レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Väldigt bra mot smärtan, jag har ms och de smärtstillande som jag får utskrivna mot min nervsmärta hjälper väldigt lite. Dessa painkiller droppar hjälper mig mer. Väl värda sitt pris. Dock så är smake... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Då jag fick orderbekräftelse såg jag att man skulle sända varan till fel ställe. Detta påpekade jag direkt men fick ingen respons. Efter en tid fick jag en avi att paketet fanns att hämta på annan ort... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har bytta ut z-hypnotikum med et natur produkt. Hadde aldri forventa at desse produkta var so effektive. Pris er so lav at alle må berre teste for å sjå hvor mye du kan få forbedra med noen dråper... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Cannaone får högt betyg tack vare sina melatoninprodukter, särskilt Good Sleep. Trots att lagerhållning och *priser* på övriga produkter kan förbättras, är deras sömnhjälp så effektiv att det väger... もっと見る

企業情報

1. 健康食品店

当該企業による記述

Hos Cannaone© mener vi, at CBD olie skal være tilgængeligt for alle og har derfor presset vores avancer og priser ned til et minimum. Det gør, at du kan købe vores økologiske kvalitets-olier op til 25-50% under priserne hos vores konkurrenter – og at vi er Europas billigste CBD shop! Målt på såvel pris som kvalitet.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Cbd sleep boost

Delt med mange og dei fleste har meir ut av desse produkta en hva doktor skrive ut! Har og testa dei fleste dråpene og vape, og klara ikkje finne noe negativt.

2025年6月29日

Hei
Takk for den hyggelige, positive anmeldelsen.

Hilsen
CANNAONE

Bra utbud

Bra utbud, enkelt att beställa. Snabb service!

2025年5月26日

Cannaone OÛ からの回答

Tack för den fina positiva recensionen.

Med vänliga hälsningar
CANNAONE

5つ星のうち5の評価

Først vil jeg rose for god og hurtig…

Først vil jeg rose for god og hurtig betjening
Efter jeg er begyndt at tage :
XL Good Sleep, sover jeg bedre og vågner kun 1 gang om natten, hvilket gør at jeg er mindre træt om morgenen, der udover har jeg fået en meget mere ro i kroppen
Preben

2025年5月14日

Cannaone OÛ からの回答

Dejligt at høre Preben! Og tak for anmeldelsen.

Mvh'

5つ星のうち3の評価

Ekte side, men hva med kundeservicen?

Jeg syns Cannaone tilbyr bra produkter, og med lager i Norge har mine to leveranser gått fort og problemfritt. Kjempefint å slippe å betale toll, og generelt meget bra priser fordi de ofte har salg! Det virker som har god kunnskap ang CBD også! Så på disse punktene stoler jeg på de.
Men de er utsolgt for visse ting veldig lenge om gangen, det trekker ned. I tillegg har de ikke svart meg på mail ang et problem jeg fikk med min CBD-vape. Vil poengtere at dette er en god blanding og mye produkt, men når den slutter å funke når det er litt under halvparten igjen så blir det innmari kjipt. Så derfor må jeg si at jeg ikke stoler på kundeservicen enda. Har brukt den siden 31. mars og brukt ca 60% av oljen, så er ikke akkurat så heavy på vapen. Trodde jeg skulle få svar, men fikk det altså ikke. Sendt til cannaone.no.
Update: fikk svar etter anmeldelse her, men mailene mine fortsetter å havne i søppelpost hos de så kommunikasjon er vanskelig

2025年5月5日

Hej Alina

Takk for din anmeldelse på Trustpilot. Vi har dessverre ikke mottatt en e-post fra deg. Det kan ha gått til spam.

Angående våre Vapes, de kan slutte å virke hvis de for eksempel har lagret for kaldt. Og flere andre ting.

Vi kan anbefale følgende:

1/Våre Vapes kommer fulladet og trenger normalt ikke å lades. Men sjekk om det er lys i dioden. Ellers lad med en standard USB-plugg.
2/Prøv å riste Vapen grundig, og ta deretter 3 mega harde drag. Gjenta om nødvendig.
3/Prøv å varme vapen med en hårføner eller forsiktig med en lighter der du kan se oljebeholderen.
Oljen kan ha stivnet på grunn av kulde og da hjelper dette trikset.
4/ Rengjør munnstykket med en nål for å fjerne smuss.

Hvis dette ikke hjelper, vennligst la oss høre fra deg igjen!

M.v.h.

Fantastisk butikk!

Topp service. Gode produkter til overkommelige priser, raskt svar på mail og kjapp levering. Fikk et gratis produkt med min siste bestilling så de har gode tilbud innimellom. Storfornøyd

2025年4月20日

Fantastisk kundeservice

Første pakke fik PostNord fumlet væk, og jeg ringede til kundeservice. Christian sørgede for at der blev sendt en ny pakke til mig, som lå hos mig et par dage efter.
Der var ikke noget bøvl med told eller noget andet, og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der!

2025年3月27日

Cannaone OÛ からの回答

1000 tak for den fine anmeldelse.

Mvh

Produktet er tilfredsstillende

Produktet er tilfredsstillende! Men kundeservicen kunne godt blive bedre. Jeg modtog kun halvdelen af min bestilling. På fakturaen var der bare skrevet “restordre” uden et bud på levering af resten. En kontakt til kundeservice har endnu ikke givet respons - og det er en uge siden. Det er ikke godt nok.

2025年3月14日

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi har desværre ikke modtaget en email fra dig.

Når det er sagt, beklager vi selvfølgelig den manglende information fra vores lager. Vi har haft en afløser på, som ikke var bekendt med vores normale procedure.

Dine manglende Kapsler er på vej til dig og du har dem i denne uge.

M.v.h.

5つ星のうち2の評価

Ikke imponert

Bestilte 28 februar, motatt 10 mars. Der manglet det noe av bestillingen.
Ringte samme dag og fikk kjapt svar om at de skulle ordne det.
Fikk aldri noe bekreftelse, så jeg sendte da mail 12 mars for å dokumentere kommunikasjonen.
Fikk til svar at varen ikke var på lager og at de skulle sende den etterhvert.
Jeg har vært inne på deres nettside hver dag for å sjekke, men den var aldri merket som utsolgt.
Sendte de da ny mail i dag, 19 mars om at den faktisk ER på lager. Fikk ikke noe svar, men en pakke fra dem er innlevert og registrert på postnord, i dag 19 mars. Så får vi se hva som kommer.

2025年3月19日

Hej Elise
Beklager du har fået den oplevelse ved at handle med os. Vi har efterfølgende skrevet sammen på e-mail og alt skulle nu være på plads og du har fået hvad du har bestilt.

De bedste hilsner

5つ星のうち3の評価

Lindrer bra på smerter men ikke på sår hud

Lindrer bra på smerter, men jeg fikk elveblest på armen der jeg var litt sår, fungerte ikke på sår hud, men lindrer greit på steder som nakke, rygg osv.
Min søster har kronisk hudbetennesle å prøvde kremen, hun fikk store reaksjoner å det ble betydelig værre når hun brukte den i ansiktet.

2025年3月14日

Trustpilot エクスペリエンス