レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Spiste frokost pÃ¥ Kaiser i VanlÞse med fruen. Hun fik en udmÊrket Caeser's Sallad. Men kÞdet i min PariserbÞf var en katastrofe! En vindtÞr oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den pÃ¥ panden.... もっず芋る

䌁業が回答したした

Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg var uheldig at knÊkke en tand i forbindelse med indtagelse af mad, pÃ¥ Kaiser i HelsingÞr. I lÞbet af en uge havde jeg fÃ¥et betalt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi ventede pÃ¥ mad i 40 minutter trods vi var de eneste spisende kunder. Vi bestiller skysovs, men fÃ¥r sovs fra glas i stedet. Gennemstegte bÞffer var helt hÃ¥rde og helt sorte. Uspiselige. Ekstra kar... もっず芋る

Fin oplevelse. Vi ventede ret lÊnge pÃ¥ vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus. Det smagte godt, hvilket gÞr det Êrgerligt at nogle af portionerne va... もっず芋る

䌁業情報

1. カフェ

圓該䌁業による蚘述

Vores mÃ¥lsÊtning har altid vÊret at skabe en hyggelig og god stemning for vores gÊster - med sÃ¥ meget af vores mad som muligt lavet fra bunden af gode rÃ¥varer, sÃ¥ vi ikke gÃ¥r pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Hos os finder du: - Brunch (byg selv brunch i hverdagene og brunchbuffet i weekenden) - HÞjt belagt smÞrrebrÞd, sandwich, salater og retter som Fish'N'Chips, PariserbÞf mm. - LÊkre aftenretter som Stegt flÊsk ad libitum, OksemÞrbrad, Black Angus og Wienerschnitzel. ​ ​I dag er Café Kaiser blevet en cafékÊde i vÊkst med caféer i henholdsvis HelsingÞr, HillerÞd, Farum, HÞrsholm og VanlÞse.

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

194件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 29に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Lidt skuffende

Mellem jul og nytår 2025 fik vi brunch - det var helt perfekt - 5 stjerner. Forventningerne var store, da vi 9. april 2026 kom igen. Vi kom for sent til brunch, så det blev 3 x burgere og nÊste dag måtte vi prÞve brunch igen. Det var lidt Þv. Oplevelserne i april var skuffende, så samlet er det nok kun 3 stjerner.

2025幎12月30日

Hej Hanna
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig kede af at hÞre, at jeres besÞg hos os i april ikke levede op til den gode oplevelse, I tidligere har haft – isÊr nÃ¥r jeres brunchbesÞg mellem jul og nytÃ¥r var helt perfekt. Det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi vil meget gerne hÞre mere om jeres to besÞg her i april, så vi kan fÞlge op internt. Du må derfor meget gerne sende os en mail med lidt flere detaljer, herunder også hvilken café I besÞgte, til vores Food & Beverage Manager, Stefan, på stefan@cafekaiser.dk.

Vi håber, at I vil give os mulighed for at se nÊrmere på jeres oplevelse.

VILDT LÆKRE BURGERE 🍔

VILDT LÆKRE BURGERE 🍔 gode pommes fritter. SÞd betjening.

2026幎4月17日

Hej Mette
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Hvor er det fedt at hÞre, at bÃ¥de burgerne og pomfritterne ramte plet - og at du oplevede en sÞd betjening 🍔

Vi håber at se dig igen en anden gang.

Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner

Havde jeg kunne give mere en 5 stjerner havde jeg gjort det.
Jeg var uheldig at knÊkke en tand i forbindelse med indtagelse af mad, på Kaiser i HelsingÞr.
I lÞbet af en uge havde jeg fået betalt min tandlÊgeregning.
Det er en utrolig fin og hurtig sagsbehandling.

2026幎4月7日

Hej Connie
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi er selvfÞlgelig rigtig kede af at hÞre om din uheldige oplevelse under dit besÞg hos os på caféen.

Til gengÊld er vi glade for at hÞre, at det blev håndteret godt og hurtigt, og at du har haft en god oplevelse med vores opfÞlgning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os, det sÊtter vi stor pris på.

