レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Beste kundeservicen hos Konditorhuset! Hos Konditorhuset fÃ¥r du alltid den beste hjelpen og Silivia tar deg i mot med ett stort smil. Hun hjelper deg og gir deg rÃ¥d som hjelper deg med dine bake spÞr... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Bra og kjapp service. Stativet var ikke så flott i virkeligheten som på bildet, men så jo uansett ok ut når makronene kom på plass. Ok pris uansett.

5぀星のうち5の評䟡

What a lovely experience ordering from this shop I didn't quite understand something with my order so I spoke to the owner and she couldn't of been more helpful and she sorted everything to make it e... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alltid utrolig god service, kjempe fin utvalg, får gode råd og hjelp når det trengs . Det er alltid en glede å dra innom butikken 🙂

䌁業情報

1. ケヌキ デコレヌション噚具店

圓該䌁業による蚘述

Hos oss finner du et stort utvalg av kakedekorering utstyr og bakeutstyr. Vi er overbevist om at hvem som helst kan lykkes på kjÞkkenet og at gleden blir mye stÞrre med riktig redskap.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, hurtig levering 😊

2024幎11月8日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse, May! 😊 Vi er glade for at du synes bestillingen var enkel og at leveringen gikk raskt. Vi ser frem til å hjelpe deg igjen snart! 💜

5぀星のうち5の評䟡

Beste kundeservicen hos Konditorhuset!

Beste kundeservicen hos Konditorhuset!
Hos Konditorhuset får du alltid den beste hjelpen og Silivia tar deg i mot med ett stort smil. Hun hjelper deg og gir deg råd som hjelper deg med dine bake spÞrsmål. Konditorhuset er mitt 1 valg når jeg skal handle ting til kakene mine!

2024幎11月1日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk, kjÊre Shomaila! 🥰 Det betyr sÃ¥ mye Ã¥ hÞre sÃ¥ fine ord fra deg. Du er alltid en glede Ã¥ ha som kunde, og det er en Êre Ã¥ kunne hjelpe deg med alle bakeprosjektene dine! 💜 Jeg er sÃ¥ takknemlige for tilliten din og gleder meg alltid til Ã¥ se hva du skaper. Du vet at vi alltid er her for deg nÃ¥r du trenger meg! 🎂✚

Utvalet var fantastisk!

Utvalet var fantastisk! De vert mitt fyrsteval framover.

2024幎10月31日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss at du er fornÞyd med utvalget vÃ¥rt 💜. Vi ser frem til Ã¥ vÊre en del av dine fremtidige bakeprosjekter!

5぀星のうち5の評䟡

Lett med klikk og hent:)

Hadde en klikk og hent bestilling mens de pusset opp, men fikk likevel hentet selv om butikken var stengt. God service:)

2024幎10月29日

Konditorhuset からの回答

Hei Mia! 💜 SÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at ble fornÞyd! Tusen takk for fine ord – vi setter utrolig pris pÃ¥ det. Alltid en glede Ã¥ ha deg innom! Vi sees snart!

Hilsen,
Silvia – Konditorhuset

5぀星のうち1の評䟡

Ikke omdiriger pakker uten å spÞrre

Fikk pakken sendt til en helt annen plass enn det som var avtalt og mÃ¥tte ta ferje og kjÞre 2 timer for Ã¥ hente den 😪

2024幎10月18日

Konditorhuset からの回答

Hei Aud. FÞrst og fremst vil vi informere om at vi har sendt deg en e-post angående saken din. Ordren din ble opprinnelig sendt til Coop Prix KvitsÞy, kun 3 minutter fra din adresse. Dessverre har PostNord omdirigert pakken til et annet sted, noe vi ikke har kontroll over. Hadde vi blitt kontaktet fÞr, ville vi selvfÞlgelig gjort vårt beste for å hjelpe deg med å lÞse situasjonen.

Vi er uansett glade for at du er fornÞyd med produktene, slik du nevnte i e-posten din – det er jo tross alt den delen vi har kontroll over. Vi beklager dersom du fÞler at vi fortjener én stjerne pÃ¥ grunn av feilen som ble gjort av PostNord, og hÃ¥per pÃ¥ forstÃ¥else.

Med vennlig hilsen,
Silvia – Konditorhuset

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk rask og god service

Fantastisk rask og god service. Kjempeflotte produkter med god kvalitet.

2024幎6月10日

Konditorhuset からの回答

Hei Janne-Britt! Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 💜 Vi er veldig glade for at du er fornÞyd med bÃ¥de servicen vÃ¥r og produktene! Din opplevelse betyr mye for oss, og vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ skrive denne anmeldelsen.

5぀星のうち5の評䟡

God sjokolade pÃ¥ tilbud er aldri å

God sjokolade på tilbud er aldri å forakte! Kjapp service og ditto levering👌!
Blir nok gjentatt dette!

2024幎10月7日

Konditorhuset からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornÞyd med bÃ¥de produkt og service. Vi gleder oss til Ã¥ se deg igjen snart! 💜

Hurtig levering

2024幎10月10日

Konditorhuset からの回答

Vi er glade for at du er fornÞyd med den raske leveringen. HÃ¥per du koser deg med produktene, og vi ser frem til Ã¥ handle med deg igjen! 😊

5぀星のうち5の評䟡

Fine priser og rask levering

Fine priser, godt utvalg og rask levering

2024幎9月12日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk Monika! Vi er veldig glade for at du er fornÞyd med bÃ¥de prisene, utvalget vÃ¥rt og den raske leveringen. Vi setter stor pris pÃ¥ at du handlet hos oss, og hÃ¥per Ã¥ se deg igjen snart! 😊

Alltid utrolig god service

2024幎10月11日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk, Safina, for de varme ordene!
Det er alltid en glede Ã¥ ha deg innom butikken, og vi setter stor pris pÃ¥ at du tar deg tid til Ã¥ gi oss denne tilbakemeldingen. Vi er sÃ¥ glade for at du liker utvalget vÃ¥rt og fÞler deg godt ivaretatt. Vi gleder oss alltid til ditt neste besÞk og er her for Ã¥ hjelpe deg med alt du trenger! 😊💜

Stort utvalg

Stort utvalg! Tok klikk og hent, fungerte veldig bra. Varer av god kvalitet. Anbefaler!

2024幎8月12日

Konditorhuset からの回答

Tusen takk for din tilbakemelding, Mariann!
Vi er glade for at du fant det du trengte, og vi setter stor pris på anbefalingen din. Håper å se deg igjen snart! 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。