レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SuperlÊkker mad og eksklusiv betjening. Jeg holdt min 60 Ã¥rs fÞdselsdag med skÞn buffet - mest med fiskeretter. Alt var veltillavet og lÊkkert. En af mine gÊster er glutenallergiker, og kokken bag... もっず芋る

Hentede en burger - Vegatar burger som skulle indeholde bl.a. stegte grÊntsager salsa og pesto, nÃ¥r man sÃ¥ kommer hjem og Ã¥bner for burgeren til 165 kr.- som er i den dyre ende, mangler der stegte grÞ... もっず芋る

vi var hernede hele famillien til en gang aftensmad god service rart personale og lÊkker mad vi fik wienersnitcel alle sammen den var lÊkker saftig tjeneren anbefalte en vin som passede godt til mad... もっず芋る

䌁業情報

1. ピザのテむクアりト

圓該䌁業による蚘述

Café Delias åbnede på Marielyst i april 2019. Vi ligger lige midt på Marielyst torv, i dejligt lyst lokale, med panoramavinduer hele vejen rundt, så man kan opleve den sommerlige og varme stemning. Hvad du enten er til en weekendophold på Falster ned i Marielyst, oplevelser, afslapning, naturoplevelser, ferie, eller er I pa vej en tur syd på, til sol og varme, ja, så er Cafe Delias et besÞge vÊrd. En bid af Italien. Vi har ca. 60 plads indenfor og ca.150 plads udenfor, hvor man kan nyde sol, varm og sommermusik. Café Delias er kendt over hele Falster, Lolland og SjÊlland for det bedst pizza.

2.8

2.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Mega dårligt anbefaleder overhovede ikke det sted

Nu har vi vÊret der 2 gange men da vi komt 2 gang hadet de sparet pÃ¥ dyppelse plus vores pastaret med trÞffel som var sÃ¥ lille og ingen trÞffel i samt nÊsten ingen kylling mega skuffende samt man ikke en gang bliver mÊt vi henvender os til dem der arbejder der hvor de svare det mÃ¥tte de huske til nÊste gang 1 retten er ikke billig og du betaler for at fÃ¥ en godt og pÊnt mÃ¥ltid som man overhovede ikke fik da vi betaler betaler vi fuld pris selvom vi sagde det var dÃ¥rligt det anbefalede jeg bestemt ikke kan fÃ¥ meget bedre mad andre steder til den pris

2023幎5月28日
自発的なレビュヌ

vi var hernede hele famillien til en

vi var hernede hele famillien til en gang aftensmad god service rart personale og lÊkker mad vi fik wienersnitcel alle sammen den var lÊkker saftig tjeneren anbefalte en vin som passede godt til maden
vi blev til nogle drinks efter maden de var friske man kunne se bartenderen lave dem i en ren og nydelig bar med friske vare der
jeg anbefaler i besÞger stedet

2022幎8月12日
自発的なレビュヌ

Smarte tjenere og dårlig burger.

Hentede en burger - Vegatar burger som skulle indeholde bl.a. stegte grÊntsager salsa og pesto, når man så kommer hjem og åbner for burgeren til 165 kr.- som er i den dyre ende, mangler der stegte grÞntsager og pesto, og så har man i stedet puttet 2 stykker agurk og 2 stykker tomat i - Come on, luk dog stedet hvis ikke i kender jeres 3 burgere på menukortet.

2022幎8月28日
自発的なレビュヌ

Betjeningen var sÞde og venlige

Betjeningen var sÞde og venlige, men maden var til gengÊld elendig. Vi bestilte 2 ribeye bÞffer som kom rimeligt hurtigt. MEN - har aldrig set SÅ kedelig en anretning. Det var madens svar pÃ¥ en hvidkalket vÊg. Der var intet for Þjet :-( Garnituren bestod af en halv skive kogt selleri :-(, en 1/3 gulerod, et stykke syltet roe og en skive skamsteg rÞd peber - samt nogle kartofler, hvoraf den ene i Þvrigt var rÃ¥dden. Dertil blev der serveret en bearnaise af ukendt herkomst, og med klumper i. KÞdet var til gengÊld nogenlunde, men mere steg rÞdt end den medium vi havde bestilt. Priserne pÃ¥ Cafe Delias er i den hÞje ende, sÃ¥ synes jeg ogsÃ¥ det er rimeligt at der leveres en fornuftig kulinarisk oplevelse. Vi fik bare en dÃ¥rlig oplevelse. Virker som om tanken bag stedet er at der bare skal noget ud til turisterne, er de ikke tilfredse, sÃ¥ er det bare Êrgerligt - der kommer alligevel nogle nye i morgen. Meget amatÞragtig kÞkken. Kan desvÊrre ikke anbefale stedet.

Mvh jesper hansen

2022幎8月21日
自発的なレビュヌ

Bestemt ikke en god oplevelse

Bestemt ikke en god oplevelse. 3 fik aftenburger, en kedelig smagslÞs fornemmelse og bestemt ikke i restaurant kvalitet, salaten var kedelig og der var intet smag i hverken kÞd eller noget andet, pommes fritterne var ikke varmet nok og flere af dem var rå og kolde indeni. Den sidste i selskabet fik pasta salmone og det var også en kedelig oplevelse, sovsen som skulle forestille at vÊre flÞdesovs, var så tynd at den ikke hang ved pastaen, den smule sovs der var, sim var en smule overkogt. Laksen var der kun 3 små stykker og dilden som de ovenikÞbet fremhÊvede på menu kortet var 2 små, kedelige stÊngler som bestemt havde set bedre dage og som hang mere end servitricernes mundvige og der skal noget til. Selve portions stÞrrelsen var til et barn og ikke til en voksen. Servicen på stedet kan vi ikke udtale os om for den var der ikke. Maden blev bare smidt foran dig og ikke serveret. Til den pris forventer man noget bedre mad og service. Vil ikke anbefale og kommer ikke igen.

2022幎7月30日
自発的なレビュヌ

God mad og dejlig atmosfÊre !

Hos denne perle af en italiensk Cafe og restaurant finder man Marielyst's bedste pizza blandt mange andre italienske smagsfulde kulinariske oplevelser.Ligeledes kan man nyde italiensk kaffe og bagvÊrk eller lÊkre cocktails eller drinks fra et meget alsidigt menu kort til virkelig fornuftige priser.Betjeningen er frisk og hÞflig og venlig.Jeg forlader altid Delias glad og mÊt :-)

2022幎7月18日

Dejligt sted

Dejligt sted i pÊne lokaler. Vi kom 2 par som fik ribeye og wienerschnitzel. Alt var lÊkkert og med gode vine samt drinks. SÞdt og smilende personale trods travlhed. Vi kommer igen

2022幎7月1日
自発的なレビュヌ

Dejligt sted dog lidt i den dyre ende

Dejligt sted dog lidt i den dyre ende jeg fik en pasta med trÞffelsous og kÞdstrimler også skovsvampe i. Min opfattelse af den er, at smagen er fin. Men champion svampe og 5 stykker kÞd også 179 kr. Det er for meget . StÞrrelsen på retten svarede til en frokost potion . De andre fik wienerschnitzel den var heller ikke noget at skrive hjem om . Men tilgengÊld deres stenovn bagte pizzer er gode og bÞrne fiskefilet med fritter kan man også godt gå i gang med . Dog ligger det lige til den dyre side det hele

2022幎6月30日
自発的なレビュヌ

Det er synd at mad og betjening er så

Det er synd at mad og betjening er sÃ¥ ringe i ellers pÊne og velbeliggende lokaler. Vi - familie pÃ¥ 4 - have en dÃ¥rlig oplevelse med kolde burgere og en snitzel som smagte med en bismag som havde den vÊret i friture sammen med fisk. Øl og vand var ok. Betjeningen meget lidt oplÊrt og amatÞragtig.

2022幎6月20日
自発的なレビュヌ

SuperlÊkker mad og eksklusiv betjening.

SuperlÊkker mad og eksklusiv betjening.
Jeg holdt min 60 års fÞdselsdag med skÞn buffet - mest med fiskeretter. Alt var veltillavet og lÊkkert.
En af mine gÊster er glutenallergiker, og kokken bagte fluks et glutenfrit brÞd til hende.
Jeg kan kun give Café Delias mine bedste anbefalinger
Lise H. Pedersen, Nr. Alslev

2022幎6月7日

Et lÊkkert aftenmåltid

18. august spiste vi 3 voksne og 1 barn til aften på Cafe Delia's. Vi fik et udsÞgt måltid - Penne Al Tartufo og en bÞrnepizza. Kan helt klart anbefales. Det smagte pragtfuldt. Betjeningen var perfekt. - Og så må man have en lille hund med ind i lokalet - hurra for det :-)

2021幎8月21日

Kold og kedelig mad

Vi var 9 pers. inde og spise i torsdags, havde bestilt bord. Vi satte os og skulle så selv gå op og bestille drikkevarer og madvarer (syntes absolut ikke de var billige) Vi havde glÊdet os til Wienerschnitzler, men det havde de ikke mere af, så v skulle have 3 Pizzaer, 2 Pasta Cabonara og 3 bÞffer. Vi ventede over 1 time, så kom Pasta,derefter 3 Pizzaer alle 5 var kolde/lunkne, så kom 2 bÞffer (tror de havde glemt den 3.) den kom efter 5-10 minutter nÊsten rå, det var kun kanten der var til at spise, en af de andre bÞffer var fyldt med sener, så 1 bÞf var ok.
De kom med 2 nye pastaer, men ellers opgav vi, havde nu ventet 1œ time, bÞrnene gad ikke spise,
så vi fik Pizza og Pasta med hjem i boxe.

Kan absolut ikke anbefale dette sted
Da vi fÞrste gang påtalte den kolde mad, blev vi spurgt om hvor lang tid der var gået fÞr vi spiste.
Øhhhh... vi har lige fået det.
Stedet virkede meget kaotisk og ikke styr på maden

Kommer der aldrig igen.

2021幎8月10日
自発的なレビュヌ

Kedelig mad og flabet betjening

De skriver dette pÃ¥ deres hjemmeside; “ Vi bager kun Êgte italienske pizzaer”. Det var absolut ikke, hvad vi fik
Da vi ankom fik vi anvist et bord og fik at vide, at så kunne vi selv gå ind i baren og bestille, hvad vi skulle have.
Det gjorde vi, omend det undrede os, at man pÃ¥ en restaurant ikke tog imod bestilling ved bordet. Ham der tog imod vores bestlling var flabet og “smart”. Jeg ville gerne have gorgonzola pÃ¥ min pizza og spurgte pÊnt, om det var muligt. Svar: “Alt er muligt, det er jo dig, som betaler”.
Og ville have betaling med det samme
.fÞr servering.
Vores drikkevarer blev serveret ved bordet, dog “klaskede” servetricen bare rÞdvinsflasken pÃ¥ bordet og vi kunne da selv Ã¥bne og hÊlde den op
Pizza’erne kom ogsÃ¥; slatne og nÊsten ikke bagte. Og vÊrst af alt uden smag
. Bestemt ikke et sted, som vi kan anbefale

2021幎8月6日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre en rigtig Êrgerlig og klam

DesvÊrre en rigtig Êrgerlig og klam oplevelse. Min kÊreste bestiller linguine pescatora, en pastaret med diverse fisk, halvvejs i gennem vil han spise rejerne, som til en klam oplevelse stadig var fyldt med tarmene. Han henvender sig til tjeneren, som beder ham gå ind til chefen. Han viser det til chefen og får et noget provokerende svar tilbage "det kan man ikke gÞre noget ved". Jo, det kan man godt. Man kan fjerne tarmene fra rejserne inden tilberedning og servering. På en restaurent. Og hvis det sker, så vil en beklagelighed klÊde enhver restaurent og ikke et surt svar til sine kunder. Jeg selv fik en pizza med glutenfri bund, desvÊrre den fÊrdiglavede kÞbe bund fra semper, som til 150kr altså ikke var pengene vÊrd. En rigtig Êrgerlig oplevelse! Vores drinks var heller ikke noget at råbe hurra for (strawberry daquiri og gin hass). Her spiser vi ikke igen og kan ej anbefale!

2021幎7月30日