Spiste frokost pÃ¥ Kaiser i VanlÞse med

Spiste frokost på Kaiser i VanlÞse med fruen. Hun fik en udmÊrket Caeser's Sallad. Men kÞdet i min PariserbÞf var en katastrofe! En vindtÞr oplevelse, som om, at "kokken" havde glemt den på panden. En PariserbÞf skal altså ikke voldsteges! Og kÞdet var tydeligvis sekunda. Men garniture var igen OK.
Og ventetiden var horribel..mindst 45 minutter..nÊrmest en time. Måtte selv hente vores Þl - dog en petitesse.

2026幎4月8日

Hej Knut
Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig kede af at lÊse, at dit besÞg hos os i VanlÞse ikke levede op til forventningerne – bÃ¥de i forhold til den lange ventetid og din pariserbÞf. En tÞr og overtilberedt bÞf er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster, og derfor tager vi din feedback alvorligt.

Vi vil meget gerne hÞre mere om dit besÞg, så vi kan fÞlge op internt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte vores Food & Beverage Manager, Stefan, på stefan@cafekaiser.dk og dele, hvornår du var forbi caféen i VanlÞse, hvilket tidspunkt på dagen det var, samt om du gjorde tjenerne opmÊrksom på oplevelsen under besÞget.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at fÞlge op på din oplevelse.

/ Café Kaiser

Helt urimelige og ublu priser

Helt urimelige og ublu priser. Efter at have spist brunch, måtte jeg betale 48 kr (!) for en halvt fuld to-go kop med danskvand - fra hane (ikke flaske). Og ingen isterninger. ALT for dyrt. ØV.

2026幎3月28日

Hej Julie
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er lidt usikre pÃ¥, hvordan vi skal forstÃ¥ det, du beskriver, og vil derfor meget gerne hÞre lidt mere om dit besÞg – herunder hvad du bestilte, hvad du fik, hvilken café du besÞgte, og hvornÃ¥r det var.

Du er meget velkommen til at kontakte vores Food & Beverage Manager, Stefan, på stefan@cafekaiser.dk, så vi kan få et bedre indblik og fÞlge op på din oplevelse.

Vi håber at hÞre fra dig.

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Vi ventede ret lÊnge på vores brunch tallerkener, specielt taget i betragtning af, at der kun var halvfyldt hus.

Det smagte godt, hvilket gÞr det Êrgerligt at nogle af portionerne var små.

2026幎1月28日

Hej Julie
Mange tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du synes godt om vores brunch.

Vi er kede af, at I oplevede ventetid på maden, det er ikke den oplevelse, vi Þnsker at give vores gÊster.

Vi håber dog at få lov til at byde dig velkommen på caféen igen en anden gang.

Altid gode oplevelser her

Jeg har spist mange gange op Cafe Kaiser efterhånden, og det er altid meget lÊkkert og godt. Der er altid god service og rigtig god stemning. Synes det er nogle gode og fair priser i forhold til hvad du får for pengene :)

2026幎2月19日

Cafe Kaiser からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at hÞre, at du har besÞgt os mange gange og altid har haft en god oplevelse - både når det kommer til maden, servicen og den gode stemning.

Vi er også rigtig glade for at hÞre, at du oplever, at du får god vÊrdi for pengene, når du besÞger os.

Vi sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og glÊder os til at byde dig velkommen på en af caféerne en anden gang.

Bedste hilsner Camilla‹
/Café Kaiser

Igen en fin oplevelse hos Kaiser i

Igen en fin oplevelse hos Kaiser i Farum.

Super nice crew; Philip, Helene, Mikkel og Charlie:))

Eneste Þnske til ejerne er: andre whiskey alternativer end Tullamore Dew:(
Gerne et bedre alternativ, vi betaler gerne hvad det koster.

2026幎2月21日

Hej Allan‹
Tusind tak for de 5 stjerner og for din positive anmeldelse – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Hvor er det skÞnt at hÞre, at du igen havde en god oplevelse hos os i Farum. Og hvor er det fedt, at du nÊvner Philip, Helene, Mikkel og Charlie – den ros giver vi meget gerne videre til dem.

‹‹Vi har ogsÃ¥ noteret os dit Þnske om andre whiskey-alternativer. Tak fordi du deler det med os.‹‹

Vi glÊder os til at byde dig velkommen igen en anden gang på caféen i Farum.

Meget lang ventetid

Meget lang ventetid, 1 time, på en brunch og tÞrt wienerbrÞd, der er vist plads til forbedringer

2026幎2月10日

Hej Kim
Tak for din anmeldelse og feedback. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse hos os ikke levede op til dine forventninger – og isÊr at du oplevede lang ventetid. Det beklager vi.

Vi vil meget gerne hÞre mere om dit besÞg, så vi kan fÞlge ordentligt op. Du må derfor meget gerne skrive til os med information om, hvilken café du besÞgte, samt hvilket tidspunkt på dagen det drejer sig om.

Kontakt os gerne på info@cafekaiser.dk, så vi kan tage dialogen og få set nÊrmere på forlÞbet.

Vi håber at hÞre fra dig og få mulighed for at fÞlge op på din oplevelse.

Lang ventetid på maden

Lang ventetid på maden.
Meget lille milkshake.
"Eksotisk frugt" var bla. appelsin. Bestik og serviet blev lagt i en bunke så man selv kunne fordele, det er ringe service.
Deres Kaiser juice har de ikke haft de 2 gange på 2 måneder jeg har vÊret der.
Rabarber og hyldeblomstsaft kommer fra 1 liters kartoner som blandes med vand.
Der var karse på min toast og i marmeladen.
Alt var bare en kedelig oplevelse.

2026幎2月9日

Hej Tanja
Tak for din anmeldelse og din Êrlige feedback. Vi er kede af at hÞre, at du havde en kedelig oplevelse hos os – og at du oplevede lang ventetid pÃ¥ maden. Det beklager vi.

Vores milkshake serveres i et glas på ca. en halv liter, men vi er selvfÞlgelig kede af at hÞre, at du oplevede den som meget lille. Det tager vi med os videre.

I forhold til vores Kaiser Juice har vi desvÊrre i en lÊngere periode haft udfordringer med leveringen fra producenten, og derfor har vi ikke kunnet tilbyde den. Vi er i gang med at finde en lÞsning, så vi igen kan få en fast juice på kortet.

Vi vil meget gerne hÞre mere om dit besÞg – herunder hvilken café, du besÞgte, og hvilket tidspunkt pÃ¥ dagen, du var forbi – sÃ¥ vi kan fÞlge op internt. Du er meget velkommen til at kontakte os pÃ¥ info@cafekaiser.dk.

Vi håber, at du vil give os mulighed for at fÞlge op på din oplevelse.

Anbefaler ikke!!

Anbefaler ikke!!
Jeg bestiller take away mad på Wolt, som så mange andre gange fra kaiser Farum fÞr.

Jeg bestiller en Kaiser sandwich, som jeg også har bestilt masser af gange. Det er det samme billede, som det altid har vÊret.og går selvfÞlglig ud fra det er det samme jeg får. Jeg glÊder mig til det kommer.

Men bliver mÞdt af en meget lille “sandwich” - hvis man kan kalde det det.
Det er 2 stykker franskbrÞd, 2 tynde blege tomater, en skive salat og 5 små stykker kÞd.
Samt en halvtom bakke pommesfrites.
Derudover har de glemt at komme min dip til pommes med. Skuffende omgang

TIL 189 kr!!!

Derudover har jeg altid undret mig over, at der er sodavand på billedet. Men man får ikke en sodavand med. Misvisende.

