レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wat fijn! Ik wilde al mijn foto apparatuur verkopen ivm beëindigen van mijn foto hobby. Bij camera occasion kon ik alles kwijt voor een goede prijs. En het mooie is dat er heel coulant werd omgega... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na prijsaanvraag online van mijn Canon EF lens snel een voorstel ontvangen. Gezien de afstand daarna nog telefonisch contact gehad.Medewerkers denken met je mee en hebben alles zo snel mogelijk afgeha... もっず芋る

䌁業情報

1. カメラ屋
  2. 双県鏡店
  3. 写真屋

圓該䌁業による蚘述

CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie 2e hands Canon EOS RP fullframe aangeschaft

Vandaag mooie 2e hands Canon EOS RP fullframe camera aangeschaft voor een goede prijs in de winkel. De camera is zo goed als nieuw met zeer weinig clicks op de teller. Ga daar veel plezier van hebben! Uitstekende service en kennis ook in de mooie winkel. Ook voor het aanschaffen van extra accesoires voor de camera. Zoals extra batterijen en geheugenkaarten. Top hartelijk dank!

2026幎5月27日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen dat u zo blij bent met uw Canon EOS RP, Marc!
Hartelijk dank voor deze mooie review en de complimenten over onze winkel en service.

We doen altijd ons best om onze occasions in topconditie aan te bieden, dus het is fijn om te lezen dat de camera zo goed in de smaak valt.
Heel veel plezier met het maken van prachtige full-frame beelden en uw nieuwe accessoires!

U bent in de toekomst natuurlijk weer van harte welkom in onze winkel in Geldermalsen voor advies, een nieuwe accessoire of gewoon een kop koffie.
Tot de volgende keer!

Klantgericht

Klantgericht, prima service, klacht prima en snel opgelost.

2026幎5月20日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn dat we de klacht zo snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen!
Hartelijk dank voor deze mooie review en het compliment over onze service.

We doen er altijd alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, juist als er eens iets niet helemaal soepel verloopt.
Het is dan ook erg fijn om te horen dat u onze klantgerichtheid heeft gewaardeerd.
Veel plezier met uw aankoop!

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze (web)shop.
Tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en prima product voor

Snelle levering en prima product voor een goede prijs en een persoonlijke reactie.

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat ontzettend fijn dat we de klacht zo snel en naar tevredenheid voor u hebben kunnen oplossen!
Hartelijk dank voor deze mooie review en het compliment over onze service.

We doen altijd ons uiterste best om eventuele problemen direct goed aan te pakken, dus het is erg fijn om te horen dat u onze klantgerichtheid heeft gewaardeerd.
Veel plezier met uw aankoop!

Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we in de webshop uiteraard weer met veel plezier voor u klaar.

Uitstekend ervaring

Uitstekend! Ik vond het een heel prettige ervaring. Een zeldzame combinatie van diep kennis en fantastische klant service.

2026幎5月16日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring bij ons heeft gehad!
Hartelijk dank voor deze mooie review en de complimenten, meneer Banham

Het is voor ons een groot plezier om onze passie en kennis voor fotografie met u te kunnen delen, en we zijn blij dat u onze service zo heeft gewaardeerd.
Veel plezier met uw aankoop!

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze webshop.
Tot een volgende keer!

Prima omschrijving product

Product was als heel goed omschreven en ik twijfelde daar aan. Toch besteld en product was inderdaad als nieuw.
Vlotte afhandeling snelle verzending.
In een woord: Prima.

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn dat we uw twijfel hebben kunnen wegnemen meneer van Rijt!
Hartelijk dank voor dit mooie compliment en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

We doen ons best om onze producten zo eerlijk en nauwkeurig mogelijk te omschrijven, dus het is erg leuk om te horen dat de staat van het artikel u positief heeft verrast. Ook goed om te weten dat de verzending vlot is verlopen.

Heel veel plezier met uw aankoop! We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze (web)shop.

Aanrader

Vriendelijke medewerkers, geven heel goed advies. Ben er zeer fijn en goed geholpen.

