レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi bestilte en nÊsesuger samt et termometer, begge dele er vi super tilfredse med. NÊsesugeren er en kÊmpe anbefaling, den har virkelig reddet vores dage hvor vores datter har haft snot i nÊsen. Det... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde en snorforkÞlet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kÊmpede med det. Da vi sÃ¥ endelig fik Snotbusteren hjem, sÃ¥ gik det virkelig hurtigt og nemt med at fÃ¥ tÞmt hendes nÊse og hun havde det mege... もっず芋る

Rigtigt dÃ¥rligt produkt, suger ikke snottet. Har prÞvet at sende den retur men returlabel mangler den fuld adresse: BrassÞvej 18, "ST. MF". Det er vigtigt at have en ordentligt beskrivelse af virksom... もっず芋る

䌁業が回答したした

God kundeservice, da jeg oplevede at produktet pludselig var defekt og jeg umiddelbart ikke fik noget respons fra kundeservice via den kontakt formular der er pÃ¥ hjemmesiden. Casper lÞste hurtigt... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 子䟛の店

圓該䌁業による蚘述

Vores mission er at levere en nem, sikker og effektiv lÞsning til at komme snottede og lÞbende nÊser til undsÊtning hos småbÞrn. Vores elektriske nÊsesuger er designet med den seneste teknologi og har en hÞj sugestyrke, der effektivt fjerner snottet. Vores vision er at vÊre ledende inden for behandling af snottede nÊser hos bÞrn ved at tilbyde det bedste produkt og den absolut bedste kundeservice. Vi Þnsker at hjÊlpe forÊldre med at lindre deres bÞrns ubehag ved at gÞre det nemt at fjerne snot, der kan blokere for luftvejene. Vi hjÊlper med at forbedre barnets sÞvnkvalitet og gÞr det lettere for dem at trÊkke vejret.

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

56件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Den virker !

Den virker faktisk. Og hvis man forholder sig roligt, og undgår at suge sig fast i nÊsevÊggen så tolererer baby det også rigtig fint. Jeg har en pige på > 3 uger, og hun har vÊret ret utilfreds med den klassiske nÊsesuger (den man trykker sammen for at lave undertryk).

Eneste minus er at al snottet ikke lÊgger sig ned i opsamlerkoppen, men ryger lidt ved siden af (betyder bare lidt mere rengÞring). Men det er måske fordi at det er svÊrt at have sådan en lille én siddende (eller oprejst), som de anbefaler.

Levering stod angivet som 1-3 dage. Ankom på 3. dagen.

2026幎2月8日

Virkelig god investering

Vi havde en snorforkÞlet 4 mdr baby, som i 3 dage virkelig kÊmpede med det. Da vi så endelig fik Snotbusteren hjem, så gik det virkelig hurtigt og nemt med at få tÞmt hendes nÊse og hun havde det meget bedre, både ved amning og når hun skulle sove

2025幎12月1日

Baby neglefil gik i stykker efter

Baby neglefil gik i stykker efter fÞrste gang og der svares ikke pÃ¥ min mail om reklamation. Øv

2025幎10月8日

Hej Ninna

Øv for en anmeldelse - den er vi kede af!
Jeg har netop fundet din mail og besvaret den. Du var desvÊrre landet i vores spam-filter/uÞnsket post :-(

Vil du svare på mailen, så skal vi nok sÞrge for at få den behandlet asap :-)

God beskrivelse

Den var okay til at finde ud af, men bliver beskrevet prÊcis som den gÞr

2025幎10月6日

Hej Chriselle

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er super glade for at hÞre du er tilfreds :-)

Alt som det ska vÊre

Hurtig levering, fint produkt

2025幎9月9日

Hej Cecilie

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du vÊrdsÊtter leveringen og er tilfreds med produktet :-)

Virker perfekt !

Hurtig levering - snotsugeren virker perfekt og er isÊr god til brug om natten fordi den også har rÞdt lys i og er stÞjsvag, effektiv og hurtig.

2025幎6月20日

Hej Anita

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at hÞre, at snotsugeren lever op til dine forventninger – isÊr om natten, hvor bÃ¥de rÞdt lys og lav stÞj virkelig gÞr en forskel.

