Vandaag mooie 2e hands Canon EOS RP fullframe camera aangeschaft voor een goede prijs in de winkel. De camera is zo goed als nieuw met zeer weinig clicks op de teller. Ga daar veel plezier van hebben!... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onlangs heb ik hier mijn eerste camera gekocht en ik ben ontzettend tevreden over de service. We werden heel vriendelijk geholpen door een medewerker die echt alle tijd voor ons nam. Hij legde de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat fijn! Ik wilde al mijn foto apparatuur verkopen ivm beëindigen van mijn foto hobby. Bij camera occasion kon ik alles kwijt voor een goede prijs. En het mooie is dat er heel coulant werd omgega... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Na prijsaanvraag online van mijn Canon EF lens snel een voorstel ontvangen. Gezien de afstand daarna nog telefonisch contact gehad.Medewerkers denken met je mee en hebben alles zo snel mogelijk afgeha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Lens was in perfecte staat zoals beschreven op de site, en is keurig verpakt verzonden. Dit was de tweede lens die ik voor minder dan de nieuwprijs heb gekocht maar eruit zag als nieuw. Camera Occssion BV kan ik daarom echt aanbevelen.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Duidelijke en vriendelijke mail communicatie bij elke stap en snelle afhandeling. Antwoordnummer voor verzending, alles helemaal prima!

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Mooi Leica filter gekocht.
Deal snel en vlot gemaakt.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
De bestelde lens was in prima conditie, als nieuw.
Met een handgeschreven tekstje er bij, wat heel persoonlijk overkomt.
Snelle levering.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Fijne winkel! Je wordt er goed geholpen en denken met je mee.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Ik koop hier graag,de producten zijn niet van nieuw te onderscheiden.
De bestelling wordt keurig en netjes verpakt en snel verzonden.dus waarom niet?

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Prima service! Gekregen waarvoor ik betaald had.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Vriendelijk personeel. Nemen de tijd om alles uit te leggen. Geven tevens advies over bijkomende vragen Zeer professioneel

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Via de website heb ik een vraag gesteld. Daarop kwam snel antwoord (buiten openingstijden zelfs). Een eerlijk antwoord. Vervolgens heb ik een tweedehands objectief gekocht. De volgende dag netjes geleverd met een persoonlijke attentie! Ik ben heel tevreden!

Camera Occasion B.V. ããã®åç
De directe vriendelijke respons door het verkoopteam, en de snelle reactie vielen mij positief op. De levering van het gekochte was snel en overeenkomstig de gegevens op de website. Ik ben super tevreden!

Camera Occasion B.V. ããã®åç
The trade-in and inspection process was smooth sailing. The staff on site is helpful and clear in his explanation of the process.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
snelle levering van een in een uitstekende conditie verkerende nikon camera.
ben er erg blij mee.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Chapeau!! - Geholpen door Dico bij het vinden van de juiste verrekijker. In alle rust de voor- en nadelen van de diverse kijkers doorgenomen en dan ook nog alles mogen uitproberen. Je voelt direct dat ze adviseren met vakkennis zonder opdringerige verkoop. Ik zou hier direct weer iets kopen.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Mijn lens werd niet geleverd, fout bij koerier. Krishan van Camera Occasion heeft dit zeer professioneel aangepakt en is tot een oplossing gekomen. Fijne communicatie en adequate aanpak!!

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Goede en onderbouwde uitleg. Men nam de tijd om een, voor ons, een goede keus te maken bij het aanschaffen van de nieuwe verrekijker.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Enthousiast en geïnteresseerd personeel. Voor mij genoeg keuze. Makkelijk bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid vlak bij de winkel. Ik kom vast nog wel een keer terug.

Camera Occasion B.V. ããã®åç
Zeer snel geleverd en goed verpakt.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã