Bestilte et Akropovic udstødning til min ZX6R , kom i kontakt med William ift prisgaranti, hurtig respons, han kommunikere over sms det fungere. KANON kundeservice, hurtig levering 🚚 👍🏼. Tro... もっと見る
企業が回答しました
God service og fantastisk behandling af mig som kunde, da varen fra producentens side ville være flere måneder forsinket. De kan varmt anbefales 👍
企業が回答しました
Tak for råd og vejledning - Fand’me rart med noget gedigen feedback, når man har nogle lidt mere krads’børstige tekniske spørgsmål. Ligeledes stor ros for lynhurtig betjening, og fedt at man kan køb... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte en hjelm og en SP Connect telefonholder Inden bestilling havde jeg et par spørgsmål som blev besvaret hurtigt og professionelt af kundeservice og mine varer kom 4 dage efter. Jeg kan v... もっと見る
企業が回答しました
En shop. Alt til din motorcykel. 100.000+ produkter. 350 + brands. Det nye hjem for motorcykel entusiaster🏍️⚙️🇩🇰
Dam Holme 11, 3660, Stenløse, デンマーク
De kan varmt anbefales 👍

Parts Denmark からの回答
Det er lang tid siden man har fået den venlige og behagelige service når jeg har handlet hos MC forhandlere over hele landet som jeg har fået hos Parts Danmark, de giver sig virkelig god tid til at hjælpe, så tusinde tak til jer Wiliam👍

Parts Denmark からの回答
God og effektiv service. Kæmpe stort udvalg og let at finde rundt på hjemmesiden. Kan varmt anbefale Parts Danmark.

Parts Denmark からの回答
Fick super bra service av William och dessutom snabb leverans, rekommenderar! 👌🏼

Parts Denmark からの回答
En nem hjemmeside at finde rundt på og hurtig levering

Parts Denmark からの回答
KANON kundeservice, hurtig levering 🚚 👍🏼.
Troede den kom til pakkeshop, men GLS leverede den privat istedet.
Bestemt ikke sidste gang jeg handlet ved dem☺️

Parts Denmark からの回答
Skulle have ny affjedring på min mc og var lidt i tvivl omkring det men fik en super guide og service. Kan klart anbefale disse gutter

Parts Denmark からの回答
Jeg bestilte et Rabaconda dæk-apperat. De var meget venlige og hjalp mig med, at finde ud af om det kunne passe med mine fælge til monosvinger. Jeg synes det var god service og dæk-apperatet er jeg glad for. Jeg bestiller helt sikkert flere dimser og reservedele fra dem.

Parts Denmark からの回答
Gode priser og et stort udvalg. Måtte lige rykke for levering, men så gik det også hurtigt.

Parts Denmark からの回答
Super god oplevelse og rigtig god service. Alt fungerede perfekt – kan klart anbefales!

Parts Denmark からの回答
Rigtig god oplevelse med parts denmark. fik en lille gave med i min pakke og super god kundeservice der besvarer spørgsmål når man har brug for hjælp. det bare i orden

Parts Denmark からの回答
Fantastisk og hurtig service! Og fedt med så mange produkter

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。