レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg besÞgte Aveny i RÞdovre Centeret, da jeg ville kÞbe en bestemt halskÊde. Prisen skulle undersÞges, da det ikke er en lagervare, og jeg blev ringet op dagen efter, hvor jeg fik en pris pÃ¥ ov... もっず芋る

䌁業が回答したした

Overraskende god service i form af gaveÊske vedlagt samt lille aveny gavepose. Samt retur label og bytteregler vedlagt for nemt overblik. Bare gennemfÞrt nÃ¥r man bestiller gaver online. Der var li... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞber stort set altid mit guld i aveny RÞdovre centrum. Bestilte dog fra jeres outlet denne gang og fik 2 ud af 3 den 3 skrev i at den var pÃ¥ NÞrrebro afd og derfor ik ku levere den da de havde meget... もっず芋る

䌁業が回答したした

19.April 2024 Aveny RÞdovre centrum Vurdering af arvestykker, ekspedienten gav sig 100% bÃ¥de pÃ¥ tiden og den faglige ekspertise. TrovÊrdig vurdering og Êrlighed om at de kun kÞbte for metalprisen... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. 宝食品修理サヌビス
  3. 腕時蚈修理業
  4. 時蚈店

圓該䌁業による蚘述

Aveny er et eksklusivt dansk smykkebrand, som har over 60 års erfaring indenfor salg af smykker og ure samt reparationer. Vi har 2 butikker i StorkÞbenhavn samt en webshop, hvor du kan dykke ned i vores univers af eksklusive og elegante klassikere. Vi er eksperter indenfor guld, sÞlv, diamanter, smykker og ure. Du vil derfor altid kunne få kompetent vejledning, hvis du er i tvivl eller har spÞrgsmål til valg af smykke eller ur.

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

439件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Uacceptabel hÞj pris på halskÊde

Jeg besÞgte Aveny i RÞdovre Centeret, da jeg ville kÞbe en bestemt halskÊde.
Prisen skulle undersÞges, da det ikke er en lagervare, og jeg blev ringet op dagen efter, hvor jeg fik en pris på over 2.800 kr.
Jeg havde en 100% identisk forespÞrgsel i gang hos en anden Guldsmed i RÞdovre Centeret, og de kunne tilbyde mig prÊcis den samme halskÊde til 1.700 kr.

Det er fair nok at priserne ikke er ens i de forskellige smykkekÊder, men det her er en forskel, som efter min mening, ligger udover hvad man bÞr kunne forvente som kunde i samme IndkÞbscenter.

De 3 stjerner gives udelukkende for den meget venlige ekspedient i butikken og at jeg blev ringet op som lovet dagen efter.

2026幎3月9日

Hej Rikke.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Der kan vÊre flere ting der spiller ind iforhold til pris forskellen.
Der har vÊret en prisstigning på både sÞlv og guldvare, dette er noget vi får rettet i vores system hurtigt så vi altid er opdateret med det korrekt priser.
Det kan vÊre at den anden guldsmed ikke har fået rettet disse priser og derfor kan sÊlge den til en anden/gamle pris, eller en anden mulighed er at det er en udgået vare ved dem. Derfor kan priserne varierer.
Hvad der prÊcis er årsagen kan jeg ikke sige, da der som sagt kan vÊre man årsager til prisforskellen.

God dag til dig.

Sisse, Vibholm & Aveny.

Verden behÞver flere Daisy’er

Verden behÞver flere Daisy’er

Var i dag inde i Aveny, RÞdovre Centrum.

Ankommer til en butik fyldt med mennesker med mine 2 drenge, og trÊkker et nummer, skal have sendt en forlovelses ring ind for at få den lavet mindre, og har vÊret i 2 andre guldsmede for at få en pris på opgaven, og har fået 2 vidt forskellige priser, så henvende mig i denne butik, da det bliver min tur efter lidt ventetid bliver jeg mÞdt af den mest sÞde og kundemindede ekspedient jeg nogensinde har mÞdt.

Melder klart ud jeg sÞger en pris på opgaven da jeg har fået 2 vidt forskellige priser i 2 andre butikker, efter kort tid nÊvner Daisy en pris som er den billigste af de 3 tilbud, hun nÊvner dog samtidig muligheden for at ombytte / opgradere og til en yderst attraktiv pris, som jeg egentligt ikke engang spÞrg ind til da de 2 andre butikker har nÊvnt en meget hÞj pris for den mulighed, jeg takker derfor ja uden tÞven, men da jeg kun var forberedt på at ringen skulle sendes ind og laves mindre havde jeg ikke medbragt certifikat eller kvittering , hvortil hun smilte og sagde du kommer bare forbi med det når det passer.

