Autocamp レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi hade i noget tid gÃ¥et og drÞmt om at kÞbe en camper. Og brugte en sÞndag pÃ¥ at kÞre rundt og kigge. Vi kommer til autocamp i LÃ¥sby sidst pÃ¥ turen. Hvor deres sÊlger Mathias tager imod os.... もっず芋る

Autocamp.dk kan jeg ikke anbefale, da de desvÊrre har vist sig at vÊre lidt for kreative i deres forretningsmodel. Jeg kÞbte min autocamper hos dem, og fik 1 Ã¥rs garanti med i kÞbet. 8 dage efter... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skulle pÃ¥ tur i vores Autocamper i pÃ¥sken, men opdager pludselig at gassen ikke virker. Vi havde allerede afskrevet at komme af sted, men tog alligevel chancen og kÞrer til Autocamp i LÃ¥sby og hÃ¥be... もっず芋る

Da vi efter lidt ventetid fra fiat fik vores autocamper.var de lynhurtige til at montere ekstraudstyr 2 dage efter den kom til lÃ¥sby kunne den hentes.super instruktion i alle finesesser. Meget tilfred... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. RV 販売店

Autocamp に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Autocamp!

Hos Autocamp har vi siden 2001 beskÊftiget os med salg af nye og brugte autocampere og campervans i alle prisklasser og modeller. Vi er beliggende i LÃ¥sby, mellem Århus og Silkeborg. Motorvejen tager dig lige til dÞren!

Vi er specialister i autocampere!

Vi er stolte af at vÊre en af de fÞrende forhandlere af autocampere i Danmark. Vores passion er at hjÊlpe dig med at finde din drÞmmecamper, som vil give dig den ultimative frihed til at udforske nÊr og fjern.

På nyvognsmarkedet er vi stolte forhandlere af mÊrkerne; Hymer, Carado, Adria, Eura Mobil, Laika, BÌrstner og Karmann Mobil.

SÃ¥dan startede Autocamp:

Autocamp startede i 2001 med salg, service og udlejning af autocampere. Hovedafdelingen lÃ¥ i store lokaler i Tilst ved Århus. I 2006 flyttede Autocamp til nybyggede lokaler i LÃ¥sby, mellem Århus og Silkeborg. Her blev indrettet 1.680 m2 showroom og 840 m2 topmoderne vÊrksted.

Sammen finder vi din drÞmmecamper!

Uanset om du er en erfaren autocamper-entusiast eller fÞrstegangsrejsende, står vi klar til at opfylde dine drÞmme om den perfekte autocamper for dig. Vi glÊder os til at byde dig velkommen i vores center for autocampere.

Din kundeoplevelse er vigtigt for os!

Vi vÊrdsÊtter vores kunders tilfredshed, og vi strÊber efter at levere en fÞrsteklasses kundeoplevelse. Vores venlige og professionelle personale er dedikeret til at imÞdekomme dine behov og svare på eventuelle spÞrgsmål, du måtte have fÞr, under og efter du har kÞbt din autocamper hos os. Vi er med dig på hele rejsen!

Derfor er din feedback også vigtig for os. Vi opfordrer vores kunder til at dele deres oplevelse med vores service her på Trustpilot. Din feedback hjÊlper os med at forbedre vores service.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

48件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Super tilfreds med hele forlÞbet

Vi hade i noget tid gået og drÞmt om at kÞbe en camper. Og brugte en sÞndag på at kÞre rundt og kigge.
Vi kommer til autocamp i Låsby sidst på turen.
Hvor deres sÊlger Mathias tager imod os.
Han har en camper til og stå som har alt hvad vi Þnsker. Vi får kÞrt en tur i den. Og der nogle kosmetiske ting som vi Þnsker udbedret. Og alt blir lavet som aftalt. Nogle dele er der desvÊrre lang leveringstid på. Men vi blir kontaktet af Mathias da alle dele er hjemme.
Efter 2 måneders brug kommer der nogle mindre udfordringer på vognen.
Tager kontakt til sÊlger og han får booket tid på deres vÊrksted og tingene blir fixet uden noget bÞvl.
Vi er glade for vi valgte at handle med autocamp.
Og kommer igen når der skal fornyes

2026幎6月12日

Serviceniveau i top.

Vi har handlet autocamper hos Autocamp i Låsby og fået en udsÞgt service.
Har efterfÞlgende fået lavet et par småjusteringer og altid mÞdt personalet meget imÞdekommende, smilende og kompetente.
Vi kan kun give Autocamp vores bedste anbefaling.

2025幎1月7日

Autocamp からの回答

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det har vÊret en fornÞjelse at handle med jer.

Advarsel meget dÃ¥rlig service på

Advarsel meget dårlig service på vÊrkstedet i Låsby de skal bruge to dag på et stykke arbejde så et andet vÊrksted skal bruge en formiddag på så de skulle sende de dele som hymer har sendt til dem som garanti sag så vi kan få det monteret af en anden forhandler men de sender kun halvdelen af det der skal bruge
Opdatering
EfterfÞlgende sendes der en regning med forfald samme dag som den er sendt på 50%af fragten som ikke er aftalt
De tilbyder mig at sende varen.
Uden information om at jeg skal betale
Meget overrasket over at de har sådan en forretnings gang.

2024幎10月17日

Autocamp.dk er NOGO..

Jeg kÞbte min autocamper hos dem, og fik 1 års garanti med i kÞbet.
8 dage efter går autocamp.dk konkurs og alle aftaler ophÞrer.
14 dage efter åbner de op igen i samme navn og med samme ejer men uden forpligtigelser.
GÃ¥ derfor langt udenom autocamp.dk da de er at sidestille med et auktionshus vi alle kender.

2024幎8月1日

Hej Claus,
Vi har modtaget din anmeldelse, hvor dine oplysninger desvÊrre ikke korrekte.
DesvÊrre gik det gamle selskab konkurs, som vi naturligvis har stor forståelse for er en Êrgerlig situation i forhold til garanti på brugte vogne.

I din anmeldelse kommer du desvÊrre med flere ukorrekte påstande, som jeg her vil gÞre opmÊrksom på:
1: Der er på ingen måder sammenfald i nuvÊrende eller tidligere ejer. Michael Jakobsen Automobiler har overtaget aktiverne i Autocamp. Michael Jakobsen har ikke vÊret en del af det tidligere selskab.
2: Kreativ forretningsmodel har ikke noget med sagen at gÞre. Michael Jakobsen har i mere end 30 år drevet bilforretning, med tilfredse kunder i hele landet.
3: Autocamp bliver idag drevet af Michael Jakobsen, som har ansat den tidligere salgsansvarlige hos Autocamp til salget af autocampere.

Vil ville Þnske du havde kontaktet os direkte, for at få fakta på plads inden du lavede din anmeldelse.

Autocamp からの回答

Tak for jeres anmeldelse. VI håber i kommer til at nyde jeres fine lille camper, og får stor glÊde af den.
Hilsen Team Autocamp

En lille advarsel til dem der sÊtter

En lille advarsel til dem der sÊtter deres autocamper til salg hos Autocamp. Jeg har lige ringe på en, som jeg var meget interreseret i , men da jeg har en i forvejen fra år 2019 med aut gear, troede jeg man kunne lave en byttehandel. Men svaret var at de autocamper de sÊlger for kunde, kun sÊlges i ren handel, og dermed ikke noget i bytte
TÊnk på det hvis i skal sÊlge jeres autocamper

2024幎6月13日

Hej Henrik,
Vi er meget Êrgerlige over at modtage din anmeldelse, som en "advarsel". Det er helt almindelig kutyme i autocamper og bilbranchen, at der som udgangspunkt ikke tages noget i bytte på kommissionsvogne. Dette ligger vi heller ikke skjul på, overfor de kunder vi sÊlger vogne for.
Hvis du er interesseret i en af vores egen, vil vi godt kunne tilbyde at tage din autocamper i bytte.

Mvh Team Autocamp

Meget tilfredse kunder

Da vi efter lidt ventetid fra fiat fik vores autocamper.var de lynhurtige til at montere ekstraudstyr 2 dage efter den kom til låsby kunne den hentes.super instruktion i alle finesesser. Meget tilfredse og glade for vognen mvh Elna og Johnny lÊgsgaard

2024幎5月16日

Autocamp からの回答

Tak for jeres meget flotte anmeldelse, og tak for jeres tålmodighed i ventetiden. Vi håber i bliver glade for jeres flotte Carado, og nyder den i fulde drag.
Hilsen Team Autocamp

Super sÞde og hjÊlpsomme sÊlgere hos autocamp...

