Genialt produkt!
Jeg gav babyvuggen til min sÞster og sikke en forskel det gjorde - genialt produkt!! Kan varmt anbefale!
Jeg har kÞbt et par ting inde pÃ¥ calmbaby, og er faktisk super tilfreds med begge kÞb! Der var ogsÃ¥ meget hurtig levering ð
Jeg har givet babyvuggen fra CalmBaby i gave, og den blev taget imod med stor begejstring. Den hjÊlper virkelig med at skabe ro, og forÊldrene har vÊret super tilfredse. En virkelig god og betÊnksom gaveidé til nybagte forÊldre.
Hurtig levering og virkelig god service!
Super god handleoplevelse på Calmbaby, hurtig levering og god kundeservice da jeg havde spÞrgsmål.
Great, easy to use and gentle for the baby and helps cleaning the nose quickly.

Calmbaby ããã®åç
Mig og kÊresten kÞbte en vuggemotor fra CalmBaby, og det har faktisk gjort putningen meget lettere. Den er stille, nem at sÊtte på, og alt kom hurtigt frem uden problemer
Rigtig fint produkt og til en god pris. KÞbte den i gave til nybagte forÊldre, og den er faldet i rigtig god jord. Ved ikke selv meget om vuggeri, men hvis forÊldrene er glade - så er det nok lige sagen :)
Jeg kÞbte vuggemotoren som gave, og hold nu op hvor er den faldet i god jord! Modtageren var mildest talt ovenud lykkelig â og efter at have set den i brug, forstÃ¥r jeg godt hvorfor.
Den er supernem at montere, vugger i en rolig og behagelig rytme, og motoren er nÊsten lydlÞs. Man kan tydeligt mÊrke, at baby falder hurtigere til ro, og forÊldrene fÃ¥r endelig lidt velfortjent pusterum. Den lange batteritid og det minimalistiske design er bare prikken over iâet.
Calmbaby vuggemotor har virkelig gjort hverdagen lettere for os. Den vugger barnevognen stille og roligt, og jeg kan justere hastigheden prÊcis som jeg vil. Den er nem at tage med rundt, og mine bÞrn falder hurtigt til ro. Den er HELT klart et must-have for travle forÊldre ð
Vi har brugt vuggemotoren fra âŠCalmBaby.dkâ© i et par uger nu, og den har virkelig vÊret en gamechanger! Vores lille dreng havde svÊrt ved at falde i sÞvn i sin barnevogn, men med motoren bliver han rolig og falder i sÞvn pÃ¥ fÃ¥ minutter. Det er fantastisk, hvor naturligt den efterligner vores egne bevÊgelser â helt uden at virke kunstig eller for voldsom.
Vanvittigt lÊkkert produkt. Og en yderst behagelig kundeservice! Positivt overrasket!
Jeg ville Þnske at jeg havde hÞrt om dette produkt noget fÞr. Det havde sparet mig for MANGE timers manuel vugning af vores bÞrn...
Det er bare en super god vuggemotor de har hos calmbaby og ligeledes er servicen og leveringstiden i top!
5/5
Vi har en datter på 3 måneder midt i fjerde spring! Vuggemotoren er en lifesaver i Þjeblikket. Smart og nemt! Derudover var der hurtig levering og ingen udfordringer. 5 stjerner herfra!
Fantastisk hjÊlp til bedre sÞvn til vores datter! KÊmpe anbefaling herfra
Fantastisk hjÊlp til bedre sÞvn!
Vi har brugt vuggemotoren fra Calmbaby.dk i lidt over en mÃ¥ned nu, og den har virkelig gjort en kÊmpe forskel. Vores baby falder hurtigere i sÞvn og sover lÊngere ad gangen â isÊr i dagtimerne, hvor det fÞr kunne vÊre svÊrt.
Vi har brugt Calmbaby vuggemotoren i et par uger nu, og den har virkelig gjort en forskel! Vores baby falder hurtigere til ro og sover lÊngere â isÊr i dagtimerne, hvor det ellers har vÊret svÊrt. Den er nem at montere og virker solid. Den har virkelig lettet hverdagen. Kan klart anbefales til trÊtte forÊldre!
Genial opfindelse â nu kan vi endelig nyde kaffen, mens barnevognen vugger selv, bruges Nemt og super effektiv â vores baby sover meget bedre :)