Jeg ringer til caféen og brokker mig over det jeg har fået. Og gerne vil have pengene tilbage, da jeg synes det er falsk markedsfÞring - når billedet viser noget andet.
jeg synes det er alt for dyrt i forhold til hvad jeg fÃ¥r og plejer at fÃ¥ for de penge. Men fÃ¥r af vide, at det er det nye “sandwich brÞd” - altsÃ¥ to tÞrre, smÃ¥ skiver franskbrÞd. SÃ¥ der er ikke noget de kan gÞre ved det..

Vi kÞber ikke mad derfra eller kommer der mere..

(Se billeder af den kedelige oplevelse på Google anmeldelse)

2026幎1月25日

Hej Amanda
Tak fordi du deler din oplevelse med takeaway hos os – og tak fordi du tager dig tid til at beskrive den sÃ¥ grundigt. Det, du oplevede i gÃ¥r, lever ikke op til det niveau, vi Þnsker at give vores gÊster, og vi forstÃ¥r godt din reaktion pÃ¥ det samlede indtryk af din ordre.

I forhold til sandwichbrÞdet er det helt korrekt, at vi har skiftet leverandÞr. Vores sandwich laves nu med Þkologisk MariatogabrÞd fra Meyers. Det er dog meget beklageligt og uheldigt, at vores billeder på Wolt ikke er blevet opdateret i samme omgang, så de stadig viser et andet (og gammelt) produkt. Vi er oprigtigt glade for, at du gÞr os opmÊrksomme på dette, så vi kan handle på det med det samme og få opdateret vores billeder på Wolt.

Derudover beklager vi meget, at din ordre ikke har levet op til det niveau, du tidligere har oplevet hos os – bÃ¥de i forhold til sandwichens udtryk, mÊngden af pommes frites og den manglende dip. Det er ikke sÃ¥dan, vi Þnsker, at en takeaway fra Café Kaiser skal opleves, og det tager vi meget alvorligt.

Hvis du har mulighed for det, vil vi meget gerne hÞre mere om din oplevelse, så vi kan fÞlge ordentligt op. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på info@cafekaiser.dk, så vi kan tage dialogen videre.

Tak igen for din feedback – den er vigtig for os og hjÊlper os med at blive bedre.

Kaiser HÞrsholm

Spiste frokost på Kaiser i HÞrsholm og havde en rigtig fin oplevelse. Både mad og service var som forventet.
Dog er priserne jo stukket helt af. Mellem 170-180kr for en salat eller en sandwich.
Men en hyggelig cafe i Midtpunktet.

2026幎1月23日

Hej Lee
‹Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 🌟‚‚

Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både maden, servicen og stemningen i caféen levede op til dine forventninger.

‹‹Vi er kede af at hÞre, at du oplever vores priser som hÞje, og vi sÊtter pris pÃ¥, at du deler din mening med os.‹‹

Tak fordi du lagde vejen forbi Kaiser i HÞrsholm – vi hÃ¥ber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Vores bedste anbefaling😀

God oplevelse pÃ¥ café Kaiser i HelsingÞr i dag til frokost. Der var mange gÊster, da vi kom lidt over 12. Blev straks anvist et bord af en meget venlig ung tjener, der var hurtig og effektiv og med fÃ¥ undtagelser den eneste “pÃ¥ gulvet”.
Han besvarede alle vores spÞrgsmÃ¥l til maden, og da jeg ikke umiddelbart kunne komme ind pÃ¥ Ældresagens app, sagde han, at han bare ville komme tilbage til os senere.
Maden kom hurtigt. Jeg fik vegetarburger. Den var velsmagende, der var lidt rigeligt brÞd og ikke så meget grÞnt i, som jeg ville have Þnsket, men det var ok.
Min mand fik brunch-menu med 5 forskellige ting. Det var en meget delikat anretning, det smagte rigtig godt, og der var rigeligt! Selvom han er stor-spisende, måtte han levne.
Vores bedste anbefalinger og vi kommer helt sikkert igen😀

2026幎1月12日

Hej Pernille ‹
Tusind tak for din flotte anbefaling og de 4 stjerner ⭐

Hvor er det skÞnt at hÞre, at I havde en god frokostoplevelse hos os i HelsingÞr – ogsÃ¥ pÃ¥ et tidspunkt med mange gÊster. Det er isÊr dejligt at lÊse om jeres oplevelse med vores tjener, som tog sig godt af jer og sÞrgede for, at I fÞlte jer velkomne. Den ros giver vi meget gerne videre til teamet 🙌

Vi er ogsÃ¥ meget glade for at hÞre, at maden smagte – bÃ¥de vegetarburgeren og brunchen – og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I deler jeres oplevelse med os.

Vi glÊder os til at byde jer velkommen på caféen igen en anden gang.

Bedste hilsner Camilla ‹/Café Kaiser

God mad og service

Har spist hos cafe Kaiser i både HillerÞd og HelsingÞr en del gange efterhånden. Både på caféen og som takeaway. Jeg har altid vÊret yderst tilfreds med både mad og service. De laver lÊkre burgere, gode bÞffer og lÊkre salater.

2026幎1月2日

Hej Nael
‹Mange tak for de 5 stjerner og din anmeldelse 🌟

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du har haft flere gode oplevelser hos os – bÃ¥de pÃ¥ caféerne i HillerÞd og HelsingÞr og som takeaway.

Det gÞr os rigtig glade at hÞre, at både vores mad og service lever op til dine forventninger, og at du synes vores menukort byder på lÊkre valgmuligheder.

Vi sÊtter stor pris på din feedback og glÊder os til at se dig på caféerne igen en anden gang.

/Café Kaiser

Kedelig dyr mad og knastÞrt brÞd

Personalet har alt for travlt og vi måtte vente lÊnge på at kunne bestille og efterfÞlgende også på at få vores mad. Virkelig kedelig mad i forhold til lidt hÞje priser!
Vi kÞbte to stykker smÞrrebrÞd, hvor rugbrÞdet tydeligvis var gammel: det var knastÞrt og smuldrede. Til gengÊld var det sparet sÃ¥ meget pÃ¥ smÞrret at der bogstaveligt talt kun var en smule pÃ¥ midten af brÞdet. Æggemaden var sÃ¥ sÞlle hvor der var sparet pÃ¥ bÃ¥de Êg, mayo og rejer
.vi nÊvnte det for personalet, men det eneste de gjorde var at det nÊste stykke brÞd i det mindste var overdÊnget med smÞr. BrÞdet var dog stadig den samme tÞrre og kedelige omgang
.bÞffen var dog nogenlunde og smagte ok, hvilket giver to stjerner.
Ganske enkelt ikke pengene vÊrd.

2025幎12月30日

DÃ¥rlig oplevelse

Valgte julemeny 5 retter intet var hjemmelavet og der står i jeres opslag at alt er 100% hjemmelavet 👎🏻
Tartelet var ikke varmet op og overhovedet ikke til at spise , risalamande varm selv Rema 1000 er bedre så skuffende , jeg er dybt skuffet (HelsingÞr)
Lone ( HelsingÞr )

2025幎12月19日
自発的なレビュヌ

Super service i helsingÞr cafeen

Super service i helsingÞr cafeen,

Helt i orden mad, syntes dog priserne er lidt hÞje, men derimod fÞlger servicen rigtig godt med, vi blev betjent af en pige/dame som hed wilma, hun strålede over hele ansigtet, og var rigtig dygtig til at spÞrge hvordan det smagte osv,

4 stjerner til cafeen & maden, 3 til priserne & 5 til wilma!

2025幎10月23日
自発的なレビュヌ

God mad og god betjening

Vi besÞger ofte caféen i HÞrsholm og bliver altid godt modtaget. Maden og betjeningen er meget fin.
Dog undrer det os, at nogle menuer ikke kan kÞbes til frokost, ligesom nogle ikke kan kÞbes til aften. Den unge mand er dog meget flink til at spÞrge kokken om det er muligt, og det har nÊsten altid vÊret muligt.
I skulle få gjort noget ved dÞren til toilettet, da den smÊkker meget hårdt i hver gang den bliver sluppet.

2025幎10月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。