Camperverhuur Salland レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Waar Camperverhuur Salland echt in uitblinkt is de communicatie. Ook op minder leuke tijdstippen waren ze bereikbaar en bleven dit ook tijdens een bezoek aan, in ons geval, een garage. Wat echt we... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

We hebben een erg fijne vakantie gehad met de camper van Camperverhuur Salland. De communicatie verliep plezierig. De camper was schoon en netjes. Het keukengerei was compleet, maar verdiend we... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben met z’n tweeën een ontzettend fijne tijd gehad in de Smallander camperbus. De bus was van vele gemakken voorzien én had ook nog eens een luifel, super fijn om de Italiaanse zon in de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Voor het eerst camperen en voor het eerst in een buscamper. Het was allemaal super geregeld en met alle info die je vooraf krijgt en de geweldige service (we konden de bus zelfs eerder ophalen dan gep... もっず芋る

䌁業情報

1. RV車レンタル代理店
  2. ・
  3. レンタカヌ 代理店

圓該䌁業による蚘述

Buscamper huren? Dan ben je bij Camperverhuur Salland in het Overijsselse Raalte aan het goede adres! Camperverhuur Salland is de grootste verhuurder van Smallander buscampers in Nederland! Onze campers huur je compleet inclusief verzekering en inventaris.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Salland Camperverhuur is Top!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar een camper gehuurd bij Camperverhuur Salland en wederom zeer tevreden. Huurtarieven zijn beslist scherp te noemen en de campers zijn zo goed als nieuw! De service van het team is super. Op vragen/problemen die tijdens de reis opkomen wordt snel gereageerd. Wij hadden een probleem met de kraan als gevolg van kalk aanslag, razendsnel kwam Salland Camperverhuur met een goede oplossing. Salland Camperverhuur mag wel wat meer reclame maken voor zichzelf! Fijn bedrijf!

2022幎7月24日

Camperverhuur Salland からの回答

Dag Herbert, hartelijk dank voor je beoordeling en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Caio, Team Camperverhuur Salland.

5぀星のうち5の評䟡

Prima bus om in te kamperen.

altijd goed te woord gestaan als we wat wilden een over de camper, bij het afhalen is goed uitleg gegeven. De spullen waren prima in orde. Geen problemen gehad met de camper. Bij terug brengen ook alles goed nagekeken .Prima bus om in te kamperen.

2022幎7月12日

Camperverhuur Salland からの回答

Beste Alie, hartelijk dank voor de review en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over onze service. Wellicht tot een volgende keer!

Huur Smallander

Bij het afhalen van de camper werd er uitgebreid uitleg gegeven. Hier werd echt tijd voor genomen. Ook onderweg werden we telefonisch goed geholpen met een klein probleem met de elektriciteit van de camper, maar gelukkig lag het aan de elektra van de camping. Ook bij het inleveren van de camper werden we weer vriendelijk te woord gestaan en gevraagd naar onze ervaringen met de camper.

2022幎6月7日

Camperverhuur Salland からの回答

Dag Norbert, hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Wellicht tot een volgende keer! Caio, Team Camperverhuur Salland.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。