レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊkkerhed og forkÊlelse. Flot anretning og god smag. Bedste anbefaling herfra. Vi fik "Egg Benedict" variant med svampe og avokado. Velsmagende sauce. Fine lÊkre og flot anrettede Pistacie Pandekager.... もっず芋る

Min kÊreste og jeg har nu spist pÃ¥ cafe love 5 gange. Det er fremragende mad, god service og rigtig gode drinks, flot anrettede. Indretningen med lyserÞde blomster, flamingoer og grÞnne planter pÃ¥... もっず芋る

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

39件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 9に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

BesÞgte Café Love og bestilte en Þl på

BesÞgte Café Love og bestilte en Þl pÃ¥ 50 cl til 70 kr., som bÃ¥de stod pÃ¥ deres menukort og online. Jeg fik dog serveret et glas pÃ¥ 40 cl. Da jeg nÊvnte det for tjeneren, fik jeg at vide, at “vi skÊnker lidt over stregen, sÃ¥ det passer”. Det gjorde det bare ikke — for selv med lidt ekstra var der stadig ikke i nÊrheden af 50 cl i glasset.

I praksis betalte jeg altså for 50 cl og fik omkring 40–42 cl. Det virker uprofessionelt, og det efterlod et dårligt indtryk. Jeg kommer nok ikke igen.

2026幎4月18日
自発的なレビュヌ

Jeg var inviteret ud af spise af min

Jeg var inviteret ud af spise af min veninde, da vi skulle fejre min fÞdselsdag. Hun havde i forvejen bestilt bord, fortalt at det var fÞdselsdag og bedt om et bord tÊt ved flamingoerne, da jeg elsker flamingoer.
Da vi kom var der hverken flag på bordet eller tÊt på de famÞse flamingoer.
Nå men vi bestilte mad og da maden kom var min burger forkert, så min veninde sad og spiste imens jeg ventede på min mad.
Jeg fik så 20% på min burger og min veninde fik et tequila shot.
Super Êrgerligt at der er gjort så meget ud af selve restauranten og så lidt ud af maden og betjeningen.

2026幎3月21日

DÃ¥rlig stil.

Var nede og fÃ¥ 2 × morgenmadstallerken og kaffe. Havde et go dream gavekort (brunch for 2), og der stod der pÃ¥ go dream hvad man kan fÃ¥ for det gavekort. Og der stod der man kunne fÃ¥ 2 × morgenmadstallerken og 2 × filterkaffe. Men da vi skulle betale, og at jeg skulle betale ekstra, hvilket jeg ikke forstod, sagde tjeneren bag kassen, at man enten kunne vÊlge de 2 morgenmadstallerkener eller 2 × filterkaffe, sikke en stor lÞgn. De snyder hvor de kan. Der er sgu da ingen der vil give 299 kr for 2 × filterkaffe....sÃ¥ vÊr vÃ¥gen folkens nÃ¥r i skal bruge sÃ¥dan et gavekort dernede.

2026幎3月19日
自発的なレビュヌ

En mega flot restaurant med en

En mega flot restaurant med en fantastisk placering. Maden smagte formidabelt, ekstrem gode pomfritter.
Var dog virkelig skuffet over den ansvarlige/manageren han virkede som om han altid var efter de sÞde piger der lavede en ellers god kundeservice, han kiggede over skulderen på dem ved alt hvad de gjorde og alt hvad de gjorde var forkert selvom han så gjorde prÊcis det samme efter, det lÞd som om han snakkede ned til dem og det var lidt skrÊmmende at tÊnke på de sÞde piger skulle arbejde med ham hele dagen.

2026幎2月14日
Cafelove ロゎ

Cafelove からの回答

Hej Kim, tak for din feedback.
Vi er kede af, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger.

Vores medarbejdere og ansvarlige har et godt og respektfuldt samarbejde, og den interne kommunikation kan udefra nogle gange opleves anderledes, end den er ment.
Respekt og forståelse går begge veje, og et trygt arbejdsmiljÞ er noget, vi tager meget alvorligt.

Vi sÊtter pris på dine rosende ord om maden og placeringen.