Camera Occasion B.V. からの回答

Fijn om te horen dat u ons advies en de hulp in de winkel zo heeft gewaardeerd!
Hartelijk dank voor deze mooie review... het is voor ons een groot compliment dat u met een goed gevoel bij ons naar buiten bent gegaan.

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten, zodat u met de juiste apparatuur weer op pad kunt.
Heel veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst nogmaals te mogen adviseren bij ons in Geldermalsen!

5぀星のうち5の評䟡

Wonderful communication and best prices

Wonderful communication and best prices I could find online anywhere - they really helped with the postal service failed! Thanks

Camera Occasion B.V. からの回答

I’m glad we could help out when the delivery didn't go as planned!
Thank you for the great compliment regarding our prices and communication.

It’s no trouble at all for us to step in when there’s a postal delay; we want to make sure you can get started with your purchase as quickly as possible. Enjoy your new gear!

We look forward to seeing you again in our webshop.

Kind regards,
Camera Occasion Team

5぀星のうち5の評䟡

Top! Geen andere woorden voor.

Heel lang voor moeten rijden maar was het zeker waard! Werd super geholpen en ze hebben alles wat je nodig hebt. Goede uitleg en lief personeel die je goed helpt!

2026幎5月9日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat ontzettend leuk dat u de rit naar onze winkel heeft gemaakt mevrouw Kuijs!
Hartelijk dank voor deze mooie review...
het is goed om te horen dat het de reistijd voor u meer dan waard was.

We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goede uitleg en persoonlijk advies, dus we zijn blij dat u zich zo goed geholpen voelde. Dat is precies waar we het voor doen!

Veel plezier met uw nieuwe aanwinst en u bent een volgende keer natuurlijk weer van harte welkom... de koffie staat altijd klaar.

⭐⭐⭐⭐⭐

Onlangs heb ik hier mijn eerste camera gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de service. We werden heel vriendelijk geholpen door een medewerker die echt alle tijd voor ons nam. Hij legde de functies van de camera rustig en duidelijk uit en had veel geduld met al onze vragen.

Ook kregen we de kans om de camera zelf even uit te proberen, wat erg fijn was bij het maken van de keuze. Daarnaast werden we gastvrij ontvangen met een kopje koffie.

Een hele prettige ervaring van begin tot eind. Ik zou hier zeker opnieuw terugkomen en kan deze winkel absoluut aanraden!

2026幎5月9日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen dat de aanschaf van uw eerste camera zo’n geslaagde ervaring is geweest mevrouw van Vliet!
Hartelijk dank voor deze mooie review en de aanbeveling.

We vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel naar huis gaat, dus we zijn blij dat de uitleg en het even rustig uitproberen hebben geholpen bij uw keuze.
En natuurlijk is een kop koffie bij ons altijd inbegrepen!

Heel veel plezier met het ontdekken van uw nieuwe camera en het maken van uw eerste foto’s.
We zien u in de toekomst graag nog eens terug in de winkel!

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering

2026幎4月28日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn om te horen dat uw bestelling goed is aangekomen! Hartelijk dank voor deze positieve feedback.

We doen er alles aan om onze producten snel en netjes bij onze klanten te krijgen, dus het is erg leuk om te lezen dat dit naar wens is verlopen.
Heel veel plezier met uw aankoop!

Mocht u in de toekomst weer iets nodig hebben voor uw camera-uitrusting, dan helpen we u in onze webshop natuurlijk graag weer verder.

Lens Nikon 70-100 Z 2.8 S snel geleverd

Lens Nikon 70-100 Z 2.8 S snel geleverd en is als nieuw. Werd geleverd met extra lens buidel. Goede prijs en top service!

2026幎5月6日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat een fijn bericht om te lezen!
Hartelijk dank voor uw positieve review.

We vinden het erg leuk dat u zo blij bent met de staat van de lens en de extra buidel. We doen altijd ons best om net dat beetje extra service te bieden, dus het is goed om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Heel veel plezier met deze prachtige Nikon Z-lens en we hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen in onze webshop!

