Het zijn mooie canvas schilderijen van zeer goede kwaliteit. Goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte levering. Netjes en goed verpakt en 7 dagen later in huis vanuit Zweden. Duidelijke tracking via... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie poster, verzending wat later dan verwacht maar niet echt problematisch wel jammer dat de verzendinformatie in het Zweeds was.
Communicatie niet echt duidelijk, pakket staat al sinds 11-06 bij het verzendcentrum. Al een aantal mailtjes gestuurd of ze weten wanneer het afgeleverd gaat worden maar volgens schenker is DSV op d... もっと見る
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Canvasbutik. De kwaliteit van het schilderij is echt heel goed: mooie kleuren, scherpe afdruk en netjes afgewerkt. Helaas was het eerste schilderij kw... もっと見る
企業情報
Canvasbutik について
当該企業による記述
Your wall. Your story.
Scandinavische wandkunst voor thuis en kantoor. Wij produceren op bestelling in Zweden voor topkwaliteit, korte levertijden en een kleinere milieu-impact.
Daarom kiezen klanten voor ons
- Zweedse productie – vakmanschap in Helsingborg
- Snelle levering in Europa – traceerbaar & veilig
- Premiumkwaliteit – stevig canvas, heldere pigmenten
- Betere akoestiek – geluidsabsorberende schilderijen
- Duurzaamheid – FSC-lijsten & watergedragen print
Collecties
Abstract · Natuur & Landschap · Iconen · Zwart-wit · Grote formaten
Service
Persoonlijk advies, maatwerk & eenvoudige omruiling als er iets misgaat.
Canvasbutik – Uw Bron voor Trendy en Duurzame Canvas Schilderijen.
Bij Canvasbutik vind je een zorgvuldig geselecteerde collectie Canvas Schilderijen, olieverfschilderijen en geluidsabsorberende schilderijen die design, kwaliteit en duurzaamheid combineren. Elk werk wordt op bestelling vervaardigd in Helsingborg met FSC-gecertificeerde lijsten en milieuvriendelijke materialen. Ontdek Scandinavisch design in grote formaten – van abstracte kunst en natuurtaferelen tot zwart-wit en exclusieve collecties voor thuis en kantoor. Snelle levering in heel Europa.
Say it with Art.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Komt overeen met foto website echter de…
Komt overeen met foto website echter de bezorgdienst had mijn pakket 71 kilometer verder geleverd.
Gelukkig na telefonisch kontakt terug opgehaald door GLS parcel en nu mijn woonplaats geleverd.
Al mee al heeft het 2 weken geduurd
Mijn eerste schilderij werd beschadigd…
Mijn eerste schilderij werd beschadigd afgeleverd en Canvasbutic heeft na het melden een 2e schilderij in goede staat afgeleverd.
Nog steeds geen zending binnen
Nog steeds geen zending binnen.
Gelijk afgerekend bij de bestelling. Zou 2 tot 3 dagen duren . 30 maart besteld.
Alles is in perfecte staat geleverd.
Alles is in perfecte staat geleverd.
Het schilderij staat prachtig in onze huiskamer
Alles snel en netjes geleverd
Alles snel en netjes geleverd. Wij hebben weer een mooie aanwinst voor in de woonkamer
Mooie aanbieding
Mooie aanbieding, erg tevreden met de canvas schilderijen. Prima levering.
Geweldig mooi schilderij
Geweldig mooi schilderij. Snel geleverd. Zeker een aanrader. Zal hier zeker nog eens bestellen.
Erg blij met het resultaat
Canvas redelijk snelle levering. De bestelling was niet altijd even goed te volgen. Goeie kwaliteit, mooie afbeelding. Goed verpakt. Ben er erg blij mee. Zou het ophalen bij een ophaalpunt echter heeft de post hem toch bij mijn thuis afgeleverd.
Bestelling was goed verpakt en prachtig!
Heel tevreden met mijn Canvas
Heel tevreden met mijn Canvas, goede service en super ingepakt..:
Ben er erg blij mee👍🏽
‘N echte aanrader!!!
Snelle bezorging en goede informatie…
Snelle bezorging en goede informatie via de mail. Alles netjes verpakt en ziet er top uit.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。