Jeg bestilte en snakkurv med chilimayo. Chilimayoen var tört i toppen, den havde klart stÃ¥et for lÊnge uden at vÊre dÊkket til. Selve indholdet af snakkurven smagte af gammelt friture fedt. Det var si... ãã£ãšèŠã
Havde aftalt et 8 timers arrangement med 3 retters menu: Laksetatar, OksemÞrbrad, Chokoladekage m is og frisk frugt + husets vin-vand-cocktails-fadÞl alt incl. Velkomstdrik: Aparol Spritz var meget t... ãã£ãšèŠã
Vi har i dag holdt en 80 Ã¥rs fÞdselsdag med en dejlig 3 retters menu. Vi har haft en dejlig oplevelse sÞd betjening, SkÞn mad, rigeligt af det og pÊnt anrettet. Der manglede ikke noget og drikkevarer... ãã£ãšèŠã
Dejlig julefrokost buffet som vi havde bestilt til 12 pers. Veltillavet, velsmagene og rigeligt med mad. Et Þnske kunne vÊre at rugbrÞd og franskbrÞd var med lidt mere kerner og lidt mere groft. Evt.... ãã£ãšèŠã
Brunch buffet og superbetjenning
Brunch buffet 15-04-2018 for 20 personer, super service, buffet i top
betjenning, super smil fra pigerne, vestegnens absolut bedste, vi
kommer snart igen!

Cafesesa ããã®åç
To timers ventetid på frokost som var bestilt i forvejen.
Aldrig har jeg oplevet så ringe og amartÞragtigt personale. Vi er til gravÞl som naturligvis aftalt og bestilt på forhånd. Vi måtte vente 30 min. på at kunne få noget at drikke og mere end 90 min. på 2 stykker med rugbrÞd.
Skiltet man bliver mÞdt med i dÞren var månedens joke.
Come in - we are awesome.
Kl. 15.30 var vi nÞd til at kÞre med 2 grÊdende bÞrn som ikke havde fået frokost skÞnt vi havde vÊret på cafeen i nÊsten 120 min. (På det tidspunkt var de ved at vÊre klar til at vi kunne sÊtte os til bords)
Jeg vil aldrig anbefale nogen at holde et stÞrre arrangement på mere end 2 personer dette sted.
Aldrig igen vil jeg sÊtte mine ben der.

Cafesesa ããã®åç
AnbefalelsesvÊrdig - til daglig og til fest!
Da vi skulle fejre guldbryllup ved at invitere et halvt hundrede mennesker til et frokostarrangement, blev vi anbefalet Cafe SeSa. Da vi rettede en henvendelse til Cafe SeSa fik vi en meget fin og professionel modtagelse, hvor vi blev budt på kaffe mens vi drÞftede mulighederne. Det så attraktivt ud. Inden vi besluttede os, spise vi der et par gange. Fantastisk god mad og en meget venlig og imÞdekommende betjening. Vi var ikke i tvivl, festen skulle holdes i de dejlige lokaler med den smukke udsigt over havnen, den gode service og den dejlige mad, nemlig på Cafe SeSa.
Vore gÊster var meget begejstrede over stedet, betjeningen og maden, som i hÞj grad skabte fundamentet under en uforglemmelig god stemning. Som vÊrter kan vi med glÊde se tilbage på, at vi fulgte anbefalingen, som vi uden forbehold hermed videregiver.
Et råd vi selv har fulgt efterfÞlgende idet vi allerede har spist der et par gange mere.

Cafesesa ããã®åç
Fantastisk mad og sÞde mennesker
Altid et besÞg vÊrd - i smukke omgivelser..

Uforglemmelig konfirmation
Har netop afholdt min mindste sÞns konfirmation hos Cafe Sesa. Bestilte lokalet i stueetagen med den mest fantastiske udsigt ud over indsejlingen til IshÞj Havn og VallensbÊk Havn. Fra 1. kontakt ved reservation, til festen var slut, har vi fÞlt os i trygge hÊnder. Personalet hos Sesa er meget imÞdekommende og man fornemmer, at man som kunde er i centrum.
Maden levede op til alles forventninger og lidt til. Det var faktisk et samtaleemne blandt gÊsterne, hvor tilfredse de havde vÊret med maden.
Så kÊre Cafe Sesa. Tusind tak for at gÞre min sÞns konfirmation til en helt igennem uforglemmelig dag! I har fortjent alle 5 stjerner.

LÊkker mad, SkÞnt personale
En veninde og jeg spiste på cafeen en onsdag aften i dejligt sommer vejr. Vi sad på den store terrasse ud til vandet, virkelig dejlig placering.
Maden var lÊkker !
Personalet var super sÞde og hjÊlpsomme.
Dog ventede man lidt lÊnge på maden, men af en ny opstartet cafe, så var helheds oplevelsen super
Jeg vil klart anbefale andre at spise der