Vi bestilte en nÊsesuger samt et termometer, begge dele er vi super tilfredse med. NÊsesugeren er en kÊmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i nÊsen. Det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde en snorforkÞlet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kÊmpede med det. Da vi sÃ¥ endelig fik Snotbusteren hjem, sÃ¥ gik det virkelig hurtigt og nemt med at fÃ¥ tÞmt hendes nÊse og hun havde det mege... ãã£ãšèŠã
Rigtigt dÃ¥rligt produkt, suger ikke snottet. Har prÞvet at sende den retur men returlabel mangler den fuld adresse: BrassÞvej 18, "ST. MF". Det er vigtigt at have en ordentligt beskrivelse af virksom... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
God kundeservice, da jeg oplevede at produktet pludselig var defekt og jeg umiddelbart ikke fik noget respons fra kundeservice via den kontakt formular der er pÃ¥ hjemmesiden. Casper lÞste hurtigt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores mission er at levere en nem, sikker og effektiv lÞsning til at komme snottede og lÞbende nÊser til undsÊtning hos småbÞrn. Vores elektriske nÊsesuger er designet med den seneste teknologi og har en hÞj sugestyrke, der effektivt fjerner snottet. Vores vision er at vÊre ledende inden for behandling af snottede nÊser hos bÞrn ved at tilbyde det bedste produkt og den absolut bedste kundeservice. Vi Þnsker at hjÊlpe forÊldre med at lindre deres bÞrns ubehag ved at gÞre det nemt at fjerne snot, der kan blokere for luftvejene. Vi hjÊlper med at forbedre barnets sÞvnkvalitet og gÞr det lettere for dem at trÊkke vejret.
Ingerslevs Boulevard 21, kl. tv., 8000, à rhus C, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Den virker faktisk. Og hvis man forholder sig roligt, og undgår at suge sig fast i nÊsevÊggen så tolererer baby det også rigtig fint. Jeg har en pige på > 3 uger, og hun har vÊret ret utilfreds med den klassiske nÊsesuger (den man trykker sammen for at lave undertryk).
Eneste minus er at al snottet ikke lÊgger sig ned i opsamlerkoppen, men ryger lidt ved siden af (betyder bare lidt mere rengÞring). Men det er måske fordi at det er svÊrt at have sådan en lille én siddende (eller oprejst), som de anbefaler.
Levering stod angivet som 1-3 dage. Ankom på 3. dagen.
Vi havde en snorforkÞlet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kÊmpede med det. Da vi så endelig fik Snotbusteren hjem, så gik det virkelig hurtigt og nemt med at få tÞmt hendes nÊse og hun havde det meget bedre, både ved amning og når hun skulle sove
Ãdelagt neglefil vedmodtagelse og kvaliteten er virkelig dÃ¥rlig! Jeg har kontaktet snotbuster pÃ¥ mail (eneste mulighed) om den Þdelagte fil med det samme, der er dog intet svarâŠ
Baby neglefil gik i stykker efter fÞrste gang og der svares ikke pÃ¥ min mail om reklamation. Ãv

Snotbuster ããã®åç
hurtig levering men produktet er ikke lydlÞs som foreskrevet

Snotbuster ããã®åç
Den var okay til at finde ud af, men bliver beskrevet prÊcis som den gÞr

Snotbuster ããã®åç
Hurtig levering - snotsugeren virker perfekt og er isÊr god til brug om natten fordi den også har rÞdt lys i og er stÞjsvag, effektiv og hurtig.

ðððððððððððððððððð

Snotbuster ããã®åç
Fin handel. Produktet (nÊsesugeren) fungerer - men havde hÃ¥bet, at den var mere effektiv⊠MÃ¥ske min datters snot bare er for kraftigtð€£

Snotbuster ããã®åç
Virkelig et godt produkt, der hjÊlper til min sÞvn. Når mit barn sover, gÞr jeg nemlig også!

Snotbuster ããã®åç
Med en baby pÃ¥ 5 mdr. og en storebror pÃ¥ 2,5 Ã¥r, som hiver diverse ting med hjem fra vuggestuen, sÃ¥ er denne nÊsesuger gamechanger for den lille, lige sÃ¥vel den store unge. Bedste kÞb LÃNGE!

Snotbuster ããã®åç
FuldstÊndig fantastisk! Har nu brugt snotsugeren og er imponeret over hvor effektiv den er. Den hjÊlper virkelig vores barn med at kunne trÊkke vejret i de snottede tider.
KÊmpe anbefaling

Snotbuster ããã®åç
Vores kÞb kan vi godt anbefale til jer andre den virker fint og sjov med lys og musik i for baby.

Snotbuster ããã®åç
SnotBuster NÊsesuger â Den lille livredder med sugekraft som en stÞvsuger!
Fantastisk hurtig levering

Snotbuster ããã®åç
Helt igennem god kundeservice. Anbefaler snotbuster til hver en tid.

Snotbuster ããã®åç
Meget tilfreds med vores kÞb. Vi har kÞbt deres nÊsesuger til os selv samt gave og den er fantastisk.