Cannaone OÛ レビュヌ 981

TrustScore 5段階評䟡の4

4.0

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

VÀldigt bra mot smÀrtan, jag har ms och de smÀrtstillande som jag fÃ¥r utskrivna mot min nervsmÀrta hjÀlper vÀldigt lite. Dessa painkiller droppar hjÀlper mig mer. VÀl vÀrda sitt pris. Dock sÃ¥ Àr smake... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ jag fick orderbekrÀftelse sÃ¥g jag att man skulle sÀnda varan till fel stÀlle. Detta pÃ¥pekade jag direkt men fick ingen respons. Efter en tid fick jag en avi att paketet fanns att hÀmta pÃ¥ annan ort... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle mÃ¥ berre teste for Ã¥ sjÃ¥ hvor mye du kan fÃ¥ forbedra med noen drÃ¥per... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Cannaone fÃ¥r högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, sÀrskilt Good Sleep. Trots att lagerhÃ¥llning och *priser* pÃ¥ övriga produkter kan förbÀttras, Àr deras sömnhjÀlp sÃ¥ effektiv att det vÀger... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal vÊre tilgÊngeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gÞr, at du kan kÞbe vores Þkologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! MÃ¥lt pÃ¥ sÃ¥vel pris som kvalitet.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Nå har jeg brukt No1 RAW en måned.

Det er veldig mange år siden jeg brukte CBD dråper sist. Nå har jeg brukt
No1 RAW i en mÃ¥ned, bare etter en uke merket jeg at jeg sov bedre og ikke mÃ¥tte opp pÃ¥ natten og tisse. Jeg er veldig fornÞyd 😄

2026幎1月29日

Cannaone OÛ からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores produkter.

Faktisk vÀldigt nöjd med CBD

Faktisk vÀldigt nöjd med CBD Painkiller.
Äter medicin mot autoimmun sjukdom men den biter inte riktigt hela vÀgen men ihop med den hÀr produkten sÃ¥ mÃ¥r jag som alla andra som inte lider av kronisk vÀrk.

2026幎1月23日

Varan fungerade INTE ALLS muscimol

Varan fungerade INTE ALLS muscimol gummies JAG KÄNNER MIG BLÅST PÅ MINA PENGAR OCH SKULLE VILJA PROVA IGEN MEN INTE VÄRT PENGARNA IFALL JAG FÅR IGEN EN VARA SOM EJ FUNKAR
Jag tycker ni borde skicka en till paket att prova

2026幎1月8日

Hej Henri
Vi beklagar om du har haft en dålig upplevelse, men folk reagerar vÀldigt olika på den hÀr typen av produkter. Vi har skickat ett mejl till dig med ett förslag på ersÀttning.

M.v.h.

Hvilken produkt??cbd

Hvilken produkt??? Ble stoppet i tollen- ikke kjÞp hvis du bor i Norge!!! Ingen tilbake betaling, enda jeg ble lovet det ikke ble stoppet. Muligens anmeldelse .. ingen refundering.

2026幎1月7日

Hallo
Vi beklager, men det er dessverre ditt eget ansvar om dine varer blir stoppet i tollen. Dette gjelder alle varer du importerer til Norge. Gudskjelov skjer det sjelden for våre pakker og de aller fleste pakkene når mottakeren uten problemer.

Vennlig hilsen

5぀星のうち5の評䟡

Fint sted at handle med gode priser

Fint sted at handle med gode priser. Jeg er isÊr glad for cbd sleep boost, som hurtigt giver ro og hjÊlper til med at falde i sÞvn. Den virker lige godt uanset om jeg bruger den dagligt i en periode eller der går lang tid imellem.

2026幎1月16日

5぀星のうち1の評䟡

Ingen varer modtaget, trods flere rykkere

Ingen varer er kommet efter 14 dage
Trods svar fra Cannaone, er varen stadig ikke leveret

2026幎1月10日

Cannaone OÛ からの回答

Hej Klaus, din pakke har desvÊrre vÊret stÊrkt forsinket hos DAO pga vejret, hvilket vi beklager, men er nu leveret til dig her til morgen.

Vi har ikke registreret nogle rykkere fra dig. Normalt besvarer vi alle beskeder samme dag man-fredag.

Om recensionen gÀller RAW-oljan 5% så

Om recensionen gÀller RAW-oljan 5% så år den lite annorlunda Àn premiumoljan.
Stark smak.
Tycker den har bÀttre smÀrtstillande egenskaper
Lite mindre orosdÀmpande effekt kan bero på ingen THC.
Skulle tro att 10% flaskan skulle ge mer men då blir det ett annat pris
HST

2025幎12月13日

Good products

Good products! CBD oil helped me alot when I was in a down. It made me calmer and im more positive and healthier. Thanks alot form a humble buyer, 10/10!

2025幎11月28日

Cannaone OÛ からの回答

Thanks a lot for your positive feed back. We are so happy that our products can help you!

Kind regards

5぀星のうち1の評䟡

De har inte skickat mina varor

De har inte skickat mina varor. Skickade och fråga var mitt paket var, då fick jag någon annans söknummer hos PostNord. Provade ringa numret på hemsidan. Fanns ingen abonnent på numret :/

2025幎11月22日

Cannaone OÛ からの回答

TyvÀrr upplever vi en hel del problem och förseningar på PostNord hÀr efter Black Friday. Vi ber om ursÀkt många gånger :-)

Se mejlet vi skickade till dig med en uppdatering.

5぀星のうち3の評䟡

I havede fået 5 stjerner herfra hvis i

I havede fået 5 stjerner herfra hvis i var bedre til at sende , et par gange nu der gået lang tid, med at få en faktura om i har sendt og en del dage fÞr jeg modtager min vare det lidt irriterende isÊr når man mangler det der bestilt.. jeg lider af svÊrt sÞvbesvÊr og bestiller melatonin hos jer .. jeg kÞbte den 3 dec.. og vi har den 9 dec imorgen og jeg lÞb tÞr for medicin til at sove for flere dage siden og ventet min vare var blevet afsendt.. når det så er sagt .. har jeg på ingen måder noget at sÊtte min finger på jers produkter

2025幎12月8日

Cannaone OÛ からの回答

Vi oplever desvÊrre en del problemer og forsinkelser hos DAO her efter Black Friday. Vi beklager mange gange :-)

Se email vi har sendt til dig med opdatering.

5぀星のうち5の評䟡

Informasjon , service og punktlighet !

Informasjon, service, punktlighet og hjelp med bestillingen var helt suverent !

2025幎12月3日

Cannaone OÛ からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med vores services.

5぀星のうち1の評䟡

Tydelig beskrivelse af hvad melatonin

Tydelig beskrivelse af hvad melatonin 10 mg. gÞr ved kroppen.
Jeg fik så voldsom mareridt og drÞmme. Angst i flere timer.
Dosis er alt for hÞj og burde ikke sÊlges.

2025幎12月2日

Hej Gitte

Vi er kede af at hÞre om din oplevelse. Vi har dog ikke hÞrt om tilsvarende problemer fra andre kunder.

Vi kan kun anbefale dig at gå ned til laveste dosis. Eller forsÞge dig med andre produkter.

M.v.h.

5぀星のうち5の評䟡

Effektiv sömnhjÀlp som övertrÀffar apotekens och sjukvårdens alternativ

Cannaone får högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, sÀrskilt Good Sleep. Trots att lagerhållning och *priser* på övriga produkter kan förbÀttras, Àr deras sömnhjÀlp så effektiv att det vÀger upp.

Good Sleep Àr, enligt min erfarenhet, Sveriges billigaste och mest skonsamma melatoninprodukt. Jag har testat både enskilda ingredienser och apotekets alternativ, men inget fungerar lika bra. Kapslarna gör sitt jobb utan negativ påverkan på morgonen, och blandningen Àr så vÀlbalanserad att den fungerar Àven vid svårare sömnbesvÀr.

2025幎7月30日

5぀星のうち5の評䟡

Köpte cbd,cbg tigerbalsam men var

Köpte cbd,cbg tigerbalsam men var alldeles för stark lukt fick ont i huvudet av den ,kundtjÀnst löste det på ett bra sÀtt

2025幎11月20日

Cannaone OÛ からの回答

Tak for den fine anmeldelse. Dejligt at hÞre, at du er tilfreds .

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。