Jeg sagde at jeg ville komme igen samme eftermiddag sammen med kÊresten så kunne vi smugkigge lidt på vielses ringe også, hvortil hun siger det vil hun glÊde sig til og vi bare kunne komme lige når det passede.

Kommer tilbage med kÊresten en time fÞr lukketid til en butik fyldt med endnu flere kunder end tidligere, venter pÊnt og bliver igen ekspederet af Daisy, som gir sig alt den tid der skal til og bare oser af overskud og glÊde på vores vegne, vi får en betjening jeg sjÊldent har oplevet fÞr, og vi kommer helt sikkert tilbage og kÞber vores vielses ringe hos Daisy.

Hvis alle var som Daisy så var den her verden helt sikkert fyldt med meget mere glÊde og overskud.

2026幎1月17日

Sisse, Vibholm og Aveny

Fantastisk Oplevelse I RÞdovre.

I dag var jeg nede i RÞdovre Centrum og fÃ¥ lavet huller i Þrene. Jeg var meget nervÞs og er ikke sÊrlig god til det der med nÃ¥le og skarpe ting. FÞrst kom jeg op til kassen med min mor, her sagde de at jeg eventuelt kunne kÞbe noget EMLA-Creme pÃ¥ apoteket sÃ¥ mit Þre kunne blive bedÞvet. De var meget sÞde, snakkede med mig og var gode til at forklare ting til mig. Da jeg kom igen efter jeg havde fÃ¥et cremen pÃ¥, kom der en anden ekspedient. Hun hev en stol frem og bad mig sidde ned. Jeg blev virkelig nervÞs, men hun hentede en kold vand til mig, som var pÃ¥ husets regning. Det tog ca. En Halv Time at fÃ¥ skudt et hul i der fÞrste Þre, hvor jeg opdagede at det ikke var slemt, derefter blev nummer 2 (hullet i der andet Þre) hurtigt skudt i lige bagefter. Hun skyndte ikke pÃ¥ mig, viste mig hvordan pistolen virkede, talte med mig og var virkelig sÞd i det hele taget. Man fÃ¥r en flaske rens til Þret og Þreringen med hjem med en forklaring pÃ¥, hvordan man bruger det. Øreringen og denne rens fÞlger med i prisen. Kan varmt anbefales at tage derind.

2025幎12月18日

Sisse, Vibholm

Ydmygende oplevelse..

Jeg og min mand havde en meget ubehagelig oplevelse i Aveny i City 2, som jeg oplevede som direkte diskriminerende. Jeg var inde for at kÞbe et armbånd og spurgte hÞfligt medarbejderen, om hun kunne prÞve armbåndene på, så jeg kunne se dem på et håndled. Da jeg spurgte, om hun også kunne prÞve et andet, pegede jeg på hendes håndled og sagde, at jeg ikke brÞd mig om det fÞrste.

Uden nogen form for berÞring hÊvede medarbejderen pludselig stemmen og råbte, at jeg ikke måtte rÞre hende. Jeg forklarede roligt, at jeg ikke havde rÞrt hende, og at hvis hun ikke Þnskede at prÞve armbåndene på, måtte hun selvfÞlgelig gerne sige nej. I stedet fortsatte hun med at råbe af mig foran andre kunder, hvilket var både ydmygende og meget ubehageligt.

Hun rÃ¥bte derefter, at vi skulle gÃ¥, og rÃ¥bte et hÞjt “farvel” efter os. EfterfÞlgende gik hun over til andre kunder og talte nedsÊttende om os. Den mÃ¥de, vi blev talt til og behandlet pÃ¥, gav en klar fÞlelse af, at vi ikke var velkomne, og at vi blev dÞmt pÃ¥ vores udseende frem for vores adfÊrd.

Jeg oplevede behandlingen som diskriminerende og uacceptabel, og den står i skÊrende kontrast til, hvordan andre kunder i butikken blev mÞdt. Det var på ingen måde professionel kundeservice.

Jeg kommer ikke tilbage og kan på ingen måde anbefale stedet efter denne oplevelse.

2025幎12月14日

Hej Begym.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på trustpilot.

Jeg er ked af at hÞre om din oplevelse i butikken. Og beklager hvis du har fÞlt oplevelsen som ubehagelig.

Jeg har snakket med butikken om episoden og kan forstå at der er 2 forskellige opfattelser af denne situation og det hele er en stor kommunikationsfejl.

Jeg vil gerne slå hårdt ned på at vi ikke diskriminere nogle personer og dÞmmer folk på deres udseende. Vi er et mangfoldig firma som rummer alle.

Jeg beklager meget for oplevelsen og Þnsker dig en god dag.

For ca.8 dage siden indleverede jeg en

For ca.8 dage siden indleverede jeg en armlÊnke til reparation.
Ekspedienten sagde at reparationen ville koste300 kr. og at den ville vÊre klar indenfor 14 dage.
Fik så besked om at jeg kunne hente kÊden i dag, men da jeg skulle betale fik jeg at vide at reparationen kostede 660 kr.
Det ville jeg ikke betale, da jeg havde fået en fast pris ved indleveringen.
DesvÊrre var hende der havde sagt prisen på 300 kr. ikke på arbejde da jeg hentede den, men efter jeg sagde at jeg ville anmelde det på trustpilot gik de med på prisen på 300.
Jeg sagde dog at jeg ville anmelde det alligevel 😟
Det var Aveny i RÞdovre Centret.

2025幎11月25日

Hej Leif.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Det er jeg ked af at hÞre.

SelvfÞlgelig skal du have det til den pris I havde aftalt, så det beklager jeg meget at du så fik en anden pris ved afhentning.

Jeg går naturligvis videre med det, så vi sikre at dette ikke sker igen.

SkÞn dag til dig

Sisse, Vibholm

Sublim service fyldt med varme og kÊrlighed ♥♥

Som det fÞrste vil jeg fremhÊve den utrolige venlighed, varme og kÊrlighed butikken og personalet i RÞdovre Centrum fremstÃ¥r med og har givet mig. Tak ♥♥.

Jeg kÞbte mine vielsesringe den 17/9-25, her fik jeg en sublim service. Under hele forlÞbet til jeg hentede ringene den 16/10-25, er jeg kun blevet mÞdt positivt og meget professionelt samt fyldt med varme og fantastisk service.

I dag den 27/10-25, 9 dage efter brylluppet, var jeg inde med ringene, da der var kommet ridser i. Jeg var irriteret og selvfÞlgelig meget ked af det, ringene var ikke engang 10 dage gamle.

Jeg fik nummer 138, og den virkelige venlige og fyldt med uovertruffen service, forklarede mig, at idet vi havde valgt en mat overflade, ville ridser forekomme hurtigt.

Ekspedienten kunne se, at jeg var ked af det. Hun fik guldsmeden til at polere dem op uden beregning samt gav mig noget, så jeg selv kunne gÞre det, indtil jeg fik kÞbt det selv.

Jeg gav ekspedienten et varmt dybfÞlt kram og her kommer min anmeldelse.

Af hjertet tak fra en virkelig taknemlig og glad kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem.

2025幎10月27日

Aveny RÞdovre

Aveny RÞdovre
Generelt god betjening og vejledning, i en butik med rigtig god stemning.
Og 5 ekstra stjerner til Daisy 🀩 der fuldendte oplevelsen og gjorde vores "trods alt" kÞb uforglemmeligt.

2025幎10月1日

Aveny i RÞdovre centrum

Aveny i RÞdovre centrum

Mig og min kÊreste har lige vÊret inde og hente vores vielsesringe og alle de gange vi har vÊret inde og snakke og prÞve vores ringe har vi fået den bedste hjÊlp af sÞde sÞde Helle.
Helle er meget sÞd og virkelig dygtig til det hun laver. Hun gÞr en meget tryg og så giver hun altid en et smil på lÊben ❀
Har allerede anbefalet Helle til min kollega som også skal giftes.
KÆMPE anbefaling fra os🥰
Tusind tak for hjÊlpen Helle❀

2025幎9月22日

Sisse, Vibholm & Aveny

Jeg smiler indeni over den eminente

Jeg smiler indeni over den eminente service, imÞdekommenhed og ja bare venlige menneskelighed alle ekspedienter på magisk vis har i Aveny i RÞdovre Centrum. Jeg kan nÊsten ikke tÊnke mig andet end at det må vÊre en rar arbejdsplads. De kan allesammen small talke med hjertet. Alle spÞrger ind til de behov man har. Og så har ingen derinde travlt. Tak fordi I er som I er. Jeg vil slå knude på migselv for kun at handle hos jer når jeg kÞber smykker.
Tydeligt at mÊrke jeres professionalisme, i gÞr jer umage . Dirks: her blir man betjent som en i rÊkken, Vibholm: her er ikke altid personale selvom man hÞrer pludren ude bagved, og slet ikke samme imÞdekommenhed ved betjening ❀❀❀. Tak for jer! I fortjener en “sÃ¥dan behandler du din kunde” medalje!
- her var den fra mig

2025幎6月23日

Til Aveny i RÞdovre Centrum

Til Aveny i RÞdovre Centrum

Jeg skriver denne klage for at udtrykke min dybe utilfredshed med en nylig oplevelse i jeres butik. Den 31/5-2025 besÞgte jeg Aveny kort med det formål at få repareret en ring.

