Har netop fÃ¥et leveret en Hymer Crosstrail og super service og vejledning hele vejen igennem. Mads har vÊret super og deres vÊrksted har leveret et super stykke arbejde med alle de extra ting vi ville... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Utrolig service. Da vi afhentede vores camper blev vi mÞdt med et stort smil, hun fortalte at der var lige en overaskelse til os, de havde lavet mange ting som vi havde sagt mÃ¥tte vente, fantastisk,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Stor tak til Flemming og Annnie hos Camping center i LÃ¥sby . Fantastisk god oplevelse top professionelle medarbejdere super dygtig . Vi fik en forsikring skade pÃ¥ Autocamp Flemming tog n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skulle pÃ¥ tur i vores Autocamper i pÃ¥sken, men opdager pludselig at gassen ikke virker. Vi havde allerede afskrevet at komme af sted, men tog alligevel chancen og kÞrer til Autocamp i LÃ¥sby og hÃ¥be... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Camperservice Aps ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Camperservice
Camperservice er Danmarks stÞrste vÊrksted for autocampere. Tilbage i 2021/22 byggede vi et nyt topmoderne vÊrksted for autocampere på hele 2.600 m2 med endnu mere plads og kapacitet til at klargÞre, reparere, udbedre skader og montere nyt udstyr på alle typer autocampere og campere uanset mÊrke, model og årgang.
Vi holder din camper i topform!
Hos Camperservice tilbyder vi en bred vifte af services til din autocamper. Vores professionelle teknikere er eksperter i at udfÞre services på autocampere. Hos Camperservice tilbyder bl.a. CamperCare SÊsonklargÞring, fugt- og tÊthedstest, gastest, el-eftersyn mm.
Danmarks stÞrste skadescenter
Når skaden er sket, er der hjÊlp at hente hos Camperservice. Vi har en skadeafdeling med speciale i at reparere skader på alle typer campere uanset mÊrke. Hvis din vogn har fået en mindre eller stÞrre skade, står vi klar til at udbedre den, så din camper kan blive klar til nye eventyr, hurtigst muligt!
Opgradér din camper med nyt udstyr!
Vi monterer alt tÊnkeligt udstyr til din autocamper, som sikrer, at du kan få det maksimale ud af dine rejser. Lad os hjÊlpe dig med at skrÊddersy din camper med prÊcis det udstyr, der kommer til at gÞre dine eventyr endnu mere komfortable og funktionelle.
Hvis du selv vil stå for at udskifte eller montere reservedele eller udstyr, kan du bestille disse hos os. Vi rådgiver dig om dine muligheder.
SÃ¥dan startede Camperservice:
Som vÊrksted for autocampere rÊkker vores historie, viden og erfaring langt tilbage, idet Camperservice udspringer af Autocamp Teknik. I forbindelse med udvidelsen af vÊrkstedet har vi opgraderet på alle tÊnkelige måder for at imÞdekomme vores kunders stigende behov og efterspÞrgsel på vÊrkstedsydelser til autocampere.
Du kan tilmelde dig Camperservices månedlige nyhedsbrev og fÞlge vores profiler på Instagram, Facebook, YouTube & LinkedIn. Her deler vi spÊndende nyheder, historie, teknisk viden, samt spÊndende konkurrencer.
Camperservices vÊrdier
Hos Camperservice har vi fÞlgende vÊrdisÊt: Vi leverer ensartethed, god kvalitet og gode oplevelser for vores kunder.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak til Finn for seriÞs rÃ¥dgivningâŠ
Tak til Finn for seriÞs rådgivning vedrÞrende kÞb af ekstra udstyr og tak for at vi fik det monteret hurtigt efterfÞlgende. Kristina prÊsenterede os for regningen som var 5 kr. fra det vi forventede. Der var smil fra alle sider. En rigtig god oplevelse :-)
/Tommy

Godt og hjÊlpsomt eftersyn
Godt og hjÊlpsomt eftersyn, hurtig i gang og fÊrdig til tiden,

Altid god behandling
Vi blev som sÊdvanligt godt behandlet da vi fik sat ny radio med bakkamera og dashcamera i dejligt med sÞde mennesker som er meget hjÊlpsomme

Camperservice Aps ããã®åç
Blev modtaget af en smilende Kristina
Blev modtaget af en smilende Kristina, som havde styr på vor aftale. Hun fuldte opgaven og påmindede mig om at jeg burde få lavet en gastest. Det blev lavet af en yderst kompetent medarbejder der havde tid til at forklare forskelllige ting. Helt igennem en virkelig god oplevelse og til en fornuftig pris.
Mvh/Orla

Professionel
God og grundig kontakt på mail inden besÞg. Aftalte tider overholdt. Super flot og grundig tilbagemelding, god tid til svar på spÞrgsmål. Samlet et behagelig og professionel mÞde.

