Camilla evner at gÞre en positiv
Jeg var til workshop hos Camilla og det er ikke sidste gang jeg vil deltage i lignende workshops. ð
Camilla er hjertevarm og har helt specielle evner for at se udvikling og positivitet.
Jeg var til Reiki Healing i begyndelsen af året hos Camilla, da der var nogle ting i mit liv, som jeg havde brug for hjÊlp til.
Camilla har helt sÊrlige evner, som allerede efter fÞrste gang, jeg blev healet gjorde en forskel til at mÊrke min krop og gennem hendes evne til clairvoyance havde hun fokus på, hvordan hun bedst kunne hjÊlpe mig.
Jeg er så taknemlig for at Camilla har hjulpet mig ud af det mÞrke, jeg var i på vej mod lys og tydelighed.