Jeg besÞgte Aveny i RÞdovre Centeret, da jeg ville kÞbe en bestemt halskÊde. Prisen skulle undersÞges, da det ikke er en lagervare, og jeg blev ringet op dagen efter, hvor jeg fik en pris pÃ¥ ov... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Overraskende god service i form af gaveÊske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemfÞrt nÃ¥r man bestiller gaver online. Der var li... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞber stort set altid mit guld i aveny RÞdovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var pÃ¥ NÞrrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
19.April 2024 Aveny RÞdovre centrum Vurdering af arvestykker, ekspedienten gav sig 100% bÃ¥de pÃ¥ tiden og den faglige ekspertise. TrovÊrdig vurdering og Êrlighed om at de kun kÞbte for metalprisen... ãã£ãšèŠã
Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i StorkÞbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sÞlv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spÞrgsmål til valg af smykke eller ur.
KÞbenhavn , ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg besÞgte Aveny i RÞdovre Centeret, da jeg ville kÞbe en bestemt halskÊde.
Prisen skulle undersÞges, da det ikke er en lagervare, og jeg blev ringet op dagen efter, hvor jeg fik en pris på over 2.800 kr.
Jeg havde en 100% identisk forespÞrgsel i gang hos en anden Guldsmed i RÞdovre Centeret, og de kunne tilbyde mig prÊcis den samme halskÊde til 1.700 kr.
Det er fair nok at priserne ikke er ens i de forskellige smykkekÊder, men det her er en forskel, som efter min mening, ligger udover hvad man bÞr kunne forvente som kunde i samme IndkÞbscenter.
De 3 stjerner gives udelukkende for den meget venlige ekspedient i butikken og at jeg blev ringet op som lovet dagen efter.

