Jeg er simpelthen nÞdt til at dele minâŠ
Jeg er simpelthen nÞdt til at dele min oplevelse, fordi den har gjort et kÊmpe indtryk pÃ¥ mig ðâš
Jeg havde en session hos Sol. Jeg er stadig helt blÊst bagover over, hvor prÊcis, nÊrvÊrende og dygtig hun er. Allerede fra starten fÞlte jeg mig tryg, set og forstået på et niveau, jeg sjÊldent har oplevet fÞr.
Sol formåede at sÊtte ord på ting i mit liv, som hun umuligt kunne have vidst på forhånd.Både konkrete situationer, fÞlelser og mÞnstre, jeg selv har haft svÊrt ved at forstå. Det var ikke bare generelle udsagn, men helt specifikke indsigter, som ramte spot on. Flere gange sad jeg med gåsehud.
Det, der virkelig gÞr Sol unik, er ikke kun hendes evner, men også hendes måde at formidle det på. Hun er utrolig varm, empatisk og respektfuld. Hun gav mig ikke bare svar, men også ro, klarhed og en fÞlelse af retning, som jeg virkelig havde brug for.
Efter sessionen sad jeg tilbage med en stÊrk fÞlelse af lettelse og tillid til min egen vej fremad. Det fÞles som om, jeg har fået ryddet op i en masse indre stÞj og nu kan se tingene meget klarere.
Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Sol til alle, der sÞger indsigt, afklaring eller bare har brug for at blive mÞdt med Êgte nÊrvÊr og forstÃ¥else. Hun er uden tvivl noget helt sÊrligt ð«
Tusind tak, Sol. Jeg kommer helt sikkert igen â€ïž