Vi bestilte 2 x spareribs og 2 x BBQ burger med fritter. Rigtig god saft og smag i bÃ¥de spareribs og burger. Fritterne var lÊkker sprÞde. Hyggelige rustikke lokaler. Smilende personale. Alt i alt... ãã£ãšèŠã
Fredag den 31. oktober 2025, var konen og jeg pÃ¥ Posthuset. Vi bestilte en New York Steak og en Posten Burger. Strip Steaken lugtede og smagte meget dÃ¥rligt. Vi fik den byttet uden kommentarer. Der... ãã£ãšèŠã
Fik den dÃ¥rligste chripy chicken burger til prisen nogensinde. En tynd âchicken nuggetâ agtig bÞf og total smagslÞs. Den var ikke meget stÞrre end en crispy chicken fra burgerking til en flad 20`er -... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hyggelig atmosfÊre, SÞd og imÞdekommende personale , Brunch sÞndag formiddag . Jeres Êggekage / m bacon , bruchpÞlser og lunleverpostej / rugbrÞd er ok. Kaffen var ogsÃ¥ fint Men at vi skal tilkÞbe jui... ãã£ãšèŠã
- ããŒã ã³ãŒã
- ã«ãã§
- ã³ãŒããŒã·ã§ãã
- ãã³ããŒã¬ãŒåº
- ã©ã³ã ã¬ã¹ãã©ã³
- ãã€ã¯ã¢ãŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Restaurant Posten ligger i hjertet af Esbjerg, i historiske lokaler i det gamle posthus fra 1908. Hos os kan I få en unik oplevelse i vores hyggelige og stemningsfulde lokaler på torvet i Esbjerg. I sommerhalvåret har vi udendÞrsservering på torvet. Nyd vores frokostkort i solskinnet, eller mÊrk stemningen på torvet om aftenen. Vi har et stort udvalg af lÊkre drinks, og Þl på fad hos Restaurant Posten. I kan også holde jeres julefrokost på det gamle posthus og nyde en lÊkker menu i de hyggelige omgivelser.
Torvet 20, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@posthuset.dk
- www.posthuset.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 37ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Dalle har vÊret en oplevelse sÞdesteâŠ
Dalle har vÊret en oplevelse sÞdeste person
Kvalificeret perspnale
Dygtig, venlig og kvalificeret personale.
God mad og god stemning i restaurantenðð¥³
En helt fantastisk formiddag med denâŠ
En helt fantastisk formiddag med den lÊkreste brunch. Og sÃ¥ var maden ad libitum ð virkelig hyggelige omgivelser. Betjeningen var helt i top. ! Det kan kun anbefales
En super oplevelse.
Vi bestilte 2 x spareribs og 2 x BBQ burger med fritter. Rigtig god saft og smag i både spareribs og burger. Fritterne var lÊkker sprÞde.
Hyggelige rustikke lokaler. Smilende personale.
Alt i alt en god oplevelse.
Kommer gerne igen.
Kaffe.
Hvis du godt kan lide kold/ lunken kaffe I store kopper, er dette stedet.
Frokost pÃ¥ Posthuset âïžâïžâïžâïžâïž
Hyggelige rammer - Venlig, smilende modtagelse af personalet ved ankomst til Posthuset - Serviceminded, ordentlig, og god betjening, samt servering ved bordet.
Indbydende anrette, veltilberedt lÊkkert mad. En rigtig dejlig oplevelse, som varmt kan anbefales â€ïž -
âïžâïžâïžâïžâïž
DÃ¥rlig service
Dårlig service, vi måtte vente lÊnge på maden.
De svarede at de havde travlt p.g.a meget ud af huset.
Opfyldning kunne vi nÊsten ikke få ( det tog meget lang tid)
Det var IKKE styr på deres gluten.
Kommer IKKE der igen.
JULEMENUEN 2025
JULEMENUEN: ikke nok karrysalet til silden, ikke nok remoulade til fiskefileten, tarteletterne var 1/2 fyldte med hÞns i asparges, for lidt bacon og champignon på leverpostejen og risalamande var beton stiv tror de havde glemt fÞde og vanilje.
Betjeningen var sÞde, blot var det ikke koordineret, så hvis ikke den ene så den anden tjener kom konstant og spurgte om alt var ok, og viste ikke at den anden tjener lige havde vÊre der. Ikke godt og ikke pengene vÊrd.
Havde en restbelÞbet pÃ¥âŠ
Havde en restbelÞbet på gavekortet,spurgte om jeg kunne indlÞse resten, svar er NEJ, da man et tvunget til at bruge alle pengene på stedet. Dårlig service. Brugte stedet ofte i forbindelse af arbejdet, men det er slut fra dd.
Meget dårlig oplevelse på Posthuset
Fredag den 31. oktober 2025, var konen og jeg på Posthuset. Vi bestilte en New York Steak og en Posten Burger. Strip Steaken lugtede og smagte meget dårligt. Vi fik den byttet uden kommentarer.
Der var ingen beklagelse eller "GodtgÞrelse". Maden var en virkelig dårlig oplevelse, som Þdelagde appetit og middags glÊden. Vi har tidligere altid prioriteret Posthuset, når vi skulle ud at spise, men det vil vi ikke gÞre i fremtiden.
Kundenummer 87, bord 6, kr. 839,00
Finn Birkedal Rasmussen
DÃ¥rlig oplevelse
Min kone og jeg havde hÃ¥bet pÃ¥ en rigtig god aften hos jer i fredags â hvor vi har booket et bord til kl. 18.30
Dette blev dog Þdelagt en del af i fÞrst omgang en meget lang ventetid på af få betjening - og derefter en endnu lÊngere ventetid på få de fÞrste retter af vores dele mad.
Vi mÃ¥tte side og vente langt over 1 time pÃ¥ at fÃ¥ de fÞrste retter og var pÃ¥ nippet til at forlade lokalet og finde et andet sted og spise. â¹
Den lange vente tid forsatte mellem de andre retter â¹og da klokken var nÊsten 21.00 manglende vi stadig at fÃ¥ vores 3 servering ? â selv om vi skriftlig havde fÃ¥et oplyst at vi kunne havde vores bord til kl. 20.30 ??

Vi fik fredag d 17-10 en meget kedeligâŠ
Vi fik fredag d 17-10 en meget kedelig brunch. PÞlserne var sort, alt for stegte. Bacon var ikke rigtig stegt og den lille Êggekage tÞr.
60 kr for et glas juice der har blandet af ekstrakt og vand.
Meget dyrt og rigtig dårlig smag.
Alt i alt en al for dyr brunch til oplevelsenð
Var med min bror hos jer og bestilteâŠ
Var med min bror hos jer og bestilte postburger, mit fÞrste besÞg og sidste. Aldrig nogensinde har jeg fået en burger der smagte af ingenting. Ingen krydderier og ingen lÞg. Det eneste der smagte var det bacon det var på. Er i udgået for krydderier når i steger en bÞf? Vil påstå at jeg kunne
gÞre det bedre. Prisen matcher ikke med smag og kvalitet. Pomfritter derimod var de bedste med tilhÞrende dip. Men 175 krð§ no way 3 stjerner er for pomfritter men eller en for burger. Kan ikke anbefales

Perfekt arrangement
Jeg havde inviteret familen (18 personer) til fÞdselsdags brunch på posthuset og det levede bestemt op til forventningerne.
Det var styr på vores aftale og det lokale vi var i var helt perfekt og der var dÊkket så fint op. Selve brunchen var god og der var en god service.
Samtidigt var det hele til en rigtig fin pris.
Kan klart anbefales her fra.

Recommend!
Very good food, kind people and a lovely place to sit at!

Restaurant Posthuset ããã®åç
Kedelig og trist brunch med RynkebyâŠ
Kedelig og trist brunch med Rynkeby juice. Ikke pengene vÊrd. IndtÞrrede appelsinskiver og seje boller. Det bar prÊg af at have stået alt for lÊnge.

Restaurant Posthuset ããã®åç
Total dÃ¥rlig oplevelse af deresâŠ
Total dårlig oplevelse af deres stjerneskud. Har aldrig gået et stjerneskud der var så dårlig. Alt var klasket på brÞdet som nÊrmest samlebånds arbejde, så det slet ikke var appetitlig og indbydende. BrÞdet var alt for stegt og salaten var endestykker med alt for meget rod.

Restaurant Posthuset ããã®åç
Vi holdt konfirmation for Mads pÃ¥âŠ
Vi holdt konfirmation for Mads pÃ¥ Homerun, og alt var helt i top! Maden var lÊkker, betjeningen var super, og rammerne var perfekte til en uforglemmelig dag. Vi fÞlte os virkelig godt taget imod, og hele arrangementet levede fuldt op til vores forventninger â og mere til. Tusind tak til Nanna og resten af teamet for en fantastisk dag. Vi kan varmt anbefale Homerun og Posthuset til andre, der skal holde fest.
De bedste hilsner,
Mads, Erik og Mette