Jeg bestilte en ring til min kÊreste i gave og da jeg Ã¥bnede den manglede den en sten. Jeg skrev sÃ¥ til deres kundeservice, og fÞr jeg kunne blinke var der sendt en ny. Helt fantastisk kundeservice og... ãã£ãšèŠã
God overskuelig hjemmeside med flotte smykker til billige priser. Jeg har kÞbt smykker hos dem 4 gange og har vÊret meget tilfreds alle gangene, specielt de åbne ringe, som er lette at tilpasse
Jeg er dybt imponeret over kundeservicen hos Callisto. Jeg kÞbte nogle produkter, men desvÊrre gik noget galt under leveringen, og pakkefirmaet mistede min forsendelse. Jeg kontaktede Callisto... ãã£ãšèŠã
For det fÞrste er hjemmesiden flot og man fÃ¥r en god fornemmelse for hvordan de forskellige smykker ser ud og hvordan proportionerne er ift. fx. Þret. De Þreringe jeg kÞbte som en gave var super fint... ãã£ãšèŠã
Callisto Jewellery ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kvalitet er vores fÞrste prioritet. For at holde vores lÞfte lÊgger vi stor vÊgt på nÞje udvalgte materialer og streng kvalitetssikring i vores fremstillingsprocesser.
Callisto ure er drevet af Schweiziske Ronda og Japanske Miyota urvÊrk af hÞj kvalitet, ridsefast mineral og safirglas, 316L stainless steel belagt med 14K rosaguld og sÞlvrhodium.
Callisto smykker er fremstillet af S925 sterling sÞlv eller 316L stainless steel med et tykt lag 18 karats forgyldning. Callisto smykker sÊlges udelukkende via vores hjemmeside og autoriserede forhandlere.
2690, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- support@callisto-jewellery.com
- callisto-jewellery.com
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Smykkerne svarer fuld ud tilâŠ
Smykkerne svarer fuld ud til forventningerne og super hurtig levering. Meget tilfredsððð€
Hurtig levering og meget flotte smykkerâŠ
Hurtig levering og meget flotte smykker til en fornuftig pris
Flotte smykker og hurtig levering
God service, pålidelig hjemmeside
Jeg kÞbte lidt forskellige smykker ved dem. De kom hurtigt, kundeservice svarer hurtigt og stÃ¥r klar til hjÊlp. Det havde jeg brug, sagen er ikke relevant for anmeldelsen, men hjÊlp fik jeg og det var godtð smykkerne er som forventet, sÃ¥ alt i alt et godt sted at handle
God produkt og hurtig levering
God produkt og hurtigt levering
alt er perfekt jeg er meget glad minâŠ
alt er perfekt jeg er meget glad min smykke
Virkelig god behandling ifmâŠ
Virkelig god behandling ifm fejlbestilling - hurtig ekspedition og flotte smykker til en fornuftig pris.
Det hele kÞrte bare som det skulleð
Gode priser
Gode priser, fint udvalg, men de lover for hurtig levering. Pengene blev trukket samme dag, som jeg bestilte og varerne skulle vÊre sendt afsted (fredag), men mandag stod de stadig kun som registreret og ventede på afsendelse. Jeg henvendte mig til virksomheden, som gav Dao ansvaret for den sene levering, hvilket undrede mig, da jeg havde modtaget andre pakker fra Dao, bestilt senere. Tirsdag henvendte jeg mig igen, da den stadig ikke var kommet videre og derefter blev der sat skub i tingene. Men altså nÊsten en uge om levering og pengene trukket samme dag som bestilling. Deraf kun 3 stjerner.

Callisto Jewellery ããã®åç
god levering tid
Anbefalings vÊrdig forretning
Mvh
Klaus Nielsen
En super god hjemmeside med rigtigâŠ
En super god hjemmeside med rigtig flotte produkter og priser og rabatter.
Altid en god oplevelse og fine ogâŠ
Altid en god oplevelse og fine og smukke smykker
Smukke smykker og hurtig levering
Smukke smykker og hurtig levering
Elsker elsker elsker!!!!ð
Mit 4 kÞb fra Callisto Jewellery! Bedste service og skÞnneste smykkerâ€ïž uden tvivl mit y brand!!â€ïž
Smukke smykker til en fornuftig pris.
Smukke smykker til en fornuftig pris.
Hurtig ekspedition og levering. Varm anbefaling herfra.
Hurtig og effektiv levering
Hurtig og effektiv levering, god kvalitet