Goede service.

Goede service.
Bij een defecte aan mijn verrekijker heeft Camera Occasion verzorgd dat deze weer gerepareerd is en netjes terug gestuurd.

Camera Occasion hartelijk bedankt.

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn dat u uw verrekijker weer in goede staat terug heeft! Hartelijk dank voor deze mooie review en het vertrouwen in onze service.

Het is voor ons een kleine moeite om ervoor te zorgen dat uw apparatuur weer naar behoren werkt... we willen natuurlijk dat u snel weer kunt genieten van het kijken.
We zijn blij dat we dit naar tevredenheid voor u hebben kunnen regelen.

Mocht er in de toekomst weer iets zijn of bent u op zoek naar een mooie uitbreiding, dan bent u in onze (web)shop natuurlijk weer van harte welkom!

Fijne communicatie

Fijne communicatie. Zeer snelle duidelijke eerlijke afspraken bij verkoop filmcamera.

2026幎5月6日

Camera Occasion B.V. からの回答

Fijn om te horen dat de verkoop van uw filmcamera zo soepel is verlopen!
Hartelijk dank voor dit mooie compliment.

We proberen de lijntjes altijd kort en eerlijk te houden, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Prettig dat u dit ook zo heeft ervaren.

Veel succes met uw verdere fotografie-plannen en wie weet tot een volgende keer in onze (web)shop!

Aanschaf verrekijker

Wij kwamen voor een verrekijker en in de winkel wordt je fijn behandeld, met een goede uitleg en je kan alles ook uitproberen.

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om deze mooie review te plaatsen! Hartelijk dank daarvoor.

Het is goed om te horen dat u onze uitleg en de mogelijkheid om de verrekijkers rustig uit te proberen heeft gewaardeerd.
We vinden het belangrijk dat u met het juiste product naar huis gaat waar u echt plezier van heeft.

Hopelijk beleeft u veel mooie kijkmomenten met uw nieuwe aanwinst!
U bent in de toekomst natuurlijk altijd weer van harte welkom in onze winkel.

Een occasion lens Fujinon

Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen.
De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker van deze fotozaak.

2026幎5月4日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de inruil en de aankoop van uw nieuwe Fujinon lens!
Hartelijk dank voor deze mooie review en de grote pluim voor onze collega... dat wordt enorm gewaardeerd.

We vinden het belangrijk dat zo’n transactie soepel en vertrouwd verloopt, dus het is goed om te lezen dat u met een goed gevoel bij ons bent geslaagd. Heel veel plezier met het maken van prachtige (macro)foto's!

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen helpen in onze winkel of webshop. Tot de volgende keer!

Goeie prijs en service

Goeie prijs, prima service.

2026幎5月4日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat fijn dat u zo tevreden bent!
Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze prijs en service.

Heel veel plezier met uw aankoop en we hopen u in de toekomst nog eens terug te zien in onze (web)shop.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne winkel voor in- en verkoop

Fijne winkel voor in- en verkoop van camera's, lenzen en accessoires. Vriendelijk en deskundig personeel. Eerlijke prijzen voor zowel inkoop als verkoop. Aanrader!

2026幎5月2日

Camera Occasion B.V. からの回答

Wat een prachtig compliment, hartelijk dank daarvoor!
Het doet ons goed om te lezen dat u onze deskundigheid en eerlijke prijzen zo waardeert.

Heel veel plezier met uw apparatuur en we kijken ernaar uit u een volgende keer weer te mogen helpen in onze winkel.

Only top marks!

They were fast, they were accurate and they were friendly. The product was exactly as they said it would be. Only top marks.

2026幎4月30日

Camera Occasion B.V. からの回答

Thank you so much for such a warm compliment!
It’s a real pleasure to hear that our speed and personal touch hit the mark for you.

We believe it’s important that you know exactly what you’re buying, so we’re thrilled to hear the product is everything you hoped for.
Enjoy your new gear to the fullest!

We hope to see you again in our webshop soon; you are always more than welcome.

Best regards,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス