Altid god mad og hÞflig betjening
Altid god mad og hÞflig betjening. Kan kun anbefale at spise der
Altid god mad og hÞflig betjening. Kan kun anbefale at spise der
Altid hÞflig betjening. Gode pizzaer, lÊkker ret med lam, butterchicken er god og udmÊrket husets burger samt gode fritter og dyppelse.
Maden var desvÊrre lang tid undervejs... og kvaliteten desvÊrre ikke noget at klappe i hÊnderne for. Fik ben med fritter og coldslaw og chilli mayo mayo okay Spice.. benene smagte ikke rigtig af noget... burde have vÊret saltet og stegt i ovnen et par timer...alt for lidt salat.. osv osv,,,, kunne skrive meget mere men det korte af det lange ikke et sted jeg ville anbefale ...
Jeg har vÊret på Cafe Rica 2 gange sammen med min hustru og en gang dammen med et vennepar som vi har. Alle gange har vÊret en rigtig god oplevelse. Ventetid? SelvfÞlgelig maden skal jo laves;-) Alle 3 gange har vÊret en fornÞjelse, som betyder jeg igen skal forbi og spise god mad med 4 af mine venner. Dejligt sted i Skanderborg
Flot burger leveret af wolt. Lige indtil fÞrste bidâŠ.. tÞrreste gummibÞf ever. Meget skuffende
Vi skulle til arrangement i Kulturhuset og var i god tid, så vi kunne nå at spise - men ak - vi måtte forlade stedet efter at have ventet 50 min på vores mad, der stadig ikke var kommet. Vi fik ikke engang en beklagelse eller undskyldning og drikkevarer betalte vi for. Dårlig service, så kan godt finde et andet sted nÊste gang. Trist at man ikke engang kan beklage.
Best food and service in skandeborg, would highly recommend this restaurant
Vi spiste der igår. SjÊldent har jeg fået så god mad. Det var hele vejen igennem. I lille skanderborg er der langt mellem de store oplevelser, men her var der en af de små perler. Håber den overlever og får mange gÊster, tak