Super service og meget professionelt udfÞrt. De har mine varmeste anbefalinger. Betalingen er ogsÃ¥ meget nemt og hurtigt. Ingen tvivl om jeg vil anbefale dem til andre og de skal ihverfald komme ig... ãã£ãšèŠã
Super god service og samtidig virkelig veludfÞrt vask af campingvogn og telt der ligeledes bliver voksbehandlet sÃ¥ledes at overfladen bliver sÊrdeles nem at holde ren hen over sommeren. Har valgt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har igen benyttet og fÃ¥et mere end 5 stjernet hjÊlp/service af Campingvognservice. De har ydet en helt fantastisk, menneskelig og fagligt professionel service, da vores telt pga. campingplads flytn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vask af campingvogn og telt OpsÊtning og nedtagning af fortelt. ImprÊgnering af fortelt.
HÞegh guldbergsgade 44, 8700, Horsens, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@campingvognservice.dk
- campingvognservice.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super service og meget professioneltâŠ
Super service og meget professionelt udfÞrt.
De har mine varmeste anbefalinger.
Betalingen er også meget nemt og hurtigt.
Ingen tvivl om jeg vil anbefale dem til andre og de skal ihverfald komme igen når jeg skal have vasket mit fortelt.
Super god service og udfÞrelseâŠ
Super god service og samtidig virkelig veludfÞrt vask af campingvogn og telt der ligeledes bliver voksbehandlet således at overfladen bliver sÊrdeles nem at holde ren hen over sommeren.
Har valgt udfÞrelse forår og efterår.
Meget tilfreds ððð
Mvh.
Kaj
Gik igang nÊrmest prÊcis pÃ¥ aftalteâŠ
Gik igang nÊrmest prÊcis på aftalte klokkeslÊt. PÊnt arbejde. God service. Kommer igen.
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra.
SkÞnne mennesker som går lige et skridt ekstra for at yde god service.
Jeg har tegnet kontrakt med dem, så jeg ikke behÞver at bruge mere energi og bekymring omkring vogn og fortelt.
Fik imprÊgneret vores vinterforteltâŠ
Fik imprÊgneret vores vinterfortelt (var opsat)
Arbejdet blev udfÞrt til aftalt tid og pris.
Kan anbefale dem og vil bruge dem en anden gang.
super service
Har fået sat 2 telte op og vasket og imprÊgneret og fået lavet fast trÊgulv, virkelig flot og veludfÞrt arbejde,overholder alle aftaler,må sige at Ina og Christian er virkelige rar og trovÊrdig mennesker, vil til hver tid anbefale dem.
Altid god service og ordentligtâŠ
Altid god service og ordentligt arbejde.. har brugt firmaet flere gange og deres arbejde har altid vÊret i orden.. kender flere der har fået lavet arbejde ved Ina og Christian og har aldrig hÞrt andet end godt ... kan varmt anbefales.. mvh Ronnie
Kan ikke vÊre mere end tilfreds!ððœ
God service
God service med en hertil fair pris for campister som jeg. Jeg kunne godt se at der her ville komme langt med en masse positive effekter og tilbud med ekstra.
Fantastisk service
Fantastisk service, jeg fik da mit fortelt skulle vaskes. Det er super arbejde og blevet nÊsten som ny! De fandt også en revne i mit telt jeg ikke selv havde opdaget hvor de spurgte om det skulle syes.
Det har vÊret en super dejlig og rar oplevelse at bruge campingvognservice, der var åben dialog hele vejen. Jeg vil helt klart bruge dem igen og anbefale dem til fremtidige kunder!
meget ubehagelig oplevelse
Overholder ikke tidspunkter men har aftalt eller prisoverslag. Og manden er meget modbydelig og kommer med trusler og ringer til arbejdsgiver og familie for at fremsÊtte trusler jeg har aldrig oplevet noget lignende hold jer langt vÊk fra den her virksomhed.

UtrovÊrdig
Jeg skal have lavet gulv i mit fortelt hvor de er oppe at se hvad der skal laves, vi aftaler at få det lavet i september men får det så udsat da det ikke passer ind i deres sager alligevel, så vi vil få det lavet inden sÊson starten her til April, men er så lige blevet oplyst at de ikke vil lave det fordi de ikke kan tjene ret mange penge på det, men forteltet ville de godt rengÞre, det tjener de sikkert godt på ? så nu står vi uden gulv i forteltet til sÊsonstart, jeg syntes at det er under alt kritik, de kunne bare have nej tak da de var oppe at se det, så de kan ikke anbefales herfra.

Imponerende ð
Imponerende ð
Det er fÞrste gang jeg har benyttet firmaet.
Fantastisk venlig og kompetent kundeservice fra start til slut.
Resultatet af vask og imprÊgnering af mit fortelt er ligeledes helt i top.
Fremadrettet er det firmaet
jeg kommer til at bruge.
De allerbedste BEDSTE anbefalinger herfra.
Bedste anbefaling herfra!
Vi har benyttet campingvognservice til at komme og hente vores telt til vask, samt imprÊgnering og booket til at sÊtte telt op igen, samt vask af vognen. Da vi er nye campister havde vi flere spÞrgsmÃ¥l, i den forbindelse har der ogsÃ¥ vÊret super service med hurtig og konstruktive svar via MessengerâŠ. De fÃ¥r vores bedste anbefaling ð hilsen Michael og Heidi
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, vask af cv og fortelt på campingpladsen,dog uden imprÊgnering af svenske Standby telt.
Vi fik fortelt sat op og lagt DancoverâŠ
Vi fik fortelt sat op og lagt Dancover gulv i regnvejr. Professionelt. Kan til en vÊr tid anbefales.
Mega rare personer Ina og Christian
Jer vil vi benytte igen samt anbefalte til andre.
Flot arbejde
Virkelig en fornÞjelse at komme ud til campingvognen og se telt og vogn som ny. Kan varm anbefale jer.
Mvh.Leo
RengÞring af campingvognen og teltet
Fantastisk. Vi fik fjernet harpiks, fugle-og insektefterladenskaber samt snavs.
Vi har gemt jer på vores liste.

Super service og mega godt resultat
Super service og mega godt resultat

Campingvognservice ããã®åç
Opstilling af fortelt samt vask ogâŠ
Opstilling af fortelt samt vask og imprÊgnering af dette med flot resultat, tÊnker vi bruger dem igen nÊste Ã¥rð