Rigtig god kaffe og upÃ¥klageligâŠ
Rigtig god kaffe og upåklagelig kundeservice
Hos Coffeelove.dk er det den gode kaffe, der er i hÞjsÊdet og som vi har fokus pÃ¥. Jagten pÃ¥ den perfekte kop kaffe stopper aldrig â og den findes mÃ¥ske heller ikke. En stribe faktorer afgÞr oplevelser af kaffen, og der vil altid kunne blive Êndret pÃ¥ det ene eller andet som fx bÞnner, ristning, vandkvalitet og brygning. For os handler det om altid at fÃ¥ kvalitet i koppen. Det betyder, at vi er med hele vejen rundt om kaffen fra den bliver pakket og bragt hertil, og til vi rister, blander, opbevarer, mÊrker og transporterer. Intet er tilfÊldigt. Heller ikke, hvordan du vÊlger at tilberede kaffen. For hvad er egentlig den bedste kaffe? Det er helt individuelt og afhÊnger 100% af dine smagslÞg og vaner. Der findes tusindvis af muligheder indenfor sorter, blandinger, ristninger og variationer, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Det eneste, vi insisterer pÃ¥, er at bÞnnen er god og friskristet. Og det er den altid hos os.
NÞrrebred 111, 2625, VallensbÊk, ãã³ããŒã¯
Rigtig god kaffe og upåklagelig kundeservice
Fantantisk kaffe og dejlig betjening - anbefales