En flott nettside for konditorer og husmÞdre. Stort utvalg av varer, god kvalitet. Ofte rabatter )
Bestilt hos caketime en gang, en positiv erfaring. Varene ble raskt levert med posten og de har gode konkurransedyktige priser. Kommer til å handle her flere ganger.
KjÞpte snurrebrett i aluminium - til bruk for dekor av kaker. Rask levering og produkter er som forventet! FornÞyd, som alltid, nÃ¥r jeg handler fra dere. ð«
Alltid god service og raske på svar/tilbakemeldinger ved kontakt. Levering av varer går utrolig kjapt. Anbefales på det sterkeste.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er en familiebedrift med lidenskap for baking og handel. Vi har siden oppstart i 2016 hatt en eventyrlig vekst og utvider stadig, takket vÊre deg og våre andre kunder. Hos oss finner du alt fra utstikkere, bakeboller, slikkepott til fondant, marsipan, farger, kakestrÞ og mye mer. Vi har et stort utvalg av kakeesker og kakebrett og en rekke sjokolade produkter, og ikke minst alt til muffins. Vi er rett og slett Din utsyrsbutikk ;) Våre produkter er ikke bare flotte å jobbe med. Vi legger ekstra vekt på å finne produkter som er allergifrie, er non-GMO, egnet for veganere og vegetarianere og er godkjente Halal produkter.
Lystringsmyr 2, 1560, Larkollen, ãã«ãŠã§ãŒ
- info@caketime.no
- caketime.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
En flott nettside for konditorer ogâŠ
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice:
Jeg bestilte et makronstativ som dessverre viste seg å vÊre ustabilt og ikke i orden. For å sikre at jeg brukte det riktig, prÞvde jeg å montere og justere det flere ganger, men uten å få det stabilt. Jeg tok derfor kontakt med kundeservice og forklarte problemet, samt ba om en returetikett for å sende varen tilbake.
Til min overraskelse fikk jeg beskjed om at jeg ikke får tilsendt returetikett, og at returen heller ikke vil bli behandlet eller refundert fordi varen er åpnet. Jeg forstår at man i noen tilfeller må dekke returfrakt selv, men det er vanskelig å forstå hvorfor ikke ta imot en vare som er defekt og er deres. Det er helt nÞdvendig å åpne og teste produktet for å kunne vurdere om det fungerer som det skal.
Opplevelsen ble dessverre enda mer negativ da jeg fikk inntrykk av at problemet ble lagt over på meg som kunde, med antydninger om at jeg ikke forstår hvordan produktet skal monteres. Dette opplevdes som lite profesjonelt og unÞdvendig.
Dette var fÞrste gang jeg bestilte der fra, og basert på denne opplevelsen vil det dessverre også bli den siste.

CakeTime.no ããã®åç
Gode produkter til en rimelig pris
Gode produkter til en rimelig pris, og ikke minst super-rask levering.
Godt utvalg og rask levering
Godt utvalg og rask levering. Jeg kommer til å handle her igjen.

Veldig fornÞyd.
Veldig fornÞyd med deres rask og effektive behandling til ordren. Og rask shipping.

Rask levering
Rask levering. Bra utvalg, får tak i Saracino her! Varene var pakket inn meget godt.

Super fornÞyd
Veldig rask levering. God kvalitet til rimelig pris. J kommer til å bestille fra caketime videre.

Gode kvaliteter av varer
Gode kvaliteter av varer, de må bare kontrollere varene grunndig fÞr de sender dem i tilfelle noen er vrak.

KjÞpte bryllupskakestativ
KjÞpte bryllupskakestativ. Er veldig fornÞyd med pris og levering
Gode produkter og meget rask levering.
Jeg er veldig fornÞyd! Bestillingen kom veldig raskt!
FornÞyd, som alltid.
KjÞpte snurrebrett i aluminium - til bruk for dekor av kaker.
Rask levering og produkter er som forventet!
FornÞyd, som alltid, nÃ¥r jeg handler fra dere. ð«
Alltid rask levering
Alltid rask levering. Aldri noe tull med bestillinger- ordre. Meget god service. Kan anbefales.