Caféen pÃ¥ den nye lokation i Kgs.Gade Esbjerg: Umiddelbar en rar café med sÞdt personale, MEN klart minus med nedenfor: * en stigning pÃ¥ 30% i pris er ikke optimalt. * et glas vand - selvom man... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
GuldÊgget pÃ¥ ny adresse, Kongensgade i Esbjerg. PÊne lokaler og lÊkker indretning. DesvÊrre kÞbte vi intet, da vi var lidt skuffede over, at de ikke lÊngere serverer lille morgenmads tallerken, syne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
GuldÊgget er en brÞdcafé midt i Esbjerg. Caféen byder på lÊkkert friskbagt brÞd, sandwich og andre lÊkkerier bl.a. smoothies og frisk juice.
é£çµ¡å
Torvet 16, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
- cafeguldaegget.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi måtte ikke kÞbe kagen
Anden gang vi besÞger caféen, fÞrste gang endte mange med at gå forgÊves, med beskeden om at de snart lukkede, her med god tid til at nå kaffen, vi fÞlte os stresset og undrede os meget over kundetilgangen fra personalet på en december dag.
Anden gang ender folk bag os i kÞen med at gå, da det bliver vores tur vil vi kÞbe en hel jordbÊrkage, de havde ikke små. Det blev et nej, kun til takeaway, vi undlod undrende at kÞbe kage, vi havde gerne betalt prisen.
NÊste gang besÞger vi et andet sted.
Elendig rugbrÞdssandwich
Elendig rugbrÞdssandwich - â en med dÃ¥rlige rejer og begge med tÞrt rugbrÞd.
Priserne er skyhÞje for dårlig mad !!!
Pris/kvalitet
Et stjerneskud til 189 kr, med kun 2 friturestegte fisk, 5 rejer og en strimmel laks, er ikke prisen vÊrd.
Det trÊkker enormt igennem hele caféen. DÞr til gårdhave lukker ikke selv.
Kundetoilet savner rengÞring
Efter gÃ¥tur med hund i bidende kuldeâŠ
Efter gåtur med hund i bidende kulde fortjente jeg en kage. KÞbte d.d. det sidste gåsebryst her kl 14.50. Var så afgjort ikke fabrikeret i dag - måske i går eller i forgårs. Butikken desvÊrre lukket her kl 15 - ellers var kagen blevet returneret.
Caféen pÃ¥ den nye lokation i Kgs.GadeâŠ
Caféen på den nye lokation i Kgs.Gade Esbjerg:
Umiddelbar en rar café med sÞdt personale, MEN klart minus med nedenfor:
* en stigning på 30% i pris er ikke optimalt.
* et glas vand - selvom man kÞber kaffe, kage med mere koster 25 krð³ Mange caféer har fri vand - eller blot symbolsk belÞb.
Sidst men ikke mindst sÃ¥ skal I nok vÊre opmÊrksom pÃ¥ at dÞren ikke lukker sig selv, sÃ¥ man fryser ved bordene tÊt pÃ¥ (eller skal rejse sig og lukke hele tiden ð)
GuldÊgget på ny adresse
GuldÊgget på ny adresse, Kongensgade i Esbjerg. PÊne lokaler og lÊkker indretning. DesvÊrre kÞbte vi intet, da vi var lidt skuffede over, at de ikke lÊngere serverer lille morgenmads tallerken, synes også det er lidt dyrt...
Dorte
Ikke frisk rugbrÞd
Hej vi var hos guldÊget og fik en Êggemad med tÞr hård rugbrÞd så det var sidste gang vi var der
Priserne matcher ikke kvaliteten .
Priserne matcher ikke kvaliteten .
I Þvrigt var omgivelserne beskidte og slidte.
Ret skat vÊre ret
Ret skat vÊre ret. Jeg har tidligere kritiseret deres rundstykker for at vÊre for dårlige, og det var de også. I dag tog jeg chancen og prÞvede igen, Hilda op hvor var de gode, er sådan en radikal Êndring kommet af sig selv eller var det bare held
Det kunne vÊre interessant at vide, endnu en gang tak for super rundstykkerðð
DÃ¥rlig oplevelse
Jeg har i dag vÊret på GuldÊgget og fået morgenmaden den er steget meget i pris, der er heller ikke pÞlser til rÞrÊgget mere, kaffe/the fÞlger ikke mere med i prisen. Alt i alt en dårlig og dyr oplevelse
Da jeg kommer i butikken pÃ¥ torvet iâŠ
Da jeg kommer i butikken pÃ¥ torvet i Esbjerg er der tre unge piger i gang med at ekspedere men da det sÃ¥ bliver min tur er de alle vÊk som dug for solen uden at anerkende jeg stÃ¥r og venter. De kunne lige kigge pÃ¥ mig og sige âet Þjeblikâ eller tilsvarende. Efter en evighed bliver jeg betjent af en pige der virker helt ny og ikke helt har flair for faget. Hun slÃ¥r min sandwich ind til forkert pris uden at spÞrge om det er til at tage med hjem. Det opdager jeg fÞrst bagefter og vÊlger at sige det til en mere erfaren ekspedient som ydede en rigtig god service. Stjernerne jeg har givet er kun til hende! Da jeg kom hjem med min parmasandwich mÃ¥tte jeg sÃ¥ ogsÃ¥ slÃ¥s med stykker af glemt plastic i maden - sikkert fra parmaskinkens indpakning ð€š
Rotter
!!!KAN IKKE ANBEFALESâ Jeg var forleden forbi ved Cafe GuldÊgget pÃ¥ Strandby Kirkevej. Har altid vÊrret tilfreds med madden og kvaliteten! BARE IKKE IDAG! Da jeg gÃ¥r pÃ¥ vej ind i butikken, kommer der fra hjÞrnet 3 rotter lÞbende ud foran butikken! Butikken er NU UNDERETTET, VIL ALDRIG handle der igenâŠ
Gavekort som kompensation for fejl
En Êrgerlig oplevelse blev rettet meget fint af GuldÊgget, som havde lavet en fejl i min bestilling af smÞrrebrÞd til min fÞdselsdag. Jeg fik efterfÞlgende en beklagelse pr. telefon, penge retur for den kage, jeg også havde bestilt - den havde de lavet til mig på den rigtige dag - og derudover fik jeg et gavekort på kr. 500,-.
Meget fin håndtering af deres fejl.
Vi henter tit sandwich hos jer
Vi henter tit sandwich hos jer
Og vi er aldrig skuffede
Godt med fyld
Jeres salater også super gode
leverpostejen er nÊsten rå
på strandby kirkevej sÊlger de lun leverpostej, men den består ofte af leverfars, der slet ikke er bagt igennem, hvormed den er farlig at indtage. det er skidt, når en butik ikke har styr på noget som elementÊrt og risikerer at gÞre folk syge.
SÃ¥ trÊls at starte dagen ud med at fÃ¥âŠ
SÃ¥ trÊls at starte dagen ud med at fÃ¥ de forkerte brÞd af bageren.. Det er lige til at blive sur over ð
Aldrig har jeg set sÃ¥ smÃ¥ kager og brÞdâŠ
Aldrig har så mange set så små kager og brÞd til så store penge.
Smagen er også på det jÊvne.
FÞrste og sidste gang jeg kommer der
FÞrste og sidste gang jeg kommer der. TÞrre sandwiches, og en (iskaffe) mÊlk med kaffegrums. Spild af tid og penge.
Fantastisk koncept med dejlig kvalitetâŠ
Fantastisk koncept med dejlig kvalitet og sans for hÞj service. Priserne er til og betale for og så får du bare en lÊkker fuldendt oplevelse
LÊkre salater med valgfrit brÞd
LÊkre salater med valgfrit brÞd! Dog synes jeg det er Êrgerligt, at de konstant sÊtter priserne op. Udover det, perfekt :D
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