Echt een aanrader om hier te bestellen. Mijn kinderen hadden no-prob.nl op TikTok gezien en eerst twijfelde ik aan de betrouwbaarheid. Maar het is een echt een leuke webshop met lekkere producten.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik was vergeten mijn huisnummer in te voeren, kreeg netjes een mailtje om dit door te kunnen geven. Meteen de volgende dag is mijn pakket bezorgd en ze hebben iets lekker om uit te proberen in het pak... もっと見る
I think it’s safe to say that the Mystery box is a product mostly aimed at kids. Taking that into consideration, maybe it would be an idea to ask your customers how old they are before sending them an... もっと見る
企業が回答しました
Snel verzonden, goede prijzen, goede communicatie. Eigenlijk alles top! Een doos vol lekkers, met leuke extraatjes 😄! Ik raad je aan hier te bestellen
企業情報
当該企業による記述
Bij Noprob Candy vind je het allerlekkerste Amerikaanse snoep. Van Chips, popcorn en snoep tot de allerlekkerste frisdranken en energiedranken. Je vind het allemaal bij Noprob Candy!
連絡先
Bloemenpad 5, 4921 AZ, Made, オランダ
- info@noprobgoods.onmicrosoft.com
- no-prob.nl
ネガティブなレビューの 11%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het bestellen ging op zich prima
Het bestellen ging op zich prima, maar wat was alles slecht verpakt zeg, daar was ik echt niet blij mee. En bovendien was veel snoep zo goed als over datum wat ik erg slecht vond. Zeker geen aanrader. Voor mij niet weer.
Artikel ontbrak, juist waar ze reclame mee maakte. Dubai reep.
Artikel ontbrak. Excuus,met de woorden, maken we goed bij de volgende bestelling. Maar ik ga er noooooit meer bestellen. Te duur, naar wat je krijgt. Van zeer goedkope kwaliteit.
Gewoon lekker en betaalbaar
Snoep bijna over datum
Het was geen 8-12 maar 1012
Het was geen 8-12 maar 1012
Het was niet afgeven maar voor de deur gelegd en dacht dat het zachte snoep was
Op 2 artikelen na is alles over de…
Op 2 artikelen na is alles over de datum. Schijnt ergens vermeldt te staan dat de zooi over de datum is, maar ik heb dat niet gezien, dus staat het niet voor je neus. Voel me flink genaaid en zal dat ook laten weten.
Goede Kwalitatief producten en lekker
Mooi bedrijf
Mooi bedrijf alles is Top
binnen dag alles in huis netjes verpakt en heerlijke snoep en drinken
Gaat zo door
Leuke producten, hele snelle levering, Jasper is heel enthousiast. Ga zo door
We hadden 3 x mystery box die doos die…
We hadden 3 x mystery box die doos die we kregen zat VOL met lekkere dingen , en dat voor die prijs ! Toppie
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。