Godt😍😍😍😍😍😍😍😍

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

2025幎4月15日

Hej Mohammad

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lader til, at du er rigtig glad – og det gÞr os mindst lige sÃ¥ glade!

Fin handel

Fin handel. Produktet (nÊsesugeren) fungerer - men havde hÃ¥bet, at den var mere effektiv
 MÃ¥ske min datters snot bare er for kraftigt🀣

2025幎4月9日

Hej Regitze

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at hÞre, at nÊsesugeren fungerer – selvom vi fornemmer, at din datter kÊmper med en ekstra sej omgang snot 😅

Hvis du ikke allerede har prÞvet det, kan et par drÃ¥ber saltvand ofte hjÊlpe med at blÞdgÞre snotten – isÊr hvis det fÃ¥r lov at virke et Þjeblik inden brug af nÊsesugeren. Det kan gÞre en forskel pÃ¥ de helt genstridige dage.

Tak for din Êrlige feedback – og for handlen.

Virkelig et godt produkt

Virkelig et godt produkt, der hjÊlper til min sÞvn. Når mit barn sover, gÞr jeg nemlig også!

2025幎4月10日

Hej Andreas

Tusind tak for din anmeldelse.
Hvor er det godt at hÞre, at produktet ikke kun hjÊlper dit barn – men ogsÃ¥ dig til at fÃ¥ din velfortjente sÞvn. Det betyder mere, end man lige tror.

Tak for at dele din oplevelse.

Bedste kÞb LÆNGE!

Med en baby pÃ¥ 5 mdr. og en storebror pÃ¥ 2,5 Ã¥r, som hiver diverse ting med hjem fra vuggestuen, sÃ¥ er denne nÊsesuger gamechanger for den lille, lige sÃ¥vel den store unge. Bedste kÞb LÆNGE!

2025幎4月13日

Hej Jacob

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os virkelig at hÞre, at nÊsesugeren har gjort en forskel hos jer – bÃ¥de for baby og storebror. Med smÃ¥ bÞrn i huset ved vi, hvor meget det betyder, nÃ¥r noget bare virker.

Tak for tilliden og de pÊne ord.

FuldstÊndig fantastisk

FuldstÊndig fantastisk! Har nu brugt snotsugeren og er imponeret over hvor effektiv den er. Den hjÊlper virkelig vores barn med at kunne trÊkke vejret i de snottede tider.

KÊmpe anbefaling

2025幎4月12日

Hej Frederik

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget at hÞre, hvor stor en forskel nÊsesugeren gÞr for jer – og at den virkelig hjÊlper jeres barn i de snottede perioder.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

Casper // SnotBuster

Vores kÞb kan vi godt anbefale til jer

Vores kÞb kan vi godt anbefale til jer andre den virker fint og sjov med lys og musik i for baby.

2025幎3月24日

Hej Sabrine

Tusind tak for din anmeldelse.
Det lyder dejligt, at I er glade for jeres kÞb – og at bÃ¥de lys og musik gÞr det til en sjov oplevelse for baby.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling.

FÊnomenalt

SnotBuster NÊsesuger – Den lille livredder med sugekraft som en stÞvsuger!

Fantastisk hurtig levering

2025幎3月28日

Hej Peter

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glÊder os at hÞre, at du er begejstret for vores nÊsesuger – og at leveringen ogsÃ¥ sad lige i skabet.

Vi håber den lille livredder gÞr hverdagen lidt lettere.

Helt igennem god kundeservice

Helt igennem god kundeservice. Anbefaler snotbuster til hver en tid.

2025幎3月28日

Hej Casper

Tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget at hÞre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og dejligt at du vil anbefale SnotBuster videre.

Vi sÊtter stor pris på din tillid.

Casper // SnotBuster

Meget tilfreds med vores kÞb

Meget tilfreds med vores kÞb. Vi har kÞbt deres nÊsesuger til os selv samt gave og den er fantastisk.

2025幎2月24日

Hej Mette

Det glÊder os du er tilfreds med dit kÞb 💚

De bedste hilsner
Casper/SnotBuster