Nóóit iets ontvangen. Zwaar teleurgesteld als vaste klant!!! Ken lijden dat jullie in die centen stikken. Website is ineens uit de lucht. Oplichters
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Al meerdere bestellingen gedaan. Altijd netjes ingepakt en volgens afspraak snel verzonden. Dit bedrijf is echt een geweldige aanbeveling voor u online snoep inkoop. Ze hanteren een geweldige prij... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij verkopen Amerikaanse lekkernijen en Schepsnoep. Ieder wat wils. Candy, Chips, en Drinken.
連絡先
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nóóit iets ontvangen
Nóóit iets ontvangen. Zwaar teleurgesteld als vaste klant!!!
Ken lijden dat jullie in die centen stikken.
Website is ineens uit de lucht.
Oplichters
Je wint een Playstation 5 in mei...
Je wint een Playstation 5 in mei...
Nog nooit gezien of gedaan. Snoep is altijd goed maar vanaf het om grote prijzen winnen gaat worst je genegeerd
Niks bestellen
Via DHL wel een melding gehad dat de zending was aangemeld. Tot op heden niks ontvangen.
Na veel moeite eindelijk contact met de eigenaar. Candykiddz is gestopt blijkbaar. Iedereen zou zijn pakket hebben ontvangen,maar ik zou mijn geld wel terug krijgen....Ben er bang voor!!!
Gezegd dat ze de site dan uit de lucht moeten halen. Krijg je als antwoord: dat bepalen we zelf wel.
Dus vooral niks bestellen!!!!!

Candykidzz からの回答
De levering was snel en de producten waren precies zo als op de afbeelding
Hoewel ik erg lang op het pakket heb…
Hoewel ik erg lang op het pakket heb moeten wachten, is het uiteindelijk toch aangekomen. Na een langer gesprek met de klantenservice neem ik mijn woorden terug, want de vertraging lag niet aan hen. Nu voel ik me wel schuldig, want ik heb zowel het pakket als mijn geld teruggekregen. Maar ik zal het zeker goedmaken met regelmatige aankopen bij hen.
Order niet compleet, het contact hierover met het bedrijf en hoe hiermee om word gegaan.
Er miste iets in mijn pakket, kan gebeuren. Ik de eigenaren van de webshop een berichtje gestuurd en het product wat er niet bij geleverd was, zouden ze nasturen. Hier heb ik overigens 8 dagen op gewacht voordat ik een bericht gestuurd had wanneer ik het thuis kon verwachten. 11 dagen later nog niks ontvangen, wederom contact gezocht met het bedrijf, er zou wat mis zijn gegaan waardoor het pakket waarschijnlijk zoek was geraakt bij DHL. 4 dagen later opnieuw contact gezocht, waarna ik een mail kreeg dat het onderweg was, de dag van aanmelding bij DHL was precies de dag dat ik voor de 3e keer contact met het bedrijf gezocht had, erg toevallig. 4 dagen later heb ik mijn pakket ontvangen, bleek de verkeerde smaak te zijn en erger nog, bleek het product 3 maanden overdatum te zijn. Dit ook tegen het bedrijf gezegd en mij werd verteld dat ik mijn geld terug zou krijgen, dit is overigens alweer 13 dagen geleden en tot op heden nog geen geld terug ontvangen. Er word ook niet meer gereageerd op berichten hierover. Behoorlijk jammer, hiervoor ging de communicatie goed en werd zulke dingen altijd netjes opgelost, maar dit is geen manier om met klanten om te gaan.
2x besteld 2x Bestelling incompleet Ze…
2x besteld 2x Bestelling incompleet Ze laten geen Briefje achter dat het product niet meer op voorraad was OOK nemen ze geen contact op Niet via de Mail of Via de Telefoonnummer Wat absurd onbeschoft is Ze leveren het product gewoon niet en stellen de klant niet op de hoogte dat het product niet op voorraad is OOK nemen ze niet op via de TELEFOON OF REAGEREN ZE NIET OP DE MAIL als JIJZELF Contact probeerd op te nemen ik heb vaker bij candykidzz bestelt ik bestel persoonlijk zelf altijd alleen Drinken, en mijn neefje mag ook altijd iets uitkiezen op de website maar de afgelopen tijd zijn ze afschuwelijk en vandaag was ook meteen de LAATSTE keer dat we hier bestellen 💔
Slechte zaak
Mijn dochter volgde ze, en bestelde heel vaak, maar de laatste 2 keer was er iets niet geleverd.de laatste nalevering ging moeilijk, eerst niet binnen gekregen, na wat over en weer schrijven toch het artikel binnen gehad, niet wat ze had besteld en ook nog eens 3 maanden over datum.snapt wel dat wij daar niks meer bestellen
Lieve mensen ,
Lieve mensen ,
Alleen het snoep was / leek oud , geen suiker op de snoep wat hoort , kapotte snoep erg jammer.
Insta bericht gestuurd , zouden volgende dag ernaar kijken, maar niks gehoord.
Snelle bezorging
Snelle bezorging, goed ingepakt en lekkere snoep.
Dankjewel lieve Jeff en cynt
Bestelling gehad,ontbrak wat
Bestelling gehad,ontbrak wat. Gebeld met 2 dagen zou het binnen zijn. Niet dus. Vraag je geld terug maar dat is inmiddels meer dan week geleden maar geen geld terug nog. Terwijl dat met 2 dagen gestort zou zijn. Dit was mijn eerste en laatste bestelling.
Wat een super mensen
Wat een super mensen! Altijd netjes, schoon en echt de beste snoep! Ik ben vaste klant ! 🍭 🍬
Vaker besteld goede producten service wat minder
Vaker besteld goede producten.
In de laatste bestelling klopte iets niet. Heb dit gemaild en via de site aangemeld maar komt geen reactie op helaas..
Candykidzz blaricum
Candykidzz blaricum! Een klein en knus bedrijfje met 2 leuke en gezellige eigenaren die niet alleen snoep en andere lekkere dingen verkopen maar ook leuke acties hebben op tiktok waaronder ooit een ps5 weg gegeven en vele andere leuke acties!!!
Goeie service! Goeie en vooral heerlijke producten voor leuke prijsjes.....
Tevens kan je hier ook terecht voor to good to go(via hun website producten die verlopen tht hebben maar nog wel van goeie kwaliteit zijn) en je kunt ze ook op thuisbezorgd vinden
Dus heb je zin in iets lekkers dan raadt ik je aan om bij candykidzz zeker keer een bestelling te plaatsen

Candykidzz からの回答
De lekkerste snoepjes en altijd goede…
De lekkerste snoepjes en altijd goede service. Ze kijken niet op een paar gram.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。