⊠de smukkeste kager, der smager sÃ¥ delikate ! Jeg have valgt 10 minier med forskellig smag, super god ide som hapsere til buffet. Manglede nok en fÞlgeseddel med hvad de forskellige smagte af , vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
My family and I have been ordering from Cakery Copenhagen for years, especially for New Year's, Mother's Day, and Father's Day, and it has become a tradition we all look forward to. We are abs... ãã£ãšèŠã
Kan kun anbefale Cakery Copenhagen! Har bÃ¥de prÞvet at fÃ¥ leveret og at sende en levering. Alt fungerer perfekt! Man bliver hele tiden opdateret pÃ¥ sin levering. Det er simpelthen de mest smukke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super indbydende og lÊkre kager. Fin og punktlig levering. KÞbte 3 x smagsbokse . Savnede en lille medfÞlgende printet oversigt over smagende..det ville have vÊret dejligt for vores 12 gÊster KÞb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Håndlavede éclairs, nybagt hver dag, i hjertet af KÞbenhavn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Levering på klokkeslaget
Levering på klokkeslaget, smukke mini eclair med rigtig god smag!

Cakery Copenhagen ããã®åç
Kan kun anbefale Cakery Copenhagen!
Kan kun anbefale Cakery Copenhagen!
Har både prÞvet at få leveret og at sende en levering. Alt fungerer perfekt!
Man bliver hele tiden opdateret på sin levering.
Det er simpelthen de mest smukke og delikate kager man kan Þnske sig, og spreder stor glÊde når man sender dem til sine kÊre.
Varmeste anbefaling herfra.

Mega lÊkre kager
Mega lÊkre kager. Vi fik leveret en kasse med 12 små kager, alle med forskellig smag og fyld. Friske og nybagte er der ingen tvivl om. Grunden til 4 stjerner og ikke 5 er at smagene er lidt svÊre at skelne fra hinanden. Mere smÊk på smagene tak

Cakery Copenhagen ããã®åç
Visuelle flotte og smagsfulde kager
Visuelle flotte og smagsfulde kager. Lidt i den dyre ende men absolut alle pengene vÊrd. Mine favoritter var den med citron og den med rabarber. 10 ud af 10 MUMS

Cakery Copenhagen ããã®åç
Sà velsmagende og smukke ððº.
SÃ
velsmagende og smukke ððº.
GÊsterne var vilde med desserten - TAK !

Michelin smagsoplevelse
Michelin smagsoplevelse, stratosfÊrisk kvalitet, udmÊrket prisniveau, billig forsendelse. Vanedannende
Hurtig og lÊkkert
God som gave også
Nemt at bestille, levering som lovet, lÊkre kager! Glade modtagere :)
Mini eclairs...
Bestilte 8 kasser mini eclairs til en reception. Perfekte eclairs, spÊndende og gode smagsvarianter og leveret fint til tiden.
Virkelig lÊkre kagerð€©
ðfantastiske
Super lÊkre kager med masser af smagðð. Ikke sidste gang jeg bestiller. Super service.
Super indbydende og lÊkre kager.
Super indbydende og lÊkre kager.
Fin og punktlig levering.
KÞbte 3 x smagsbokse .
KÞber helt sikkert igen