Jeg har fÃ¥et oprettet en vanvittig god aftale med Cafe u. Jeg stod og manglede en kaffe automat til mit arbejdsplads. KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig hÞflig herre, da... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har lige fÃ¥et vores nye Kaffemaskine med touchdisplay. Det opgradering er vi rigtige glad for da vi selv bestemme hvilken stÞrrelse kaffedrik vi vil have og hvor stÊrk den skal vÊre. Vi har v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi giver Cafeu 5 stjerner hele vejen igennem, fra salg til installation. Super stor hjÊlpsomhed og venlighed hele vejen igennem. Vi nyder vores kaffe hver dag med automatisk levering nÃ¥r noget er ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk fra dem, det er et stort svindelfirma, de nÊgter at lave der maskiner nÃ¥r de ikke virker og vil ikke tage maskiner retur, fÞr aftalen er udlÞbet efter 24 mÃ¥neder som de heller ikk i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cafeu leverer Danmarks mest enkle og simple kaffelÞsninger til Erhverv. Derudover er Cafeu leveringsdygtig af kvalitetskaffe til vestjyske priser.
StorstrÞmsvej 42, 6715, Esbjerg N, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Er lige blevet betjent af Johnny:-) super servicemindet medarbejder, flere som ham tak!
Tusind tak for hjÊlpen Johnny.
Vi har nu haft vores kaffeautomat i godt et år, og har vÊret meget tilfredse. Har der vÊret et problem, var lÞsningen kun en opringning vÊk. Super god kundeservice.
Hold jer langt vÊk fra dem, det er et stort svindelfirma, de nÊgter at lave der maskiner når de ikke virker og vil ikke tage maskiner retur, fÞr aftalen er udlÞbet efter 24 måneder som de heller ikk informerede om inden. VÊrste kundeservice bare hold jer langt vÊk fra dem

Cafeu ããã®åç
Fantastisk oplevelse hele vejen igennem
Super maskiner og produkter
Servicen er i top fra sÊlger til montÞr
Jeg har fået oprettet en vanvittig god aftale med Cafe u. Jeg stod og manglede en kaffe automat til mit arbejdsplads.
KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig hÞflig herre, dagen efter kom der en flink tekniker samt havde han kaffeautomaten med sig.
- bedre service finder man ikk hos andre.
ððððð herfra!!
Mohammad
Fredericiabilpleje

Cafeu ããã®åç
Vi har lige fået vores nye Kaffemaskine med touchdisplay. Det opgradering er vi rigtige glad for da vi selv bestemme hvilken stÞrrelse kaffedrik vi vil have og hvor stÊrk den skal vÊre.
Vi har vÊret kunde hos dem i snart 5 år og vi aldrig blevet trÊt af deres kaffe eller kakao.
Service altid helt i top, aldrig nogen problem med hverken maskine eller leveringer.

Cafeu ããã®åç
God service og hurtig levering
Og vigtigst rigtig god kaffe

Cafeu ããã®åç
Vi giver Cafeu 5 stjerner hele vejen igennem, fra salg til installation. Super stor hjÊlpsomhed og venlighed hele vejen igennem. Vi nyder vores kaffe hver dag med automatisk levering når noget er ved at vÊre tÞmt. Kan varmt anbefale at tage en snak med dem his du mangler kaffelÞsning.
Hilsen MC TAG A/S i SkÞdstrup

Cafeu ããã®åç
Uanset om det er nye produkter eller produkter vi har i forvejen, kan vi altid regne med hurtig levering når vi har behov, ofte fra dag til dag.

Hej,
Vi har haft en lÊngere kontrakt med virksomheden, og vi har desvÊrre oplevet flere udfordringer.
Kontrakterne er meget lange og komplicerede, og ved opsigelse modtog vi en faktura for afhentning og rengÞring, selvom der det sidste år ikke blev udfÞrt service eller vedligeholdelse som forventet.
Derudover blev vi tilbudt nyere maskiner, men dette krÊvede underskrift af en helt ny kontrakt med lang bindingsperiode.
Man skal vÊre meget opmÊrksom på detaljer og ekstraomkostninger i forbindelse med kontrakten.
Vi bruger nu en anden leverandÞr og er betydeligt mere tilfredse.

Cafeu ããã®åç
VÊrste firma masser hemmelige gebyrer noget så simpelt at når de skal hente deres maskine efter man har haft et samarbejde tager de 2000+ moms og du betaler for en minimum forbrug og der inkluderet produkter så de sender produkter ud for de minimums kopper du skal sÊlge så du har et eller andet sted betalt for produkterne men når de henter maskinen enten tager de produkterne med ellers så afregner de dig igen for dem kan klart ikke anbefales herfra

Cafeu ããã®åç
Mega hurtig levering og utrolig lÊkker kaffe!
Vi vil varmt anbefale Cafeu
Det er en god kaffelÞsning og der er en god kundeservice. Det er altid flinke mennesker i den anden ende af telefonen, ligesom de er gode til at komme ud hvis der er nedbrud på maskinen der mod forventning ikke kan lÞses telefonisk.

Meget DÃ
Ã
Ã
RLIG oplevelse
Kaffemaskinen havde problemer fra starten, jeg måtte bruge tid hver dag på at få det til at fungere eller skulle jeg ringe til kundeservice for at få hjÊlp. De sendte teknikere 2 gange for at lÞse problemet, og det tog nÊsten en måned at lÞse alle problemerne. Jeg er meget ked af det, fordi jeg mistede nÊsten alle kunderne for kaffe i lÞbet af denne periode. Også de opkrÊver et administrationsgebyr på 35kr for at sende fakturaen til manuel betaling !!. Jeg vil stÊrkt anbefale, at I holder jer vÊk fra dette firma.

Cafeu ããã®åç
Til dato den bedste maskine vi har investeret i
LÊkker smag i kaffen og ik i mindst kakao
Det er ik bare sådan noget billig hallÞj det er kvalitet ved hver en kop
Og servicen har vÊret i top lige fra start a der ik en finger og sÊtte
Klart en anbefaling herfra

Cafeu ããã®åç
Super god dialog fÞr bestilling, hurtig installation samt fin hjÊlp med indstilling og vejledning efterfÞlgende.

Cafeu ããã®åç
Jeg fik hurtig og professionel hjÊlp fra teamet hos Cafeu âJhonnyâ.
Alt blev ordnet uden problemer, og kommunikationen var super nem.
Jeg handler helt sikkert hos dem igen nÊste gang vi skal bruge noget til kaffehjÞrnet.

Fantastisk service
Jeg ville sige tudsen gange tak til Torben Laursen Senior Konsulent, som kom ud til os og fremviste deres maskiner og vi fik lov til at afprÞve maskinerne og smage fÞrst, inden vi tog en beslutning, og sÞrgede for at vi fik den rigtigt valg, servicen kan ikke beskrives Torben fra 0 til 100 gennemgÃ¥r alt med dig, og skadersyger den bedste priser og lÞsning samt opstarts gebyr ð til en.
Det har vÊret den bedste lÞsning for os vi er super glade for alt, både servicen og behandling og maskinen er bare tiptop,
Selv efter 1 måned ringer han op og efterfÞlger om alt som skal vÊre og funger. Torben du er den bedste sÊlger konsulent.
Vi klar anbefal folk som skal
Have en kaffe lÞsning så tag fat i cafeu.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã