VÀldigt bra mot smÀrtan, jag har ms och de smÀrtstillande som jag fÃ¥r utskrivna mot min nervsmÀrta hjÀlper vÀldigt lite. Dessa painkiller droppar hjÀlper mig mer. VÀl vÀrda sitt pris. Dock sÃ¥ Àr smake... ãã£ãšèŠã
DÃ¥ jag fick orderbekrÀftelse sÃ¥g jag att man skulle sÀnda varan till fel stÀlle. Detta pÃ¥pekade jag direkt men fick ingen respons. Efter en tid fick jag en avi att paketet fanns att hÀmta pÃ¥ annan ort... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle mÃ¥ berre teste for Ã¥ sjÃ¥ hvor mye du kan fÃ¥ forbedra med noen drÃ¥per... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Cannaone fÃ¥r högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, sÀrskilt Good Sleep. Trots att lagerhÃ¥llning och *priser* pÃ¥ övriga produkter kan förbÀttras, Àr deras sömnhjÀlp sÃ¥ effektiv att det vÀger... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal vÊre tilgÊngeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gÞr, at du kan kÞbe vores Þkologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter â og at vi er Europas billigste CBD shop! MÃ¥lt pÃ¥ sÃ¥vel pris som kvalitet.
ç±³åœ
- +4591857666
- cannaone.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg kan desvÊrre ikke fjerne min sureâŠ
Jeg kan desvÊrre ikke fjerne min sure besked fra tidligere i dag.
De har vÊret meget ordentlige og kontaktet mig på en rigtig fin måde. Det var en fejl og det skal de ikke have hug for.
SÃ¥ jeg vil pÃ¥ det varmeste anbefale at kÞbe herðž

Cannaone Oà ããã®åç
LÊs uredigeret mailkorrepondance og dan dit eget indtryk af virksomhedens kommunikation mv.
Jeg vÊlger at copy/paste mailkorrespondancen med firmat ind, så I selv kan danne jeres mening.
Dato kÞb: 15-07-25
Modtaget ordre: 18-07-25
18-07-2025 - Min 1. mail til Cannaone
KÊre Cannaone,
Jeg har fundet og kÞbt dette Melatonin produkt, på jeres hjemmeside: (link til 4 k melatonin)
Jeg har afhentet varene i går og blev noget overrasket over, at der ikke er overensstemmelse mellem jeres specifikation og produktets anbefaling.
På jeres produkt specifikation står der: 4 mg/tablet, dosering: 1 stk. (se foto).
Men på selve produktet, står der:
Take one serving 1/4 tablet og Warning: do not exceed the recommended daily dose. Og lÊngere nede: It is not allowed to consume the entire tablet at one time!!
Dvs. der overhovedet ikke er overensstemmelse med beskrivelsen på jeres hjemmeside og ordlyden på selve produktet, og det gÞr mig sÊrdeles utryg.
FÃR jeg fik lÊst bagpÃ¥ Ã¥bnede jeg desvÊrre den ene bÞtte... sÃ¥ lÊste jeg bagsiden og nÞjedes med 1/4 tablet, men kunne ligesÃ¥ godt have spist en hel!
Havde jeg lÊst fÞrst, havde jeg ikke åbnet nogen af bÞtterne, men returneret alle 4 pga utryghed.
Jeg benyttede mig også af tilbuddet om tag 4, betal for 3, da det lÞd som et fint tilbud, der kunne give 400 dage (dvs. 1 års) forbrug.
Men med kvarte piller, er der jo til 400 dage i en enkelt bÞtte, og jeg har derfor kÞbt Melatonin til 1600 dage, og produktet udlÞber lÊnge fÞr det.
I skriver også i jeres beskrivelse at det kun anbefales at bruge produktet kortvarigt op til 13 uger af gangen, men hvor lÊnge man skal holde pause, er ikke defineret.
Denne oplysning med de 13 uger, kan jeg heller ikke finde på produktet.
Jeg er normalt ikke typen der brokker mig normalt, men jeg må indrÞmme, at dette kÞb, har gjort mig utryg, og jeg vil gerne returnere de uåbnede produkter.
Jeg synes bare ikke det er fair, at jeg skal betale returporto, når produktet er ukorrekt beskrevet, og jeg ikke havde en chance for at vide dette fÞr kÞb (I viser ikke et billede af bagside-beskrivelsen på selve produktet, som ellers kunne have givet mig denne oplysning).
Men jeg kan se det er samme beskrivelse I har på jeres 1 mg produkt, så det er måske der fejlen ligger?
Jeg ser frem til at hÞre fra jer.
Mvh,
18-07-2025 Cannaone svarer:
Hej Xxxxx
1 mg er en anbefaling i Polen hvor produkterne produceres. IKKE i Danmark eller i Europa generelt.
Du kan ikke overdoserer og folk med krÊft tager f.eks. helt op til 20-40 mg. per dag, da Melatonin kan have effekt på krÊft.
I Danmark anbefaler sunhedsstyrelsen 1-3 mg. Men mange har ingen effekt af så små doser. Så prÞv dig frem og se hvor meget/lidt der skal til fÞr det virker på dig.
---
Med venlig hilsen/Med vennlig hilsen/Kind regards
18-07-2025 Min 2. mail til Cannaone jf. ovenstående svar fra dem (og deres manglende svar på min fÞrste mail).
Hej Cannaone,
Jeg synes det er rigtig Êrgerligt I negligerer min utryghed, at I undlader at svare på det med pausen efter 13 uger, og at I helt overser mit Þnske om at returnere de uåbnede varer.
Jeg vil gerne bede om information om retur, jeg har kigget på jeres hjemmeside under betingelser, og her kan jeg ikke finde en returadresse, eller information om returporto eller lignende.
Jeg kan faktisk slet ikke finde en firmadresse (udover at I har hovedsÊde på Cypern, og at der er nÊvnt en adresse i Estland). Men jeg går ud fra jeg kan returnere med DAO, når I kan fremsende med DAO.
Send gerne yderligere information vedr. returmuligheder og priser. Tak.
Mvh
19-07-2025 svar på min 2. mail:
Hej
Vi syntes vi har besvaret dine spÞrgsmål rigtig fint og der er de nÞdvendige oplysninger på vores site.
Vi sÊlger mange tusinde Melatonin 4K hver måned uden problem til andre kunder. Melatonin sÊlges i supermarkeder i andre lande, så din bekymring er lidt overdrevet og unÞdvendig. Men du er naturligvis velkommen til at sende din bestilling retur ref. vores vilkår.
Send pakken til: (adresse fjernet af mig)
Husk at oplyse dit ordrenummer samt navn og adresse. Produktet skal vÊre ubrugt og i original uåbnet stand.
Forsendelses omkostningerne betales af dig. Send direkte og ikke til en "Pakkeshop". Benyt venligst PostNord Erhverv eller GLS og ikke DAO! Vi kan ikke modtage om natten og afhenter ikke fra Pakkeshops.
Mine afsluttende kommentarer:
- Prod. beskrivelse på hj. side stemmer ikke med det der er trykt på produktet. Dette er utrygt. Der medsendes ikke nogen vejledning.
- Der beskrives ikke hvorfor prod. kun må tages 13 uger og hvor lÊnge pausen skal vÊre.
- Det er umuligt at finde returinfo på hj. siden.
- Firmaadresse på Cypern, sÊlger polsk produkt, sendes fra tyskland, skal retur til KÞge.
- Har valgt ikke at returnere, af frygt for at skulle kÊmpe for at få penge retur.
- Har fået 3 mg melatonin på recept fra lÊge. Virker upåklageligt. LÊge sagde op til max 6 mg/dÞgn

Allerbedst...
Der er aldrig noget bÞvl.
Super duper kundeservice.
Og så har Cannaone den allerbedste smertestillende, Xtra painkiller.
Virker på alt fra stress til neuropati.
Og et plus mere ... Cannaone spammer heller ikke deres kunder med den ene dÞdsyge mail efter den anden.

Cannaone Oà ããã®åç
Vad Àr det för dynga som ni sÀljerâŠ
Vad Àr det för dynga som ni sÀljer ð©ðœð©ð€®ð¡ð

Cannaone Oà ããã®åç
Tack jag Àr nöjd min order tack sÃ¥âŠ
Tack jag Àr nöjd min order tack så mycket
Snabb leverans ð & mycket bra produkt ðð
Snabb leverans ð & mycket bra produkt ðð
leveret som aftalt.
Min vare kom lynhurtigt og til denâŠ
Min vare kom lynhurtigt og til den prÊcise adresse ð god service ðð
Snabb leverans ð fast kÀnde lÃ¥ng hahaâŠ
Snabb leverans ð fast kÀnde lÃ¥ng haha men vÀrt vÀntan verkligen sÀger ba oboy ðð
Jeg har gennem mange Ã¥r taget CBD olieâŠ
Jeg har gennem mange år taget CBD olie 5% som hjÊlp efter et stress nedbrud. Olien, som jeg indtager om morgenen, gÞr mig klar til dagen. Som 78 årig er krop og psyke brugt og slidt. Olien lindrer stive og Þmme muskler. Klarer tankerne. Og Þjnene. Og giver lyst til at bruge dagen. Jeg ville meget nÞdig undvÊre olien. Har anbefalet til mange, som melder positivt tilbage.
Cremerne er også specielt gode.
Else KjÞller

Jeg bruker Sleep Boost
Jeg bruker Sleep Boost, og den hjelper meg å sove. Sover veldig godt hele natten. Super fornÞyd.
Rask levering og fornÞyd .
Jag skulle tyvÀrr inte kunnaâŠ
Jag skulle tyvÀrr inte kunna rekommendera någon att köpa någon av det produkter jag prövade köpte 4-5 olika edible men absolut ingen verkan alls. Försökte höra av mig till dom men inget svar.
Don't order from this site!
Ordered the product, Good Sleep, from CannaOne, which claims to have CBD, CBN and Melatonin. It arrived fine. I've used other similar products from reputable sources.
This is by far this worst and ineffective sleep aid I've ever tried.
I usually feel melatonin, as well as CBN, quite easily. I've tried this product several times now, even at 2x
and 4x the recommended dose. Still zero effect.
Will not recommend to order anything from CannaOne going forward, as it's clear they are just marketing untested products, not backed by science or evidence.
Save yourself the money. It will just be wasted here.

Cannaone Oà ããã®åç
rekommenderas snabb leverans och braâŠ
rekommenderas snabb leverans och bra produkter! =)
Super nöjd!
Super nöjd!
PrisvÀrt! Många företag tar galet höga priser. Har fått sÀmre kvalitet, meeen betalat höga priser.
ð±ð
Jag kommer fortsÀtta handla hos Cannaone!
ðââïžð

Cannaone Oà ããã®åç
Snabb leverans och bara bra innehåll
Snabb leverans och bra
rask service.i fra bestilling tilâŠ
rask service.i fra bestilling til levering.et meget godt helse produkt.kan anbefales.et vÊlvere produkt.
Fel vid plocken åtgÀrdades snabbt
Jag köpte ett trepack och det blev fel vid plocken så jag bara fick en. Kontaktade supporten som ej kunde förklara problemet - men de skickade de resterande direkt. Snabbt svar. Snabb leverans. Bra produkter.