Mega god personale

Mega god personalle, og mega god service kan 100% anbefales isÊr Oliveira gÞr det godt drinksene kommer hurtigt selvom vi er 7 piger der bestiller adlibiutum det gÃ¥r stadig hurtigt. Mega sÞd personale og mega venlige og matcher vores vibe 💓

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Efter min vurdering er dette den bedste

Efter min vurdering er dette den bedste café, jeg har besÞgt i Danmark. Maden var velsmagende og tilberedt med stor omhu, og desserterne var af hÞj kvalitet. Hele oplevelsen levede fuldt ud op til forventningerne.
Servicen var professionel, venlig og imÞdekommende, og personalet bidrog til en meget behagelig atmosfÊre.
Hvis det havde vÊret muligt at give 10 stjerner, havde stedet fortjent det – derfor gives der uden tvivl 5 stjerner herfra.

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ

UdsÞgt oplevelse med gode drinks.

Min kÊreste og jeg har nu spist på cafe love 5 gange.
Det er fremragende mad, god service og rigtig gode drinks, flot anrettede.
Indretningen med lyserÞde blomster, flamingoer og grÞnne planter på vÊggene, giver Cafe Love et helt specielt afdÊmpet og lÊkkert lys.
En restaurant som skiller sig ud og som bÞr opleves

2026幎1月31日
自発的なレビュヌ

Cafe love er et dejligt sted

Maden er i top, det er 3 gang jeg er her, jeg kommer helt sikkert igen.
Og servicen er super god

2025幎12月1日

Meget bÞrnevenligt

Maden er i top, det er 3 gang jeg er her, jeg kommer helt sikkert igen.
Det er meget bÞrnevenligt og du må gerne tage barnevognen med ind, jeg bliver altid mÞdt med et smil og spurgt om alting er som det skal vÊre. Jeg har i dag ventet maks 10 min på maden også kom den. God service

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Dårlig Service, dårligt mad, alt for lang ventetid

Alt for lang ventetid og skuffende mad
Jeg var ude at spise på den ellers flotte restaurant. Vi bestilte alle fire en burger til 169 kr. – til den pris forventer man både kvalitet og ordentlig service.

Efter en 30 min begyndte vi at undre os, da vi stadig intet havde fÃ¥et. Imens kom to andre selskaber – familie pÃ¥ fire, og en familie pÃ¥ tre – som begge fik deres mad langt fÞr os, selvom de bestilte efter. Da vi havde ventet 45 minutter, havde stort set alle omkring os fÃ¥et serveret deres retter, mens vi stadig sad uden.

Vi mÃ¥tte selv rejse os og gÃ¥ op til tjenerne for at spÞrge, hvor vores mad blev af. De kiggede flere gange i vores retning og havde tydelig Þjenkontakt med os, men valgte ikke at informere os om forsinkelsen. Det er dÃ¥rlig service – man bÞr selv gÃ¥ ned til gÊsterne og forklare situationen, sÃ¥ de ikke sidder i uvished.
Svaret vi fik var, at der ville gå yderligere 20 minutter. På det tidspunkt havde vi allerede ventet alt for lÊnge, og vi taler kun om fire burgere, som alle andre omkring os tilsyneladende kunne få uden problemer.

Da maden endelig kom, var den desvÊrre heller ikke ventetiden vÊrd. Burgeren var tÞr, bÞffen smagte kunstigt og mindede mest af alt om billigt, udenlandsk kÞd. Helt Êrligt den dårligste burger, jeg nogensinde har fået.

Til sidst, da vi skulle betale, fik vi blot et hurtigt ”undskyld”. Ingen rabat, ingen kompensation, ingen forsÞg pÃ¥ at rette op pÃ¥ den dÃ¥rlige oplevelse. Vi mÃ¥tte betale fuld pris.

Konklusion: En flot restaurant, men med elendig service, alt for lang ventetid og mad af virkelig dårlig kvalitet. Det er sidste gang, jeg kommer her

2025幎9月12日
自発的なレビュヌ

Maden var fin men ventetiden lang

Maden var fin, men ventetiden var lang.
Var forbi Café Love for at få frokost.
Drikkevarer og bestik kom ret hurtigt, men så gik det desvÊrre også nedad bakke derfra.

Efter mit bord havde bestilt mad, gik der 30 min til vi fik den. Et Êgtepar ved et nÊrliggende bord klagede til tjeneren over det samme, og fik besked om at maden kom lige om lidt.
OverhÞrte tjeneren sige til nogle nyankomne gÊster at der var lidt ventetid på maden, da kÞkkenet var bagud/lige skulle i gang.

Tjeneren beklagede ventetiden da maden endelig kom.

2025幎7月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。