venner og forretningsmÞder.
Jeg kommer helt sikkert igen! 👌🔥

2026幎2月24日
自発的なレビュヌ

MÃ¥ sige jeg er noget skuffet efter et

Må sige jeg er noget skuffet efter et besÞg hos jer i går 15/2 til brunch. Mange af fadene var tomme da vi ankom 1045 og når der kom nye fade ind var der få stykker pÞlse eller ost på hvert fad. SmÞr og brÞd kurvene måtte jeg også bede om at få fyldt op. Kaffe var lunken og uden smag. Så jeg vil overveje meget om jeg Þnsker at komme tilbage eller anbefale jer til andre. Derfor kun 1 ⭐

2026幎2月15日
自発的なレビュヌ

En virkelig dårlig oplevelse fra vi kom

En virkelig dårlig oplevelse fra vi kom til vi gik... i Roskilde afdelingen.

Vi kom 50 min. fÞr brunch tiden stoppede, blev mÞdt af en mandlig tjener der spurgte om vi havde bestilt.
Det svarede vi nej til, han vendte Þjne og sukkede.. Pegede rundt i restauranten og spurgte hvor vi ville sidde.
Da vi kun er 2 satte vi os ude for på en lille bord.

Buffeten var kun halv fyldt, flere ting bar prÊg af det havde ligget et godt stykke tid. Dressingen på tunen havde trukket skind, laksen var tÞr og spejlÊg var kolde.

Jeg tog den sidste lille portion varm pasta, svarende til 1 spk., og spurgte om der kom mere, her til var svaret at det gjorde der ikke, da de kun lavede dette i hele fade, og de så måtte ende med at smide resten ud.
Alle andre retter fyldte de op i mindre mÊngder.

Ud over dette var der ikke papir på dametoilettet eller håndsprit i dispenseren.

DesvÊrre er dette sted blevet mere kroner Þrer og at få mange igennem, end samtidig at give gÊsterne en godt oplevelse.

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

Bestilte bord til brunch pÃ¥ en sÞndag

Bestilte bord til brunch på en sÞndag til 15 Pers. 1 i kÞrestol og en mÊlkeallergier.
Fik en rigtig fin plads, god plads til kÞrestol og en masse som mÊlke allergikere kunne spise.
En masse god mad og alle gÊster var glade og mÊtte.
Vi har fÞr spist frokost, drukket eftermiddags kaffe og aftensmad der.
Alt er på la rustica på ros i roskilde.

2026幎1月18日

SkÞn fÞdselsdags brunch.

Har idag holdt en fÞdselsdag, 14 mennesker, til brunch.
5 store stjerner herfra.
SkÞn mad, dejligt meget udvalg.
Virkelig sÞde og venlige tjenere.
Styr på alt, fra start til slut.
Stor anbefaling herfra.
Mvh. Bettina og steen petersen.
PS. Roskilde afd.

2026幎1月11日

ForfÊrdelig oplevelse

Jeg ville have givet den NUL!

Vi får maden, som for det fÞrste er smagslÞst! Vi skal spÞrger efter brÞd og ost, som så kommer 2 minutter inden vi får maden! Man kunne måske time det lidt bedre, så brÞdet kommer tidligere og så vente bare 10 minutter med maden!

Maden kommer og det er fuldstÊndig smagslÞst. Jeg siger det til chefen, da han spÞrger om det smagte godt, og han svarede bare “okay”! Fed reaktion!

Så bestiller vi dessert, og det er ved gud heller ikke bedre! Der er for det fÞrste chokoladesovs på og blåbÊr som IKKE står på menu kortet - det kunne man jo godt lige have oplyst, det ikke alle som kan tåle det!

Hvis jeg var madanmelder, havde de godt nok ikke set skygget af en glad smiley, nok også svaret på, hvorfor ratingen er så lav på restauranten!

2026幎1月9日

SÞndag d.4/1 2026 havde vi booket bord

SÞndag d.4/1 2026 havde vi booket bord til 33 gÊster på La Rustica Roskilde. Vi blev anvist et langbord på terrassen. Det var koldt og lidt sne udenfor.
Der var sat store varmelamper op, fint nok men det resulterede i at det dryppede kraftigt fra loftet der bestod af metalplader.
GÊsterne på den ene side af det lange bord måtte flytte rundt flere gange for ikke at blive for våde. Personalet blev orienteret og det eneste de kunne tilbyde var at komme med mellemrum og tÞrre borde og stole af. 33 brunch gÊster koster jo en del og har intet mod prisen men denne oplevelse var bestemt en streg i regningen
Vi har i lÞbet af dette år 3 store fester der skulle afholdes på La Rustica i Roskilde men vi finder et andet sted så vi slipper for 1/2 våde gÊster.
Vi har dagligt siden mandag ( 4 dage ) forgÊves prÞvet at få restauranten i tale både tlf - Messenger - hjemmeside og mail
Intet svar

2026幎1月4日

En skuffende oplevelse

En skuffende oplevelse. Vi fik hver en kÞdret som overhovedet ikke levede op til prisen på 289kr. Et halv-slÞjt stykke kÞd og virkelig kedeligt tilbehÞr/brÞd.
Det kan vÊre deres pasta, pizza eller burgere er bedre, men jeg ville holde mig langt vÊk fra deres kÞdretter.

2026幎1月3日

Slap omgang

La Rustica på Ros torv i Roskilde.
Den ene stjerne er for et udemÊrket stykke grillet kÞd.
De manglende fire stjerner, er for udkogte opvarmet kartofler, kold pure, en udefinerbar svampe/trÞffelsovs der var stiv og jÊvnet lang, uden anden smag end fra en Maggiterning.
Virkelig en skuffende og slap omgang.

2025幎12月26日
自発的なレビュヌ

Har lige spist frokost på la Rustica

Har lige spist frokost på la Rustica Ringsted. Totalt intetsigende pasta carbonara.
Vi var der også i sidste uge, og fik kedelige bruschetta.
Tjenerne ser ud som om de ville Þnske at de var alle andre steder.
Da vi sagde at vi skulle betale hver for sig, vendte tjeneren Þjne.
Der kommer vi ikke mere.

2025幎12月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。