レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Very nice laptop and deal. I purchased a laptop with stqrt ready installation, but it wasn't installed at all. The person from customer service was very friendly and helpful and I got my money back... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Vlotte afhandeling, alles zoals het hoort. Ik snap best frustratie van mensen inzake levertijd maar dit ligt niet volledig binnen de handen van de verkoper. Hiervoor 1 ster geven is een beetje flauw... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had een Lenovo laptop besteld bij Campusshop en realiseerde mij een paar uur na de online aankoop dat ik het verkeerde keyboard had geselecteerd. Ik moest AZERTY hebben en had verkeerdelijk een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hebben een 11" laptop van Lenovo gekozen om deze makkelijk mee te kunnen nemen. Hij voldoet absoluut aan deze vereiste. Het toestel is licht, klein, laadt snel op en heeft een redelijk lange bat... もっず芋る

4.1

(1,558)

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Rampzalige communicatie en klanten aan het lijntje houden.

Ik bestelde op 5 oktober een Lenovo Legion 5 die normaal op 15 oktober op voorraad zou moeten zijn. Via email is er ook gecommuniceerd geworden dat de laptop waarschijnlijk maandag of dinsdag zal aankomen. Via de chat zeiden ze net dat het in de aanloop van de maand zou zijn. Dit klopt ook weer niet want een dag er na hadden ze de verwachte levering van voorraad veranderd naar 30 dagen.

Het is niet de bedoeling dat ze maar dagen bij toevoegen zonder met de klant te communiceren. Ze blijken ook zogezegd niks te weten over de situatie en de status van de levering.

Het is een ramp en daarom zetten andere webshops laptops ook niet te koop als deze niet in voorraad zijn.

Ik heb deze specifieke laptop nodig en geen andere en ik heb deze ook zo dringend mogelijk nodig. Nu ben ik nog bereid om te wachten, maar dan wil ik wel status updates krijgen over de situatie en de levering. Het kan niet dat beide leverancier en Campusshop niks weten over de levering van de fabrikant.

Ik hoop dat we dit op een snelle en professionele manier kunnen oplossen.

2022幎10月15日

Slechte klantendienst

Laptop aankopen gaat zeer vlot. Online contact opnemen bij een probleem verliep ook nog heel erg goed. Beroep doen op de "gratis" Snelle Studenten Service is een ramp! De heenweg gaat goed, maar de analyse, de wachttijd, de leenlaptop, de diagnose en het retourneren is een grote ramp! Campusshop doet deze herstellingen niet zelf waardoor zij zeggen dat dit niet hun verantwoordelijkheid is en bij PCS services zeggen ze op hun beurt dat je bij Campusshop moet zijn. En op die manier kan je uiteindelijk enkel betalen wanneer je je laptop nog wil terug zien want zij hebben jouw laptop en als je niet betaalt, wordt hij vernietigd.

2022幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Hersteldienst: rampzalig en af te raden

Ik heb mijn laptop eind december moeten indienen voor herstelling. De factuur voor herstelling werd onmiddellijk na ontvangst betaald. Gezien het probleem niet onder de fabrieksgarantie valt, kan ik geen aanspraak doen op de Snelle Studentenservice.
Na bijna 1,5 maand weet ik nu nog steeds niet wanneer ik de laptop zal terugkrijgen. Op mails reageren ze niet en als je telefonisch contact opneemt, kunnen ze ook geen concrete info geven. Ik zit middenin de examens en ik kan je verzekeren dat dit echt balen is. Bovendien komen ze hun gemaakte afspraken niet na, want er werd mij gemaild dat de herstelling max. 4 weken kon duren.
Had ik geweten dat dit zo lang zou duren, dan had ik mijn laptop in een lokale IT-winkel laten herstellen.

2021幎2月5日

herstelling fraude?

Begin september een laptop ter herstelling opgestuurd. De eerste dagen ging het best snel. Herstelling is reeds lang betaald. En op de mails antwoorden ze totaal niet.
Bijna drie maanden verder en ook op de snelle studentenservice wordt niet gereageerd? Intussen nog steeds geen (vervangende) laptop.
Wat kan ik doen?

2020幎11月13日

Keuze laptop.

Doordat Campusshop de nodige info haalt bij de verschillende scholen kunnen zij laptops op maat aanbieden voor de school en studierichting dat jij kiest. Dit is een groot voordeel in uw zoektocht. Voor de rest verliep alles vlotjes, de levering was wel een dagje later dan afgesproken maar we weten ook dat het momenteel enorm druk is bij de transportfirma's.

2020幎6月21日
5぀星のうち4の評䟡

Uitstekende klandendienst

Mijn bestelling werd niet geleverd op de vooropgestelde leverdatum, waardoor ik de klantendienst contacteerde. Men nam meteen op en heeft mij efficiënt en vriendelijk geholpen, mijn pakketje is uiteindelijk niet veel later geleverd. Uitstekende service.

2020幎5月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス