レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

2026 Ventetiden var for lang og virkelig en dÃ¥rlig serviceoplevelse - tjenerne var uopmÊrksom og kom ikke hen og betjente os yderligere efter bestilling. Vi skulle selv bede om at fÃ¥ nye tallerkner... もっず芋る

Ventede 1 time pÃ¥ dagens ret. Kunder der kom ind efter os fik mad fÞrst og da den endelig kom var maden lunken.. Vi fik godt nok ekstra drikkevarer ub men gjorde ikke oplevelsen bedre. Kan ikke anbefa... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン
  2. 持ち垰りサヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den fÞrste september 2009 åbnede Karina, Morten og Tina spisestedet Liva, vi er 3 personer med meget lang erfaring indenfor madlavning, vi sÊtter kvaliteten i råvarerne på maden meget hÞjt,ikke fint, men som "vores" mor laver den.

1.9

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

20件のレビュヌ

2026

2026
Ventetiden var for lang og virkelig en dårlig serviceoplevelse - tjenerne var uopmÊrksom og kom ikke hen og betjente os yderligere efter bestilling. Vi skulle selv bede om at få nye tallerkner og få ryddet bordet da sidste ret kom ind, hvilket bÊre prÊg af manglende uddannelse af de sÞde unge mennesker

2026幎4月18日

DÃ¥rlig oplevelse

Dårlig oplevelse, verdens mindste wienerschnitzler, brasekartoflerne var stort set kun kogte kartofler, saucen smagte ikke af noget, og ventetid på over 1 time, kan bestemt ikke anbefales.
FT

2026幎4月4日

TrÊt og ugideligt personale

Man kan virkelig godt mÊrke at det nuvÊrende team ikke gider mere fordi de snart lukker. Jeg har aldrig nogensinde oplevet sÃ¥ dÃ¥rlig service og maden var bare en rigtig kedelig oplevelse. HÃ¥ber den nye forpagter ansÊtter et nyt og engageret team, der forstÃ¥r at almindelig venlig service betyder alt! Hvem skriver pÃ¥ et skilt at hvis man vil have tÞrret sit bord af, sÃ¥ tag en klud og tÞr det af selv”? Stedet har den dejligste udsigt sÃ¥ der er potentiale for at fÃ¥ etableret et fantastisk spisested!

2025幎9月6日
自発的なレビュヌ

Stjerneskud med smÞrstegt brÞd og

Stjerneskud med smÞrstegt brÞd og hÃ¥ndpillede rejer 😳😳

Leder seriÞst stadig efter de hÃ¥ndpillede rejer, ALDRIG har jeg set SÅÅÅ SMÅ rejer
 - og smÞrer pÃ¥ det virkelig tÞrre stykke toast brÞd, kan jeg seriÞst slet ikke smage
 mÃ¥ske det er margarine der er brugt, men sÃ¥ skriv det
Er virkelig skuffet - og slet ikke besÞg nummer 2 vÊrd
 sorry

2025幎7月23日

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad. Fik stegt flÊsk ad libitum. FlÊsken var hård og tÞr. Sovsen var skilt og tynd med meget store stykker persille i.
DÃ¥rlig service. Langsomme medarbejdere.
Fik drikkevarer utrolig sent.
Ingen bÞrnestole.
DÃ¥rlig oplevelse

2025幎7月16日

Danmarks mindste isvaffel

Fik Danmarks mindste isvaffel til Danmarks dyreste pris.. klagede til café lagunen men intet svar, fuldstÊndig absurd at proppe en enkel kugle is ned i en isvaffel og tage over 30kr for det.. elendigt.. ikke et sted jeg sÊtter mine ben igen

2024幎4月24日

har 3 gange fået ribbens sandwich

har 3 gange fået ribbens sandwich, med blÞde flÊskesvÊr. 1. gang fik jeg nogle nye 2. gang bedte jeg på forhånd om at de skulle vÊre sprÞde, der blev valgt det stykke jeg skulle have inden de lavede den, men fik fra den blÞde ende. sidste gang spurgte jeg og jeg kunne få nogle spÞrde svÊr, det kunne ikke lade sig gÞre, det havde de ikke.... fik et desvÊrre svar... venligt med et Þv svar, for jeg kommer der så bare ikke mere, har ellers vÊret et yndet udflugts sted. BlÞde flÊskessvÊr hÞrer squ ikke til, ellers så kunne jeg jo bare handle de steder som smider dem i frityren.

2022幎8月19日

Dyrt men dårligt

Dyrt men dÃ¥rligt! Fik burger der var skamstegt (hvilket man ikke kunne sige om bollen) fyldt med hakket salat fra 1980’erne

Sjusket samlet uden kÊrlighed. Serveret med smÞrrebrÞdsbestik. Dårlig oplevelse.

2022幎4月17日
自発的なレビュヌ

Support local restaurant for a big let down!

Tried to support the local Lagunen restaurant during these covid times but it was a mistake. We ordered two burgers that arrived after an hour. The potato wedges were cold and under cooked. The burgers were cold and not very exciting. It all arrives in a pointless posh bag.
It cost us 60kr for delivery (which is very expensive and maybe is for the cost of the bag) for a journey 5 minutes away. Very disappointed!
We had a delivery from a restaurant in HÞrsholm (15 mins away) the day before which cost 29kr, the food was hot and tasty!
It will be difficult to ordered from Lagunen again.

2021幎1月16日

BesÞgt stedet d

BesÞgt stedet d. 12/6 2019 på vejen hjem fra et stÊvne. Vi var 6 personer, der havde glÊdet og til lÊkker mad, men - stor skuffelse. Det bedste ved stedet er udsigten, DesvÊrre kan de ikke lave mad. Det er ellers det de skal leve af. Jeg skal blot nÊvne, at det var lykkedes, at total ÞdelÊgge bÞffen til vores 2 pariserbÞffer: tynde, branket, tÞrre og overstegt - man havde den dårlige smag i munden 2 timer efter. 1 fik tÞrstegt flÊsk med persillesovs uden smag. 1 fik ribbensteg med blÞdt svÊr. 1 fik grydestegt kylling, der nÊrmede sig det rimelige (dagens ret). 1 fik burger med fritter - desvÊrre under middel. FravÊrende personale. Velbekomme - her kommer vi aldrig igen

2019幎6月14日
自発的なレビュヌ

LÊkker mad, men tÊnk også på kattene

Hvis man ikke lige ved det, opdager man ikke at der er kommet nye ejere.
Ok, priser er steget lidt, men det gÞr de jo alle steder. Når man spiser, får man rigelig god mad for pengere. Men hvis du ikke kan spise op, så tÊnk på kattene. LAGUNEN er kendt for de sÞde vilde katte, der går udenfor (naturligvis). Jeg spiser altid op, da maden er ret lÊkker, så jeg tager en pose Whiskas med og går en tur omkring bygningen, så kommer kattene. Så mit råd er: Nyd et par timer på LAGUNEN, men tÊnk også på kattene.
Claus Emil Brandt
GrevevÊnget 3,
4912 Harpelunde
(manden med computeren eftermiddag 17. oktober)

2018幎10月18日

Vi var på Lagunen 14/7-18

Vi var på Lagunen 14/7-18
Jeg bestilte en stor portion. Den var ihvertfald ikke som på billedet nok nÊrmere halvdelen
FlÊsket var tÊskestegt og smuldret
Sauce smagte af ingenting, og der var ikke skyggen af persille i ihvertfald meget lidt
Kartoflerne lige så kedelige
Havde håbet på lidt mere Power efter der var kommet nye ejere og måske et nyt koncept
Det eneste der er sket af nye tiltag er at priserne er steget
Min hustru fik en dagens ret Boller i karry
Tallerknen var fyldt med vand og slet ikke smagt til
Igen smagslÞst

2018幎7月21日