レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi har haft DBC Coffee inde over i forbindelse med valg af ny kaffeløsning til vores virksomhed. Allerede fra start var der fokus på at finde den rigtige løsning frem for at sælge hurtigst muli... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Konge service, vi har kvatals levering, men var løbet tør for chokolade, jeg ringede kl. 9.01 og hele leverancen, der først skulle være leveret en måned senere, kom 1 ½ time efter. MVH. Rasmus Wint... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har valgt DBC Coffee som vores nye firma kaffe løsning. Det er en stor fornøjelse at få så god en kop kaffe, mange gode varianter og lækker kakao. Vi glæder os hver dag til en god kop kaffe.... もっと見る

企業情報

1. コーヒーメーカー提供業者

当該企業による記述

DBC Coffee tilbyder profesionelle og skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Når kaffen bare fungerer

Allerede fra start var der fokus på at finde den rigtige løsning frem for at sælge hurtigst muligt.
Vi fik mulighed for at teste både maskine og kaffe i praksis.
Michael Rodler og resten af teamet har været professionelle, tilgængelige og grundige gennem hele forløbet.
I en virksomhed med over 100 medarbejdere er det afgørende, at kaffen bare fungerer – og det har den gjort.

Klar anbefaling herfra ☕️

2026年1月30日

Vi blev kontaktet af Michael fra DBC

Vi blev kontaktet af Michael fra DBC, og allerede efter første møde – hvor vi både havde hørt om og duftet til den kaffe, de præsenterede for os, samt fået en grundig vejledning – blev vi hurtigt enige om, at vi måtte en tur ud i deres showroom.

Det var en virkelig positiv oplevelse, og vi fandt hurtigt den maskine og den kaffe, som passede perfekt til os. Den kaffe, vi har valgt, passer helt ideelt, og der bliver drukket meget kaffe – alle er meget tilfredse.

Vi har hele vejen igennem fået en fantastisk service og kan varmt anbefale dem.

2025年12月18日
5つ星のうち5の評価

Super kaffe og god service.

Vi har valgt DBC Coffee som vores nye firma kaffe løsning.

Servicen har været helt i top og der har været hurtig og professionel tilbagemelding.
Ved installationen af maskinen, fulgte firmaet hele tiden op på at alt var som det skulle være.

Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til DBC Coffee.

2025年12月3日

Konge service

MVH. Rasmus Winther, KIBO Sikring.

2025年12月4日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale DBC til Jeres…

Jeg kan varmt anbefale DBC til Jeres kaffemaskiner,kaffen smager fantastisk...en særlig tak skal lyde til Martin Sørensen altid er der solskin når han træder ind i mit køkken en rigtig rar mand og altid så hjælpsom.

2024年11月11日
5つ星のうち5の評価

DBC Coffee. Vi bruger DBC Coffee til vores firma…

Vi bruger DBC Coffee til vores firma løsning, de yder altid en god service både når vi ringer med fejl eller når det gælder bestilling af deres produkter.
Når der sjældent er en fejl prøver vi altid sammen med deres service personale at løse det over telefonen, hvis det ikke lykkes gå der max. en arbejdsdag og det er meget fin service.
VUC Næstved kan varmt anbefale DBC Coffee, samt deres produkter😄😄

2024年10月14日
5つ星のうち5の評価

Vi er MEGET tilfredse med servicen og…

Vi er MEGET tilfredse med servicen og kaffen. Vi bruger DBC Gold Blend og det er fantastisk at vi både kan bruge den til Espresso og Alm kaffe. Derudover er serviceteamet yderst kompetente. Hurtigt fremme og venlige.

Alt i alt er vi meget tilfredse.

2024年10月5日
5つ星のうち5の評価

Fra vi var på besøg på deres lokation i…

Fra vi var på besøg på deres lokation i Greve, til levering af den ønskede kaffemaskine, har vi kun oplevet sublim service. Både Kaffemaskinen og bønnerne er afsindige gode. Betjening i hverdagen og løbende service bliver ikke nemmere.UG med kryds og slange herfra, de varmeste anbefalinger :-)

2023年11月1日
5つ星のうち5の評価

Rigtig god kaffe og fantastisk service

Rigtig god kaffe og fantastisk service. Vi er så glade for at have skiftet til DBC og 180 gæster i vores kantine siger det samme. Kan kun varmt anbefales.

2024年5月17日
DBC Coffee A/S ロゴ

DBC Coffee A/S からの回答

Hej
Dejligt, at høre du og alle jeres gæster synes om vores kaffe 😊
Vi er glade for de fine ord, og ser frem til, at give jer mange flere gode oplevelser.

Rigtig god dag.

Heidi, DBC Coffee

Bedre kaffe på jobbet

Vi har fået nye DBC kaffemaskiner på arbejdet og det er en klar for bedring i forhold til tidligere.
Både udvalg af kaffetyper og kvaliteten af bønner er rigtig god.

2024年4月30日
DBC Coffee A/S ロゴ

DBC Coffee A/S からの回答

Hej Jakob

Tusind tak for din anmeldelse, ros og 5 flotte stjerner, som vi sætter stor pris på.
Vores fokus er altid at have tilfredse kunder og vi glæder os til endnu flere års samarbejde.

Heidi, Kundeservice

Trustpilot エクスペリエンス