Camperservice Aps ããã®åç
Betjening var i topklasse âïž

Camperservice Aps ããã®åç
Jeg tror der er skrevet nok omkringâŠ
Jeg tror der er skrevet nok omkring mine oplevelser hos jer ð©
SÃ¥ generelt er jeg noget utilfreds da der har vÊret utrolige mange fejl og mangler ð©
Min camper er nu 2 Ã¥r gammel om fÃ¥ mÃ¥neder og kan se at mange udvendige samlinger ikke har det for godt ð©

Fremragende service
Virkelig god service, alt blev lavet til aftalt pris og til tiden.

Camperservice Aps ããã®åç
Vi havde en skade pÃ¥ tagluge ogâŠ
Vi havde en skade på tagluge og solpanel var flÞjet af, låsby blev kontaktet og vi kunne komme med det samme, det er god service. Vi blev holdt opdateret hele vejen hvordan det stod til, vi fÞler virkelig at der blev taget hånd om os. Og så tog det ikke så lang tid. Vi blev ellers noget nervÞse da vi har tilmeldt os en lÊngere tur om en måned, tÊnk hvis delene ikke kunne skaffes. Men det kunne de takket vÊre et professionelt vÊrksted.
Venlig hilsen Helle og Flemming

Stor tak til Flemming og Annnie hosâŠ
Stor tak til Flemming og Annnie hos Camping center i LÃ¥sby .
Fantastisk god oplevelse top professionelle medarbejdere super dygtig .
Vi fik en forsikring skade på Autocamp Flemming tog nogle billeder af skade en uge efter ringe Annei , de havde fået dele hjem og 2 dage efter blev vores Autocamp lavet til ug .
Har man problemer med sin Autocamp så kontakt enlige Annie hos Camping Center.
Hilsen Anders og Inge..

Udskiftning af lukkemekanisme.
Vi har fået skiftet lukkemekanisme i alle overskabene på vores Adria Coral under garanti. Vi er meget tilfredse med arbejdet, og ros til tekniker Kenneth samt garantiansvarlig Kristina. Og dejligt der altid er frisk kaffe.
MVH. Kirsten og Knud

en lille fejl skulle laves tog 2 timerâŠ
en lille fejl skulle laves tog 2 timer . en anden ting kunne ikke udfÞres. derefter en stor regning efter 2timer

God service.
God service.
Altid venlig og hjÊlpsom personale

Fantastisk service
Fantastisk service og et personale som altid er imÞdekommende. VÊrkstedet har fulgt fint op på fabriksfejl i vores centrallåsesystem, men også med et solcellepanel som ikke klarede vinteren.

Camperservice Aps ããã®åç
Vi fik vores gasanlÊg opdateret ogâŠ
Vi fik vores gasanlÊg opdateret og repareret iflg. aftale med Finn - alt forlÞb som planlagt og fin tilbagemelding fra Jeres medarbejder efter rep. var blevet udfÞrt.
Tak for hjÊlpen.
Mvh
Lone og Peder

Camperservice Aps ããã®åç
Giver vores bedste tilbagemelding tilâŠ
Giver vores bedste tilbagemelding til vÊrkstedet og det administrative personale. Hele vejen igennem forlÞbet, små garanti udbedringer og div. andre småting. Kontakten og aftalen blev konfirmeret og en god opfÞlgning på aftalen, ligesom teknikeren (John) gav sig god tid til at forklare og aftale forlÞbet. Alt i alt igen en positiv oplevelse at vÊre kunde hos Camperservice.

Camperservice Aps ããã®åç
Lene en mycket trevlig ochâŠ
Lene en mycket trevlig och tillmötesgående kvinna som jag Àr mycket nöjd med, jag kan starkt rekommendera henne och det företaget.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