Verden behÞver flere Daisyâer
Var i dag inde i Aveny, RÞdovre Centrum.
Ankommer til en butik fyldt med mennesker med mine 2 drenge, og trÊkker et nummer, skal have sendt en forlovelses ring ind for at få den lavet mindre, og har vÊret i 2 andre guldsmede for at få en pris på opgaven, og har fået 2 vidt forskellige priser, så henvende mig i denne butik, da det bliver min tur efter lidt ventetid bliver jeg mÞdt af den mest sÞde og kundemindede ekspedient jeg nogensinde har mÞdt.
Melder klart ud jeg sÞger en pris på opgaven da jeg har fået 2 vidt forskellige priser i 2 andre butikker, efter kort tid nÊvner Daisy en pris som er den billigste af de 3 tilbud, hun nÊvner dog samtidig muligheden for at ombytte / opgradere og til en yderst attraktiv pris, som jeg egentligt ikke engang spÞrg ind til da de 2 andre butikker har nÊvnt en meget hÞj pris for den mulighed, jeg takker derfor ja uden tÞven, men da jeg kun var forberedt på at ringen skulle sendes ind og laves mindre havde jeg ikke medbragt certifikat eller kvittering , hvortil hun smilte og sagde du kommer bare forbi med det når det passer.
Jeg sagde at jeg ville komme igen samme eftermiddag sammen med kÊresten så kunne vi smugkigge lidt på vielses ringe også, hvortil hun siger det vil hun glÊde sig til og vi bare kunne komme lige når det passede.
Kommer tilbage med kÊresten en time fÞr lukketid til en butik fyldt med endnu flere kunder end tidligere, venter pÊnt og bliver igen ekspederet af Daisy, som gir sig alt den tid der skal til og bare oser af overskud og glÊde på vores vegne, vi får en betjening jeg sjÊldent har oplevet fÞr, og vi kommer helt sikkert tilbage og kÞber vores vielses ringe hos Daisy.
Hvis alle var som Daisy så var den her verden helt sikkert fyldt med meget mere glÊde og overskud.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
I dag var jeg nede i RÞdovre Centrum og fÃ¥ lavet huller i Þrene. Jeg var meget nervÞs og er ikke sÊrlig god til det der med nÃ¥le og skarpe ting. FÞrst kom jeg op til kassen med min mor, her sagde de at jeg eventuelt kunne kÞbe noget EMLA-Creme pÃ¥ apoteket sÃ¥ mit Þre kunne blive bedÞvet. De var meget sÞde, snakkede med mig og var gode til at forklare ting til mig. Da jeg kom igen efter jeg havde fÃ¥et cremen pÃ¥, kom der en anden ekspedient. Hun hev en stol frem og bad mig sidde ned. Jeg blev virkelig nervÞs, men hun hentede en kold vand til mig, som var pÃ¥ husets regning. Det tog ca. En Halv Time at fÃ¥ skudt et hul i der fÞrste Þre, hvor jeg opdagede at det ikke var slemt, derefter blev nummer 2 (hullet i der andet Þre) hurtigt skudt i lige bagefter. Hun skyndte ikke pÃ¥ mig, viste mig hvordan pistolen virkede, talte med mig og var virkelig sÞd i det hele taget. Man fÃ¥r en flaske rens til Þret og Þreringen med hjem med en forklaring pÃ¥, hvordan man bruger det. Ãreringen og denne rens fÞlger med i prisen. Kan varmt anbefales at tage derind.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Jeg og min mand havde en meget ubehagelig oplevelse i Aveny i City 2, som jeg oplevede som direkte diskriminerende. Jeg var inde for at kÞbe et armbånd og spurgte hÞfligt medarbejderen, om hun kunne prÞve armbåndene på, så jeg kunne se dem på et håndled. Da jeg spurgte, om hun også kunne prÞve et andet, pegede jeg på hendes håndled og sagde, at jeg ikke brÞd mig om det fÞrste.
Uden nogen form for berÞring hÊvede medarbejderen pludselig stemmen og råbte, at jeg ikke måtte rÞre hende. Jeg forklarede roligt, at jeg ikke havde rÞrt hende, og at hvis hun ikke Þnskede at prÞve armbåndene på, måtte hun selvfÞlgelig gerne sige nej. I stedet fortsatte hun med at råbe af mig foran andre kunder, hvilket var både ydmygende og meget ubehageligt.
Hun rÃ¥bte derefter, at vi skulle gÃ¥, og rÃ¥bte et hÞjt âfarvelâ efter os. EfterfÞlgende gik hun over til andre kunder og talte nedsÊttende om os. Den mÃ¥de, vi blev talt til og behandlet pÃ¥, gav en klar fÞlelse af, at vi ikke var velkomne, og at vi blev dÞmt pÃ¥ vores udseende frem for vores adfÊrd.
Jeg oplevede behandlingen som diskriminerende og uacceptabel, og den står i skÊrende kontrast til, hvordan andre kunder i butikken blev mÞdt. Det var på ingen måde professionel kundeservice.
Jeg kommer ikke tilbage og kan på ingen måde anbefale stedet efter denne oplevelse.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
For ca.8 dage siden indleverede jeg en armlÊnke til reparation.
Ekspedienten sagde at reparationen ville koste300 kr. og at den ville vÊre klar indenfor 14 dage.
Fik så besked om at jeg kunne hente kÊden i dag, men da jeg skulle betale fik jeg at vide at reparationen kostede 660 kr.
Det ville jeg ikke betale, da jeg havde fået en fast pris ved indleveringen.
DesvÊrre var hende der havde sagt prisen på 300 kr. ikke på arbejde da jeg hentede den, men efter jeg sagde at jeg ville anmelde det på trustpilot gik de med på prisen på 300.
Jeg sagde dog at jeg ville anmelde det alligevel ð
Det var Aveny i RÞdovre Centret.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Som det fÞrste vil jeg fremhÊve den utrolige venlighed, varme og kÊrlighed butikken og personalet i RÞdovre Centrum fremstÃ¥r med og har givet mig. Tak â¥ïžâ¥ïž.
Jeg kÞbte mine vielsesringe den 17/9-25, her fik jeg en sublim service. Under hele forlÞbet til jeg hentede ringene den 16/10-25, er jeg kun blevet mÞdt positivt og meget professionelt samt fyldt med varme og fantastisk service.
I dag den 27/10-25, 9 dage efter brylluppet, var jeg inde med ringene, da der var kommet ridser i. Jeg var irriteret og selvfÞlgelig meget ked af det, ringene var ikke engang 10 dage gamle.
Jeg fik nummer 138, og den virkelige venlige og fyldt med uovertruffen service, forklarede mig, at idet vi havde valgt en mat overflade, ville ridser forekomme hurtigt.
Ekspedienten kunne se, at jeg var ked af det. Hun fik guldsmeden til at polere dem op uden beregning samt gav mig noget, så jeg selv kunne gÞre det, indtil jeg fik kÞbt det selv.
Jeg gav ekspedienten et varmt dybfÞlt kram og her kommer min anmeldelse.
Af hjertet tak fra en virkelig taknemlig og glad kunde.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem.

Aveny RÞdovre
Generelt god betjening og vejledning, i en butik med rigtig god stemning.
Og 5 ekstra stjerner til Daisy ð€© der fuldendte oplevelsen og gjorde vores "trods alt" kÞb uforglemmeligt.