Ved ankomst blev mit nummer kaldt, og jeg blev betjent af en ekspedient ved navn Daisy. Da hun så mig ved fÞrste Þjekast blev jeg allerede her mÞdt med en upassende attitude. Jeg må desvÊrre meddele, at hendes opfÞrsel var yderst uprofessionel og ubehagelig. Fra det Þjeblik jeg fortalte hende, at jeg skulle have repareret min ring, blev jeg mÞdt med en nedladende holdning. Der var ingen Þjenkontakt, og hendes svar var uhÞflige og afvisende. Det virkede tydeligt, at hun primÊrt var interesseret i at ekspedere mig så hurtigt som muligt, uden hensyn til god kundeservice.

Yderligere, da hun skulle udfylde en seddel for reparationen, opdagede jeg ved hjemkomst, at der kun stod "Ring, 14 karat". Dette er fuldstÊndig utilstrÊkkelig information og giver mig ingen mulighed for at dokumentere prÊcist, hvilken ring jeg har indleveret, hvis uheldet skulle vÊre ude, og ringen forsvinder. Tilmed nÊgtede hun at se kvitteringen for ringen, hvilket jeg finder dybt bekymrende og uforsvarligt.

Jeg har sjÊldent oplevet en så usympatisk ekspedient. Hele oplevelsen fik mig til at fÞle mig vÊrdilÞs og som ingenting. Denne form for behandling er fuldstÊndig uacceptabel og langt under den standard, man bÞr forvente fra en professionel smykkebutik. Da jeg forlod butikken, var jeg fast besluttet på aldrig at vende tilbage.

Jeg håber, I vil tage denne klage alvorligt og adressere de nÊvnte problemer med jeres medarbejder. God kundeservice er afgÞrende for at opretholde et godt omdÞmme og sikre tilfredse kunder.

2025幎5月31日

Hej Camilla.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på trustpilot.

Det er jeg ked af at hÞre om din oplevelse i butikken. Det er sjÊlden vi har klager fra netop den butik, så det beklager jeg meget at det er tilfÊldet ved dit besÞg og at du oplevede en utilstrÊkkelig kundeservice.

Jeg giver naturligvis risen videre så vi sikre os at dette ikke sker igen.

Jeg Þnsker dig en dejlig dag.

Sisse, Aveny & Vibholm

Blev betjent i City 2

Blev betjent i City 2. God og hjÊlpsom personale og min halskÊde blev renset til perfektion.

2025幎5月31日

Utrolig flinke

Jeg har kÞbt forlovelsesring til min kÊreste hos Aveny. Derudover har vi også kÞbt vielsesringe. De er meget flinke og hjÊlpsomme, ingen stress, så det har vÊret flere gode oplevelser.

2025幎5月17日

Sisse, Vibholm & Aveny Kundeservice

Tusind tak til kundeservice (Vibholm)

Tusind tak til kundeservice (Vibholm) som bare sendte ny vedhÊng fordi jeg har tabt kuglen. Det er super service

2025幎5月5日

Sisse, Vibholm & Aveny Kundeservice

Super support og flinke medarbejdere.

Super support og flinke medarbejdere.
Ringe jeg kÞbte er jeg bare glad for

2025幎3月17日

KÊre Jonna,

Tusind tak for dine 5 stjerner og for dine fine ord. Vi er så glade for at hÞre om din oplevelse :-)

Katrine, Aveny

Ingen fortrydelsesret

KÞbte en fÞdselsdagsgave til min mand i den fysiske butik. Min mand ville ikke ha gaven, da han ikke går med smykker. Jeg kunne ikke få pengene retur, da der ikke er fortrydelsesret i fysisk butik. Handler aldrig i Aveny i RÞdovre centret igen!!!

2025幎3月23日

KÊre Tina,

Tusind tak fordi du rÊkker ud til os. Vi har 100 dages bytte- og returret på alle varer, som ikke er specialbestillinger. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan forstå hvad som er bag dette og se om ikke vi kan finde frem til en god, fÊlles lÞsning.

Du må derfor meget gerne kontakte vores kundeservice på info@aveny.dk :-)

Katrine, Aveny

God service,flotte vare

Havde problemer med mit ene kÞb pÃ¥ deres Live ,skrev til deres kundeservice og fik den bedste service ,sÃ¥ jeg kunne kÞbe den flotte ring til prisen ,sÃ¥ ikke sidste gang jeg handler her 😊

2025幎3月3日

KÊre Annette,

Tusind tak for din fine anmeldelse og dejligt at hÞre at vi fandt en lÞsning :-)

Ønsker dig en dejlig dag!

Rebecca, Aveny.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。