Super sÞde og hjÊlpsomme sÊlgere hos autocamp... vi fik en god snak om vores behov og Þnsker (vores 1 autocamper) Vi valgte en ny bil som var "på lager"
+ noget ekstra udstyr der skulle monteres... Ventetiden på levering er selvfÞlgelig aldrig sjov, men når man kÞber midt April, er der helt sikkert travlt på vÊrkstedet med både klargÞringer og biler der skal have div. tests og små rep. lige op til sÊsonstart.
Ved overdragelsen fik vi en grundig gennemgang og smukke blomster...
Sidste weekend havde vi (og bilen) vores fÞrste tur ud i det blå..... og vi er vilde med bilen :-)
Vi vil helt sikkert anbefale AUTOCAMP

2024幎5月16日

Autocamp からの回答

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og fordi i valgt at handle hos Autocamp!
Vi håber i får mange gode oplevelser med vognen.

Hurtig og god service

Vi skulle på tur i vores Autocamper i påsken, men opdager pludselig at gassen ikke virker. Vi havde allerede afskrevet at komme af sted, men tog alligevel chancen og kÞrer til Autocamp i Låsby og håbede på de kunne hjÊlpe. Trods vi ikke havde bestilt tid, forbarmede de sig over os og gav en super service og en time efter var vi kÞrende igen. Super tak til Alex og Kristina.

2024幎3月25日

KlargÞring

KlargÞring, aflevering, og instruktion meget tilfredsstillende.

2024幎3月13日

Hej Karl,
Tak for din flotte anmeldelse og tak for handlen. Vi håber i får stor glÊde af camperen.
PÃ¥ vegne af Team Autocamp

Behagelig sÊlger ikke påtrÊngende

hej, var rundt for at undersÞge hvad der var at, vi ville have en VAN i stedet for vor HYMER.
lige da vi gik ind i udstillingen var den fÞrste vi så , en ADRIA van 2 år gammel lav km. så den kÞbte vi

2024幎3月11日

Hej Villy,
Tak for din flotte anmeldelse, den betyder meget for os. Vi håber i bliver glade for jeres nye Adria, og finder jer til rette i den nye stÞrrelse autocamper.

Alt i alt god oplevelse

Alt i alt god oplevelse, dog var leverings tiden alt for lang i forhold til aftale

2024幎3月7日

Hej SÞren,
Tak for din anmeldelse. DesvÊrre lÞb vi i forlÞbet ind i lÊngere leveringstid end ventet, men vi håber selvfÞlgelig at, jeres flotte Hymer har vÊret ventetiden vÊrd. Vi Þnsker jer rigtig god fornÞjelse med den flotte vogn.
Hilsen Team Autocamp

Vi vil gerne give AutoCamp topkarakter.

Vi vil gerne give AutoCamp topkarakter. At give 5 i karakter, rÊkker slet ikke her, alt er gennemtÊnkt til sidste detalje.

Syntes lige vi vil bemÊrke:
Vi har kÞbt en lÊkker Camper, handlet og talt med flere at det fine personale hos AutoCamp. Alle er fantastisk venlige og i gÞr alt i kan.

Lasse har vi handlet med, og han er fantastisk og yderst behagelig ved alt, er lyn hurtig og yder en service der absolut ikke kan blive bedre.

Vi har lige kÞbt en luksus vogn, da vi hentede den lÊkre HYMER, stod en stor flot blomster buket i bilen, der lå velkommen mappe og bilen blev gennemgået af Lasse med ALT. Hver lille knap, hÊngsel eller andet blev vist og forklaret.

Vi er blÊst bagover, at alt kan vÊre så gennemfÞrt og perfekt til sidste detalje hos AutoCamp - tusind tak for at vi kÞbte AC hos jer
Vi anbefaler jer til alle vi mÞder på vores vej
De bedste hilsner Conni & Svend Hvirring

2023幎12月6日