Aveny i RÞdovre centrum
Mig og min kÊreste har lige vÊret inde og hente vores vielsesringe og alle de gange vi har vÊret inde og snakke og prÞve vores ringe har vi fået den bedste hjÊlp af sÞde sÞde Helle.
Helle er meget sÞd og virkelig dygtig til det hun laver. Hun gÞr en meget tryg og sÃ¥ giver hun altid en et smil pÃ¥ lÊben â€ïž
Har allerede anbefalet Helle til min kollega som også skal giftes.
KÃMPE anbefaling fra osð¥°
Tusind tak for hjÊlpen Helleâ€ïž

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Jeg smiler indeni over den eminente service, imÞdekommenhed og ja bare venlige menneskelighed alle ekspedienter på magisk vis har i Aveny i RÞdovre Centrum. Jeg kan nÊsten ikke tÊnke mig andet end at det må vÊre en rar arbejdsplads. De kan allesammen small talke med hjertet. Alle spÞrger ind til de behov man har. Og så har ingen derinde travlt. Tak fordi I er som I er. Jeg vil slå knude på migselv for kun at handle hos jer når jeg kÞber smykker.
Tydeligt at mÊrke jeres professionalisme, i gÞr jer umage . Dirks: her blir man betjent som en i rÊkken, Vibholm: her er ikke altid personale selvom man hÞrer pludren ude bagved, og slet ikke samme imÞdekommenhed ved betjening â€ïžâ€ïžâ€ïž. Tak for jer! I fortjener en âsÃ¥dan behandler du din kundeâ medalje!
- her var den fra mig

Til Aveny i RÞdovre Centrum
Jeg skriver denne klage for at udtrykke min dybe utilfredshed med en nylig oplevelse i jeres butik. Den 31/5-2025 besÞgte jeg Aveny kort med det formål at få repareret en ring.
Ved ankomst blev mit nummer kaldt, og jeg blev betjent af en ekspedient ved navn Daisy. Da hun så mig ved fÞrste Þjekast blev jeg allerede her mÞdt med en upassende attitude. Jeg må desvÊrre meddele, at hendes opfÞrsel var yderst uprofessionel og ubehagelig. Fra det Þjeblik jeg fortalte hende, at jeg skulle have repareret min ring, blev jeg mÞdt med en nedladende holdning. Der var ingen Þjenkontakt, og hendes svar var uhÞflige og afvisende. Det virkede tydeligt, at hun primÊrt var interesseret i at ekspedere mig så hurtigt som muligt, uden hensyn til god kundeservice.
Yderligere, da hun skulle udfylde en seddel for reparationen, opdagede jeg ved hjemkomst, at der kun stod "Ring, 14 karat". Dette er fuldstÊndig utilstrÊkkelig information og giver mig ingen mulighed for at dokumentere prÊcist, hvilken ring jeg har indleveret, hvis uheldet skulle vÊre ude, og ringen forsvinder. Tilmed nÊgtede hun at se kvitteringen for ringen, hvilket jeg finder dybt bekymrende og uforsvarligt.
Jeg har sjÊldent oplevet en så usympatisk ekspedient. Hele oplevelsen fik mig til at fÞle mig vÊrdilÞs og som ingenting. Denne form for behandling er fuldstÊndig uacceptabel og langt under den standard, man bÞr forvente fra en professionel smykkebutik. Da jeg forlod butikken, var jeg fast besluttet på aldrig at vende tilbage.
Jeg håber, I vil tage denne klage alvorligt og adressere de nÊvnte problemer med jeres medarbejder. God kundeservice er afgÞrende for at opretholde et godt omdÞmme og sikre tilfredse kunder.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Blev betjent i City 2. God og hjÊlpsom personale og min halskÊde blev renset til perfektion.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Jeg har kÞbt forlovelsesring til min kÊreste hos Aveny. Derudover har vi også kÞbt vielsesringe. De er meget flinke og hjÊlpsomme, ingen stress, så det har vÊret flere gode oplevelser.

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Tusind tak til kundeservice (Vibholm) som bare sendte ny vedhÊng fordi jeg har tabt kuglen. Det er super service

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Jeg elsker at komme i jeres butik i er altid så mega flinke og super rar og snakker med nu har jeg og kÊresten vÊret rigtig mange gang og kÞbe smykker hos her så jeg kan helt klart anbefale at komme aveny og det er ikke sidste gang vi kommer der
Super fin service og hurtig levering ð
Jeg er ovenud glad for smykkerne.
De er så smukke
Jeg glÊder mig til at forÊre et par af dem vÊk.
Super support og flinke medarbejdere.
Ringe jeg kÞbte er jeg bare glad for

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
KÞbte en fÞdselsdagsgave til min mand i den fysiske butik. Min mand ville ikke ha gaven, da han ikke går med smykker. Jeg kunne ikke få pengene retur, da der ikke er fortrydelsesret i fysisk butik. Handler aldrig i Aveny i RÞdovre centret igen!!!

Aveny - Smykker & Ure ããã®åç
Havde problemer med mit ene kÞb pÃ¥ deres Live ,skrev til deres kundeservice og fik den bedste service ,sÃ¥ jeg kunne kÞbe den flotte ring til prisen ,sÃ¥ ikke sidste gang jeg handler her ð

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã